drsargolzaei | Unsorted

Telegram-канал drsargolzaei - دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

37783

Psychiatrist ,Social activist Email: isssp@yahoo.com drsargolzaei.com Instagram.com/drsargolzaei https://twitter.com/drsargolzae https://youtube.com/@sargolzaei https://m.facebook.com/drsargolzaei First Post: https://t.me/drsargolzaei/7 @drsargolzaei

Subscribe to a channel

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔴 نامه‌‌ای از افغانستان:

نگذارید دفن مان کند!
دوبار فیلم رادیکال را دیدم. نمی‌دانم چرا. در دقیقه 24 معلم قصه الاغ را می‌کند که در چاه عمیق افتاده است. معلم می‌گوید: الاغ در چاه افتاده بود. به طرز عجیب زنده می‌ماند ولی نمی‌تواند ازچاه بیرون شود. صاحبش دید که هزینه بیرون کردن الاغ از قیمت او بالاتر است. از آن جهت که چاه خشک بود و ممکن بود دیگر الاغ درچاه بیفتد، تصمیم می‌گیرد که الاغ را در چاه دفن کند و در چاه را هم ببندد. به چاه خاک می‌ریزد که الاغ عرعرکردن و دادزدن را شروع کرد. کشاورز هم اهمیت نمی‌داد و خاک می‌ریخت تا اینکه صدای الاغ قطع شد. کشاورزه فکرکرد الاغ مرده است. ... اما در کمال تعجب دید که دو گوش از چاه بیرون آمد و الاغ سرش را تکان داد. الاغ به جای اینکه ایستاد شود تا خاک‌ها روی سرش بریزد و زیرش مدفون شود، کارکرد که همراه خاک‌ها بیاید بالا. از خاک‌ها برای بالا آمدن استفاده کرد.... . به شاگردانش می‌گوید: بعد از این می‌خواهیم مثل آن الاغ باشیم. مهم نیست که چقدر روی سر ما ریخته می‌شود، مهم نیست که چقدر بدبختی و گرفتاری روی سری مان ببارد، نباید اجازه بدهیم، کسی ما را دفن کند. باید خاک‌ها را بتکانیم و برای ترقی ما استفاده کنیم. فقط یک چیزی است که می‌تواند جلوی شما را بگیرد: آن خود شما هستید.
این قصه ماست. قصه دختران و زنان افغانستان. باوجود اینکه مصمم به دفن ماست و کسی به صدای ما اهمیت نمی‌دهد ولی ما زنده هستیم. این چالش‌ها را به فرصت تبدیل می‌کنیم. ما در خانه، پشت قالین، میزخیاطی، اتاق‌های سرد، شب و روز، با گوشی و بدون کتاب، با کتاب، باترس درس زبان خواندیم. آماده ایم تافل خود سپری کنیم تا نگذاریم کسی ما را دفن کند. ما نیاز به هزینه داریم و لطفا حمایت ما کنید.
لینک فند:
https://www.gofundme.com/f/hope-against-odds-empower-24-girls-to-achieve-their-dreams?utm_campaign=fp_sharesheet&utm_medium=customer&utm_source=whatsapp

سال جدید میلادی مبارک!


@drsargolzaei

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

مادرها ولایت ندارند!

فاطمه علمدار

۱. با نوزادم رفته ام به یک همایش.مسیر ورودی راهی برای عبور کالسکه ندارد.مرد خوش پوشی جلو می آید و کمکم میکند که کالسکه را از پله ها بالا ببرم و با مهربانی میگوید که خودش هم نوزاد دارد.ازش نمی پرسم بچه را کجا گذاشتی که توانستی بیایی به همایش.بدیهی است که بچه پیش مادرش است.این ولی اولین سوالی است که هرجا که بدون نوزادم میروم از من پرسیده میشود.من باید قبل از اینکه جایی بروم مشخص کرده باشم که نوزادم کجا میماند در نبود من.چون بدیهی نیست که در نبود مادر،بچه پیش پدر میتواند باشد!

۲.جلسه دفاع رساله همسرم است.من در جلسه هستم و از نوزادمان مراقبت میکنم.جلسه به خوبی برگزار می‌شود و می‌رویم.هفته بعد،من سخنرانی دارم.همسرم با من می آید و مراقب نوزادمان است.جلسه که تمام میشود حضار برای همسرم دست میزنند به عنوان پدر نمونه ای که مراقب نوزاد بود تا مادرش بتواند سخنرانی کند.کسی در پایان جلسه دفاع همسرم ولی برای من دست نزد!

۳.هردو جلسه داریم.دوستی از نوزادمان مراقبت میکند.جلسه همسرم زودتر تمام میشود.همزمان،نوزادمان بی تاب شده.او به سرعت خودش را به خانه می‌رساند تا نوزادمان را آرام کند.من که میرسم، دوستمان میگوید همسر خیلی خوبی داری.هر مرد دیگری بود عصبانی میشد و میگفت یعنی چی؟!بمونه خونه بچه اش رو بزرگ کنه!
همسر من قطعا مرد خوبی است.نه چون از فعالیت اجتماعی من عصبانی نمی‌شود و به عنوان پدر،از نوزادش مراقبت میکند؛ چون توانسته مقهور این نگاه رایج که مراقبت از فرزند را "وظیفه طبیعی و بدیهی" مادر می‌داند و "لطف و بزرگواری" پدر،نشود.نگاهی که هم پشتوانه قانونی دارد و هم فرهنگی.

۴.مادران،به اندازه موهای سرشان از همه این توصیه ها را می‌شنوند که تا بچه بزرگ شود کارهایت را کم کن و کمتر از خانه بیرون برو و اولویتت باید بچه ات باشد.این صدای بلند در یادآوری وظایف مادرانه و تلطیفش با گذاشتن بهشت زیر پای مادران و مقدس کردنشان، وقتی با سکوت کر کننده در مقابل قانونی که هیچ حقی برای مادر قائل نیست،مقایسه میشود وضعیت حیرت انگیزی را رقم می‌زند.

ما در جایی زندگی میکنیم که ماده ۱۱۸۰ قانون مدنی اش که مصوب سال ۱۳۰۷ است میگوید:"طفل صغیر تحت ولایت قهری پدر و جد پدری خود می‌باشد" و ماده های بعدی این ولایت را توضیح میدهند.اینکه پدر و جدپدری همزمان بر بچه های زیر ۱۸سال ولایت دارند و حتی میتوانند برای بعد از فوتشان هم وصی تعیین کنند تا در نگهداری و تربیت مواظبت کرده و اموالش را اداره کند (ماده ۱۱۸۸) و حتی به وصی هم این اختیار را بدهند که برای بعد از وفاتش برای مولی علیه،وصی تعیین کند (ماده۱۱۹۰). مادر در این دنیای اختیارات ولایی پدر و پدرشوهرش کجاست؟
مادر در کنار پدر، حضانت دارد و باید حقوق فرزند را رعایت کند (ماده۱۱۶۸) و سرپرستی فرزند تا ۷ سالگی با اوست (ماده۱۱۶۹). حضانت که میگویند یعنی نگهداری.یعنی مراقبت.یعنی همین وظیفه بدیهی که مادران باید انجام دهند و اگر انجام ندهند جامعه شماتتشان میکند.
ولایت ولی به پدر و اجداد پدری اجازه می‌دهد که فرزند را به قتل برسانند و قصاص نشوند (ماده ۳۰۱ قانون مجازات اسلامی) چون خودشان ولی دم هستند.اختیار خون فرزند را دارند، و اموالش را و...

۵.قانونی که از ولایت قهری پدر و اجداد پدری میگوید و حضانتی که میشود به مادر داد یا نداد، سال ۱۳۰۷ تصویب شده و هنوز دارد در زندگی روزمره ما؛ وقت پاسپورت گرفتن برای بچه هامان، وقت جراحی کردنشان، وقت ثبت نام کردنشان در مدرسه و حساب بانکی باز کردن برایشان و ازدواج دخترانمان و ...کار می‌کند و در دادگاه های خانواده، زنانی را که می‌فهمند هرچه قدر که ادله بیاورند برای دادگاه در توانمندتر بودن خودشان از شوهر و پدرشوهرشان! چیزی به جز حق حضانت و نگهداری و مراقبت کردن از فرزند بهشان داده نمیشود، تحقیر میکند.

۶.تاریخ گذشت. قبیله ها به خاندان تبدیل شدند و خاندانها به خانواده های گسترده و خانواده های گسترده به خانواده هسته ای.عصر کشاورزی گذشت و تقسیم کار اجتماعی عوض شد و مشاغل موروثی که باید از پدر به پسر منتقل میشد به خاطره دور تبدیل شد.زنان توانستند درس بخوانند، کار کنند، درآمد داشته باشند. خیلی چیزها در زندگی بشر روی کره زمین تغییر کرد و همین الان که من اینها را مینویسم احتمالا پژوهشگرانی نشسته اند در کتابخانه های شهرهای مختلف این کره خاکی و دارند از متونی که میگویند در تمدن بین النهرین،فرزندان به عنوان نیروی انسانی جزو اموال خاندان پدری محسوب میشدند و کم کم این منطق،کارکرد خودش را از دست داد،فیش برداری میکنند...

مادران ایران ولی، زندگی اش میکنند...

/channel/fsalamdar63

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

https://youtu.be/_ftzju9WMJI


@drsargolzaei

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

«همسفران اگاهی»

1️⃣ عقده های بنیادین روان شناختی:
عقده‌ی مادر ، عقده‌ی پدر

💠دکتر سرگلزایی
💠یکشنبه ها یازده تا یک به وقت تورنتو

💠شروع یکشنبه پنجم ژانویه
تلفن ثبت نام
001 416-879-7357

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔹 باشگاه پری‌فرونتال و مرکز مشاوره‌ی روان‌پویا برگزار می‌کنند:

🔴عنوان دوره:
از همجوشی تا همکوشی: چالش‌های رابطه‌ی هم‌سرانه (Partnership)


🔴 سرفصل‌های آموزشی:
جلسه‌ی اول- نیازها و رابطه
جلسه‌ی دوم- صمیمیت هیجانی و صمیمیت عقلانی
جلسه‌ی سوم- بازی‌های تراکنشی رابطه
جلسه‌ی چهارم- عقده‌ها در رابطه


🔹 شروع از شنبه ۱۸ ژانویه ۲۰۲۵
جلسه اول: شنبه ۱۸ ژانویه
جلسه دوم: شنبه ۲۵ ژانویه
جلسه سوم: شنبه ۱ فوریه
جلسه چهارم: شنبه ۸ فوریه

🔹 از ساعت ۱۲ تا ۱۴:۳۰

🔹 محل برگزاری:
مرکز مشاوره‌ روان‌پویا

🔹 آدرس:
1680 Lloyd Ave, North Vancouver
🔹 برای دریافت اطلاعات بیشتر و هزینه‌ی ثبت‌نام به شماره‌ی زیر در واتساپ پیام متنی ارسال بفرمایید:
+17788585719
https://wa.me/17788585719

🔹 در صورت داشتن بیمه‌ی تکمیلی، رسید مرکز مشاوره برای دریافت هزینه ارائه می‌شود.

#کلاس_حضوری_ونکوور
#دکتر_سرگلزایی

@drsargolzaei
@prefrontalclub
@drsargolzaeivancouver

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

ژانویه 2025
⭕️دوره‌ی آنلاین چهار جلسه‌ای با عنوان:

«اخلاق گفتگو»

⭕️همراه با استاد عزیز:
دکتر حسین محمودی (دکترای فلسفه)
✔️شنبه‌ها- دوازده ظهر تورنتو
✔️به مدت:
دو ساعت

جزئیات دوره متعاقبا تکمیل میگردد
@kanoonnegareshno
001 416-879-7357

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔴 همراهان عزیز
در این سلسله مطالب،  کتاب ذهن و بازار را (که از نظر من کتاب ارزشمندی در معرفی نظریه‌پردازان اقتصاد سیاسی است) فصل‌به‌فصل خلاصه می‌کنیم. نه جری مولر (نویسندهٔ کتاب) از نظریه‌پرداز خاصی طرفداری کرده است و نه من؛ بنابراین لطفا انتشار این پست‌ها را به حساب هگلی بودن، مارکسیست بودن، چپ بودن یا راست بودن نویسندهٔ کتاب، مترجم کتاب، خلاصه‌کننده‌ی کتاب یا من (محمدرضا سرگلزایی) نگذارید.


🔴 لطفا بخش‌های قبلی این پرونده را نیز مطالعه فرمایید


@drsargolzaei

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

بازگشت!

روح القدس بازمی‌گردد
با کوله‌باری از شعرهای دردآلود بی‌وزن
با انبانی از فریادهای حنجره‌های خون‌آلود
با صندوقچه‌ای از نگاه‌های چشمان تخلیه‌شده
با کمری خمیده از نعش جوانان سربه‌دار

روح‌القدس بازگشته است
سرافکنده و شرمسار
از انبیاء و اولیاء نرینه‌آیین
که از شعر و آواز آسمان، افسون و افسانه ساختند و زنجیر و شلاق و ریسمان

روح‌القدس
اشک در چشم و بغض در گلو
در گوشم زمزمه می‌کند:
"بخوان!
بخوان به نام گل سرخ،
به نام خوشه‌ی انگور،
بخوان به نام سیب، سیب سرخ، سیب حوا!"

محمدرضا سرگلزایی

🔹 لینک ویدیوی پیشواز یلدا در ونکوور:


https://youtu.be/oaPy-r1BFMw?feature=shared

@drsargolzaei

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔴 شعر و مغز
سخنرانی دکتر سرگلزایی در سمینار روان انسان در تجلی‌گاه شعر

https://youtu.be/oaPy-r1BFMw?feature=shared

🔹 سمینار "روان انسان در تجلی‌گاه شعر"
🔹 پیشواز شب یلدا در ونکوور

🔹 یکشنبه ۱۵ دسامبر ۲۰۲۴- ۲۵ آذر ۱۴۰۳

⭕️ سخنرانان:
دکتر محمدرضا سرگلزایی: شعر و مغز
دکتر سیاوش صفایی: روانشناسی شاعرانگی
دکتر هادی یگانه: روان مهاجر در آیینه‌ی شعر
دکتر حمید افشار: شعر طنز و روان‌خستگی

🔹 لطفا به اشتراک بگذارید

@drsargolzaei
@drsargolzaeivancouver
@drsargolzaeipodcast

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

نوستالژی‌مان شده هوای پاک
▪️فردین علیخواه

«نشد که همه ما بتوانیم ثروتمند شویم و حالا همه‌مان با هم و در کنار هم داریم فقیر می‌شویم».

🔺دستگاه تصفیه آب خریدیم چون دیگر از نوشیدن آب سالم ناامید شدیم و گفتیم حداقل خودمان به فکر سلامتی‌‌مان باشیم. حالا خیلی‌ها را می‌شناسم که تاریخ تعویض فیلتر تصفیه آب خانگی‌شان گذشته ولی از تعویض آن صرف‌نظر می‌کنند. پولش را دارند، دلیلش را ندارند: «وضعیت این است دیگر. چه کنیم؟»

🔺دستگاه تصفیه هوای خانگی خریدیم. دیگر ولی نه تنها از تنفس هوای پاک ناامیدیم بلکه آرزوی‌مان شده رهایی از وضعیت «خطرناک» و رسیدن به همان «هوای ناسالم» قبل. با هوایی که طی این سال‌ها تنفس کرده‌ایم آرام‌آرام همه‌مان داریم جزو «گروههای حساس» می‌شویم و حالا آرزویمان شده وضعیت نارنجی، و نوستالژی‌مان شده وضعیت سبز و هوای پاک. در سقف پذیرایی،سقف آشپزخانه و حمام‌مان «آسمان آبی مجازی» می‌سازیم چون دیگر از تماشای آسمان آبی واقعی ناامید شده‌ایم. از تصویر آسمان آبی لذت می‌بریم.

🔺دستگاه محافظ برق خانگی خریدیم تا در رفت و آمد برق از وسایل خانه مراقبت کنیم. حالا به وضعیتی رسیده‌ایم که داشتن یا نداشتن محافظ موضوعی فرعی شده است. ما به داشتن یا نداشتن اصل ماجرا یعنی برق می‌اندیشیم. در گفتگوهای روزمره به شکل تحسین‌آمیزی از اداره برق یاد می‌کنیم چون به ما احترام گذاشته و قطع شدن برق را به ما اطلاع داده است، درست همان‌طور که خوشحالیم مبلغ برق مصرفی را برای‌مان پیامک می‌کند.

🔺برای در ورودی خانه‌مان حفاظ آهنی خریدیم و برای حیاط‌مان دوربین مدار بسته نصب کردیم تا از دست دزدان در امان باشیم. خودمان حالا می‌نشینیم و با دلهره فیلم‌های دزدی از خانه‌مان را تماشا می‌کنیم. رغبتی برای تماشای فیلم‌های خفت‌گیری در خیابان یا سرقت موبایل نداریم چون دیگر تکراری و کسالت‌آور شده‌اند.

🔺در تابستان به پنجره‌ها درزگیر زدیم تا گرد و غبار وارد خانه‌هایمان نشود ولی حالا ذرات ریزگرد در دل هواست و همیشه مهمان خانه‌ها و ریه‌های ماست. هر روز روی برگ‌های گل‌های آپارتمانی‌مان دستمال می‌کشیم تا حداقل منافذ آنها مسدود نشود و از خفگی نجات‌شان دهیم. دلخوشی مان تمیز ماندن برگ‌های کوچک گل‌های آپارتمانی‌مان شده است. ریزگردها آن قدر درشت شده‌اند که دیگر آدم آدم را در شهر نمی‌بیند.

🔺امروز با بیم و امید به قطع شدن یا نشدن گاز می‌اندیشیم. با هراس می‌پرسیم تا چه وقت گاز خواهیم داشت؟ راستی. وقتی برق نداریم گاز هم نداریم و خانه‌هایمان سرد می‌شود. خواستم بگویم با بی‌برقی داریم برای دوران بی‌گازی تمرین می‌کنیم. نشد که همه ما بتوانیم ثروتمند شویم و حالا همه‌مان با هم و در کنار هم داریم فقیر می‌شویم.

🔺دیروز دوستی چند فایل صوتی برایم فرستاد. گفت گوش کن آرامش‌بخش است. صدای آب بود، صدای پرنده بود، صدای باد بود. به هنگام گوش کردن لحظه‌ای درنگ و تأمل کردم. ما از از خود زندگی زیبا، به تصاویر زیبای زندگی رسیدیم و حالا، داریم به صدای زیبای زندگی گوش می‌کنیم و این چقدر تلخ و دردناک است. با این وجود باز باید خوشحال بود که هنوز به صدای زندگیِ از‌دست‌رفته گوش می‌کنیم. انگار هنوز امیدی داریم.

🔺آنچه خواندید متنی ادبی نبود. حس زندگی روز به روز دارد در ما از بین می‌رود. اگر در این کشور تصمیمات سخت اتخاذ نشود شرایط بیش از پیش تلخ‌تر خواهد بود. ای کاش ذره‌ای عجله کنند. ای کاش سکوت این روزهای جامعه را بشنوند. گاهی اوقات سکوت و درخودفرورفتگی بسیار گویاتر از فریاد است.

🔺نگرانی جامعه‌شناختی‌ام آنجاست که جامعه به سوی تقدیرگرایی برود و آنچه توصیف شد را مقدّر خود بداند. چقدر این وضعیت دردناک خواهد بود برای جامعه.


کانال نویسنده متن: @fardinalikhah

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔴 انجمن اقدام برای حقوق بشر و باشگاه پریفرونتال برگزار می‌کنند:

⭕️ وبینار رایگان با موضوع:

موهبت‌ها و تله‌های کنشگری

🔹 کنشگر کیست؟
کنشگر کسی است که در کنش‌های اجتماعی و سیاسی علیه گفتمان و قدرت غالب حضور و مشارکت فعال دارد.

🔹🔹 کنشگری چه موهبت‌ها و توانمندی‌هایی به ما می‌دهد؟
🔹🔹🔹 کنشگران باید مراقب چه تله‌ها و دام‌هایی باشند؟

⭕️ در وبینار عمومی و رایگان "موهبت‌ها و تله‌های کنشگری" با الهام از مدل سفر قهرمانی کارول پیرسون به این پرسش‌ها و چالش‌ها خواهیم پرداخت.

⭕️ مدرس: دکتر محمدرضا سرگلزایی، روانپزشک

⭕️ زمان:
شنبه ۲۱ دسامبر ۲۰۲۴،
ساعت ۹ صبح به‌وقت غرب آمریکای شمالی،
ساعت ۱۲ ظهر به وقت شرق آمریکای شمالی ،
ساعت ۹ شب به وقت اروپای مرکزی

🔴 برابر با شنبه اول دی‌ماه ۱۴۰۳
ساعت ۲۰:۳۰ به‌وقت تهران

⭕️ برای ثبت‌نام لطفا فقط در روزهای چهارشنبه ۱۸ دسامبر= ۲۸ آذرماه
و پنجشنبه ۱۹ دسامبر= ۲۹ آذرماه به شماره‌ی زیر در واتساپ پیام متنی ارسال بفرمایید:

+17788585719
https://wa.me/17788585719

@prefrontalclub
@aktionfm
@drsargolzaei
@drsargolzaeivancouver

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔹 باشگاه پری‌فرونتال و مرکز مشاوره‌ی روان‌پویا برگزار می‌کنند:

🔴عنوان دوره:
از همجوشی تا همکوشی: چالش‌های رابطه‌ی هم‌سرانه (Partnership)


🔴 سرفصل‌های آموزشی:
جلسه‌ی اول- نیازها و رابطه
جلسه‌ی دوم- صمیمیت هیجانی و صمیمیت عقلانی
جلسه‌ی سوم- بازی‌های تراکنشی رابطه
جلسه‌ی چهارم- عقده‌ها در رابطه


🔹 شروع از شنبه ۱۸ ژانویه ۲۰۲۵
جلسه اول: شنبه ۱۸ ژانویه
جلسه دوم: شنبه ۲۵ ژانویه
جلسه سوم: شنبه ۱ فوریه
جلسه چهارم: شنبه ۸ فوریه

🔹 از ساعت ۱۲ تا ۱۴:۳۰

🔹 محل برگزاری:
مرکز مشاوره‌ روان‌پویا

🔹 آدرس:
1680 Lloyd Ave, North Vancouver
🔹 برای دریافت اطلاعات بیشتر و هزینه‌ی ثبت‌نام به شماره‌ی زیر در واتساپ پیام متنی ارسال بفرمایید:
+17788585719
https://wa.me/17788585719

🔹 در صورت داشتن بیمه‌ی تکمیلی، رسید مرکز مشاوره برای دریافت هزینه ارائه می‌شود.

#کلاس_حضوری_ونکوور
#دکتر_سرگلزایی

@drsargolzaei
@prefrontalclub
@drsargolzaeivancouver

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

#شعر
#یلدا

گندم‌ها جیغ نمی‌زنند
دانه‌ها در سکوت می‌میرند
مترسک شاعر می‌شود
کلاغ‌های مشکی‌پوش سور و سات دارند باز
روزی اما، مورچگان از لاشه‌ی کلاغ پیر توشه برمی‌دارند، برای زمستان سپید؛
آن روز قهقهه‌ی مترسک در دشت خواهد پیچید


#دکتر‌محمدرضاسرگلزایی

@drsargolzaei

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

https://youtu.be/nD3IuI9nQA8?feature=shared

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

از هم اکنون می توانید کتاب صوتی ((مبانی مبارزه ی خشونت پرهیز)) به قلم مایکل نیگلر و ترجمه دکتر فرهاد میثمی را در کانال یوتیوب انجمن اقدام برای حقوق بشر گوش کنید.

شما می توانید با ساب سکریب کردن کانال یوتیوب انجمن مارا در راستای کم رسانی به فعالین سیاسی دربند یاری برسانید.

لینک صوتی کتاب در کانال یوتیوب:

https://youtube.com/playlist?list=PL4aD_I5uDSocY6I-sfgyQlP3FrVlQo9sJ&si=gh5-Q1Ad4Ad15_wQ

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

⭕️ معرفی کتاب
🔹 نام کتاب: رنج و شفا
🔹 نویسنده: خشایار خدابخشی- روان‌شناس

🔴 بخشی از نامه‌ی نویسندهٔ کتاب
به دکتر سرگلزایی:

یکی از دوستانم، که ترانه‌سرا و خواننده‌ی مورد علاقه‌ی من بود در بهار سال ۱۳۹۵ خودکشی کرد. در همین حین کتاب قصه‌ها و غصه‌های اتاق درمان از شما را یافتم. با مطالعه‌ی آن مراجع در کتاب شما که بر آن بود در خودکشی نوعی اجبار است یکباره پی بردم که نکند با این کار به خواسته‌ی کسانی تن در دهم؛ نکند جامعه را چنین مهندسی کرده‌اند که من و امثال من خودکشی کنند؛ نکند واقعا خودکشی نوعی دگرکشی و در نهایت امری هدایت شده است.
همین امر منجر شد خودکشی را نوعی عقب‌نشینی بدانم و در مقابل به مبارزه بیاندیشم.

دانلود و خرید کتاب رنج و شفا
:

https://taaghche.com/book/218665/%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D9%88-%D8%B4%D9%81%D8%A7

@drsargolzaei

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

https://youtu.be/wpAJblzpxh0?feature=shared

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

#مقاله

#کاج_کریسمس

شاید برای شما هم این سؤال پیش‌آمده‌باشد که چرا «کاج» نماد «کریسمس» است. اغلب این پاسخ را دریافت‌کرده‌ایم که چون کاج در زمستان هم سبز می‌ماند نماد کریسمس شده‌است.
این می‌تواند یکی از پاسخ‌های صحیح باشد، چرا که مسیح شکل عبری دیونیزوس هلنی است. «دیونیزوس» رب‌النوع درهم‌تنیدگی مرگ و زندگی است. مستی شراب، خلسه‌ی سماع، مراسم قربانی و هر‌چه مرگ را در زندگی و زندگی را در مرگ می‌کشاند متعلق به دیونیزوس است.
وقتی دیونیزوس یونانی به فرهنگ یهودی تحویل‌داده‌شد، نمادهای آن تبدیل به نمادهای مسیحیت شدند.
«شام آخر» مسیح که در آن عیسی‌مسیح، نان و شراب مقدس را (تن و خون خود را) به حواریون تقدیم می‌کند و در عشاء ربانی مسیحیت تکرار می‌گردد، همان مراسم قربانی دیونیزوسی – اورفئوسی است که در آن خون و گوشت قربانی مقدس تناول‌می‌شد تا خداوندی (الوهیت) او در تن ما حلول‌کند و گناهان ما را بشوید!
مسیح همچون یک قربانی دیونیزوسی بر صلیب می‌شود تا گناهان قوم را بشوید. آنگاه در «عید فصح» (سال‌گشت عبور بنی‌اسرائیل از دریا و رهایی از اسارت) مسیح باز زنده می‌‌شود و خود را به حواریون می‌نماید و آن‌گاه بر آسمان چهارم (نمادی از عناصر اربعه‌ی تمامیت و نیز نمادی از چهار‌‌اقنوم پدر – پسر – روح القدس – جام مقدس) صعود می‌کند؛ صعودی که جبرانی است بر هبوط آدم از بهشت! «آدم» میوه‌ی ممنوعه را تناول‌می‌کند و از بهشت هبوط‌می‌کند و تمام قوم و قبیله‌ی بشری را گرفتار جهنم زمین می‌کند، مسیح با خون خود گناه آدم را می‌شوید و قوم و قبیله‌ی بشری را به بهشت باز می‌گرداند.

#دکترمحمدرضاسرگلزایی_روان‌پزشک

برای مطالعه متن کامل مطلب‌ بالا لطفا به لینک زیر در و‌ب‌سایت دکتر سرگلزایی مراجعه بفرمایید:

از اینجا کلیک‌ کنید

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

توضیح دوره
⭕️ میراث نیاکانی:

از دیدگاه روانکاوان، ذهن ما تابلوی سفیدی نیست که محتویات آن "پس از تولد" بر روی آن نوشته شوند؛ بلکه "پیش از تولد ما" بر روی این تابلو خط و خطوط و نقش و نگارهایی وجود دارند؛ به همین دلیل گفته می شود که ذهن، ماهیتی "پیشینی" دارد. چه چیزهایی پیش از تولد ما بر روی تابلوی ذهنی ما نوشته شده‌اند؟ زیگموند فروید برای نامگذاری این محتویات پیشینی از اصطلاح "میراث نیاکانی" یا Phylogenetic Endowment و کارل گوستاو یونگ از اصطلاح "ناخودآگاه جمعی" یا collective unconsciousness استفاده می‌کنند.
روانکاوان مهمترین تجلی این "امر پیشینی" را رویاهای ما می دانند. شما نمی‌توانید رؤیاهای یک نفر را بفهمید مگر این که با تاریخ آشنا باشید؛ تاریخ خانواده، قبیله، ملت و تاریخ بشر. از دیدگاه روانکاوی خواب‌های ما در عین حال هم شخصی هستند و هم غیرشخصی! وقتی من در خواب خواهرم را می‌بینم این تصویر در عین حال که تصویر خواهر من است، تصویر "کهن‌الگوی خواهر" (همچون اسطورهٔ آرتمیس هومر و اسطورهٔ  الکترای سوفوکل) و "کهن‌الگوی روان مادینه" (همچون اسطورهٔ ایزیس و اسطورهٔ گایا) نیز هست! در واقع "رؤیاساز" درون ما از تصاویر و تجارب روزمره ما بهره می‌برد تا پیامی باستانی را به ما منتقل کند! این رؤیاساز کیست؟ خرد نیاکان ماست که دربارهٔ تجارب روزانه ما نظر می دهند!  از دید روانکاو، مساله ای که شکایت مراجع و علت مراجعه است، بهانه‌ای است برای این که این فرد بداند که دربارهٔ خودش چیز کمی می داند و کنترل کمی بر زندگی شخصی خود دارد. پس وظیفه‌ی روانکاو این است که به او کمک کند که دربارهٔ خودش بیشتر بداند؛ دربارهٔ خودی که تا اعماق تاریک تاریخ امتداد یافته است.
#کانون_نگرش_نو
@kanoonnegareshno
تلفن ثبت نام:
001 416 879 7357

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔴 موضوع فصل دوم باشگاه فیلم پریفرونتال:

🔤 انسان و بازیگوشی خدایان

😵‍💫 بازخوانی اسطوره‌های یونان 😵‍💫

🔴 تحلیل مینی‌سریال «خائوس»
ساختهٔ
Georgi Banks-Davies
Runyararo Mapfumo

🔴 دوره آنلاین است و در فضای زوم برگزار می‌شود.

🔴 شروع دوره 11 ژانویه 2025

۸ جلسه‌ی ۲ ساعته
🔴 تخفیف ویژه برای ثبت‌نام تا پایان نوامبر

جلسه اول: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۵
جلسه دوم: ۱۸ ژانویه
جلسه سوم: ۲۵ ژانویه
جلسه چهارم: ۱ فوریه
جلسه پنجم: ۸ فوریه
جلسه ششم: ۱۵ فوریه
جلسه هفتم: ۲۲ فوریه
جلسه هشتم: اول مارچ

🔹 برای دریافت اطلاعات بیشتر و هزینه‌ی ثبت‌نام به شماره‌ی زیر در واتساپ پیام متنی ارسال بفرمایید:
+17788585719
https://wa.me/17788585719

@drsargolzaeivancouver
@prefrontalclub

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔶 دوره: همخوانی کتاب " آزادی همچون آری گفتن"
(جستارهای تطبیقی در فلسفه‌ی چوانگ‌زه و نیچه )

🔶 اثر: گلینگ شانگ
🔶 ترجمه: فرهاد کربلایی
🔶 دکتر حسین محمودی ( پژوهشگر فلسفه )

🔷 تاریخ شروع دوره: دوشنبه، ۳ دی
🔷 روز و ساعت برگزاری: دوشنبه‌ها، ساعت ۲۱
🔷 این دوره بصورت آنلاین برگزار می‌شود.
🔷 موسسه‌ فرهنگی و هنری سروای باران 🌱 


🔸 فایلهای صوتی در گروه تلگرامی قرار داده خواهد شد.

🔸 هزینه دوره (۴‌‌ جلسه)  ۵۴۰/۰۰۰  تومان برای افراد داخل کشور و ۱/۰۸۰/۰۰۰  تومان برای عزیزان خارج کشور

🔶 جهت ثبت نام لطفا مبلغ دوره را به شماره کارت:
6219
8610
4388
3502
به نام میترا رستمی اصانلو واریز نموده و رسید واریزی را به واتس‌اپ و یا تلگرام سروای باران ارسال نمائید.
💐💐💐

🔶 جهت دریافت اطلاعات بیشتر با ما در واتس‌اپ و تلگرام در ارتباط باشید. 🙏

0998 130 72 70
Instagram.com/sarvayebaran
T.me/sarvayebaran

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

⭕️شومپیتر، نوآوری و کارآفرینان به مثابه موتور محرکه‌ی سرمایه‌داری
نویسنده : سوسن مدنی


🔹کتاب "کاپیتالیسم، سوسیالیسم، دموکراسی" اثر یوزف شومپیتر، یکی از مهم‌ترین آثار قرن بیستم در زمینه نظریه‌های اقتصادی و اجتماعی است. این کتاب که در سال ۱۹۴۲ منتشر شد، در بستری از تحولات بزرگ اقتصادی، سیاسی، و اجتماعی نوشته شد و دیدگاه‌های بدیع شومپیتر را درباره سرمایه‌داری، آینده آن، و رابطه‌اش با سوسیالیسم و دموکراسی ارائه می‌کند.

🔹شومپیتر در دانشگاه‌های وین و برلین در رشته‌های تاریخ، اقتصاد، جامعه‌شناسی، و حقوق تحصیل کرد و در سمینارهای برجسته‌ای درباره اقتصاد مارکس شرکت داشت. شومپیتر به کارهای نژادشناسان بریتانیایی مانند فرانسیس گالتون علاقه‌مند شد و پیشرفت و موفقیت را در دستور کار علوم اجتماعی بررسی کرد.
او در اوایل قرن بیستم از برجسته‌ترین نظریه‌پردازان در علوم اجتماعی بود و به نقش نخبگان و افراد خلاق در پیشرفت اقتصادی و اجتماعی تأکید داشت. او به عنوان یکی از سردبیران نشریه مهم علوم اجتماعی پس از مرگ وبر فعالیت کرد. در آثارش، دو مضمون اصلی با الهام از نیچه به چشم می‌خورد: نقش اقلیت خلاق به عنوان منبع نوآوری و کین‌توزی اکثریت نسبت به این اقلیت خلاق.
شومپیتر در طول زندگی‌اش هم استاد دانشگاه بود (از جمله در دانشگاه هاروارد) و هم در حوزه عملی اقتصاد تجربه داشت. او مدتی به عنوان وزیر دارایی اتریش خدمت کرد و همچنین در بانک‌داری فعالیت داشت. این ترکیب تجربه آکادمیک و عملی به تحلیل‌های او عمق و واقع‌گرایی خاصی بخشید.

🔹کتاب او در زمانی نوشته شد که جهان در میانه جنگ جهانی دوم بود و نظام‌های سرمایه‌داری و دموکراتیک در برابر چالش‌های بزرگ ایدئولوژیک از سوی فاشیسم و کمونیسم قرار داشتند. این دوره با تحولاتی مانند بحران اقتصادی جهانی و رکود بزرگ دهه ۱۹۳۰؛ بسیاری را به سمت ایده‌های سوسیالیستی و نقد سرمایه‌داری سوق داد. همچنین اتحاد جماهیر شوروی به‌عنوان نمونه‌ای از اقتصاد سوسیالیستی، در حال تثبیت خود بود و بسیاری تصور می‌کردند که سوسیالیسم جایگزین سرمایه‌داری خواهد شد.
از طرفی با ظهور فاشیسم در آلمان و ایتالیا و همچنین چالش‌های داخلی در کشورهای دموکراتیک، آینده دموکراسی نامطمئن به نظر می‌رسید.

🔷 شومپیتر سرمایه‌داری را سیستمی پویایی می‌دانست که از طریق تخریب خلاق، نوآوری و رشد اقتصادی ایجاد می‌کند.
اما او معتقد بود که سرمایه‌داری با تولید ثروت، جامعه‌ای ایجاد می‌کند که به ارزش‌های سنتی پشت می‌کند و در نتیجه پایه‌های اخلاقی و اجتماعی خود را تضعیف می‌کند.
برخلاف بسیاری از اقتصاددانان هم‌دوره‌اش، شومپیتر معتقد بود که سوسیالیسم می‌تواند از نظر سازمانی کارآمد باشد. او بر این باور بود که کنترل دولتی بر اقتصاد می‌تواند با استفاده از برنامه‌ریزی‌های دقیق، جایگزین سرمایه‌داری شود.
با این حال، شومپیتر به پیامدهای فرهنگی و اجتماعی سوسیالیسم بدبین بود. او معتقد بود که سوسیالیسم توانایی تخریب آزادی‌های فردی را دارد.
شومپیتر نظریه‌ای متفاوت از دموکراسی ارائه کرد. او دموکراسی را به‌عنوان یک «روش» برای انتخاب رهبران سیاسی می‌دید، نه سیستمی که به دنبال اراده عمومی یا خیر مشترک باشد.
او به چالش‌هایی که دموکراسی در برابر تمرکز بیش از حد بر منافع شخصی و عوام‌گرایی دارد، اشاره می‌کند.

🔹جمله مشهور "سرمایه‌داری به دست موفقیت‌هایش کشته می‌شود" از یوزف شومپیتر، بیانگر یکی از مهم‌ترین نظریات او درباره پویایی سرمایه‌داری است. شومپیتر در کتاب کاپیتالیسم، سوسیالیسم، دموکراسی استدلال می‌کند که سرمایه‌داری به دلیل پویایی و موفقیت‌های خود، نهایتاً شرایطی ایجاد می‌کند که منجر به تضعیف و فروپاشی‌اش می‌شود. این ایده ارتباط جالبی با نظریات کارل مارکس دارد، هرچند که شومپیتر از زاویه‌ای متفاوت به این نتیجه می‌رسد.

🔹شومپیتر در کتاب نظریۀ توسعۀ اقتصادی به نقش کارآفرینان در نوآوری و دگرگونی پویای سرمایه‌داری پرداخت. او معتقد بود که نظریه‌های اقتصادی کلاسیک مانند آدام اسمیت، نقش افراد خلاق و برتر را در اقتصاد نادیده گرفته‌اند.

🔹شومپیتر کارآفرین را از صاحب سرمایه و مدیر متمایز دانسته و او را نیروی اصلی ایجاد نوآوری اقتصادی معرفی کرد. نوآوری شامل معرفی کالاها و بازارهای جدید، روش‌های نوین تولید و توزیع، و سازمان‌دهی جدید بود. این اقدامات نیازمند خلاقیت، انرژی ذهنی استثنایی، و توانایی غلبه بر مقاومت‌های اجتماعی و سیاسی است.
او تأکید کرد که نوآوران اولیه از سودهای کلان برخوردار می‌شوند، اما این سودها با تقلید دیگران کاهش یافته و اقتصاد به جریان عادی خود بازمی‌گردد. به عقیده شومپیتر، نوآوری کارآفرینانه نه تنها سودآور است بلکه پیشرفت کل جامعه را نیز ممکن می‌سازد.

⭕️ منبع: کتاب ذهن و بازار ، نویسنده جری مولر - ترجمه مهدی نصراله‌زاده، نشر بیدگل

🔹 ادامه دارد


@drsargolzaei

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔴 انجمن اقدام برای حقوق بشر و باشگاه پریفرونتال برگزار می‌کنند:

⭕️ وبینار رایگان با موضوع:

موهبت‌ها و تله‌های کنشگری

🔹 کنشگر کیست؟
کنشگر کسی است که در کنش‌های اجتماعی و سیاسی علیه گفتمان و قدرت غالب حضور و مشارکت فعال دارد.

🔹🔹 کنشگری چه موهبت‌ها و توانمندی‌هایی به ما می‌دهد؟
🔹🔹🔹 کنشگران باید مراقب چه تله‌ها و دام‌هایی باشند؟

⭕️ در وبینار عمومی و رایگان "موهبت‌ها و تله‌های کنشگری" با الهام از مدل سفر قهرمانی کارول پیرسون به این پرسش‌ها و چالش‌ها خواهیم پرداخت.

⭕️ مدرس: دکتر محمدرضا سرگلزایی، روانپزشک

⭕️ زمان:
شنبه ۲۱ دسامبر ۲۰۲۴،
ساعت ۹ صبح به‌وقت غرب آمریکای شمالی،
ساعت ۱۲ ظهر به وقت شرق آمریکای شمالی ،
ساعت ۹ شب به وقت اروپای مرکزی

🔴 برابر با شنبه اول دی‌ماه ۱۴۰۳
ساعت ۲۰:۳۰ به‌وقت تهران

⭕️ برای ثبت‌نام لطفا فقط در روزهای چهارشنبه ۱۸ دسامبر= ۲۸ آذرماه
و پنجشنبه ۱۹ دسامبر= ۲۹ آذرماه به شماره‌ی زیر در واتساپ پیام متنی ارسال بفرمایید:

+17788585719
https://wa.me/17788585719

@prefrontalclub
@aktionfm
@drsargolzaei
@drsargolzaeivancouver

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔴 موضوع فصل دوم باشگاه فیلم پریفرونتال:

🔤 انسان و بازیگوشی خدایان

😵‍💫 بازخوانی اسطوره‌های یونان 😵‍💫

🔴 تحلیل مینی‌سریال «خائوس»
ساختهٔ
Georgi Banks-Davies
Runyararo Mapfumo

🔴 دوره آنلاین است و در فضای زوم برگزار می‌شود.

🔴 شروع دوره 11 ژانویه 2025

۸ جلسه‌ی ۲ ساعته
🔴 تخفیف ویژه برای ثبت‌نام تا پایان نوامبر

جلسه اول: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۵
جلسه دوم: ۱۸ ژانویه
جلسه سوم: ۲۵ ژانویه
جلسه چهارم: ۱ فوریه
جلسه پنجم: ۸ فوریه
جلسه ششم: ۱۵ فوریه
جلسه هفتم: ۲۲ فوریه
جلسه هشتم: اول مارچ

🔹 برای دریافت اطلاعات بیشتر و هزینه‌ی ثبت‌نام به شماره‌ی زیر در واتساپ پیام متنی ارسال بفرمایید:
+17788585719
https://wa.me/17788585719

@drsargolzaeivancouver
@prefrontalclub

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

از همان بچگی وقتی در حل جدول، پاسخ کلمه چهار حرفی “فیلسوف آلمانی نیهیلیست” نیچه در میامد از او‌ خوشم میامد! شاید  به دلیل آن سیبیل مشتی اش و آن کتابش “چنین گفت زرتشت”  که نام پیامبر ایرانی در آن است، اصلا احساس میکردم ایرانیست حتی گاهی فکر میکردم او را در یکی از  کوچه پس کوچه‌های  زواره دیده ام، در تابستانی گرم پناه گرفته در سایه‌ی زیر ساباتی نشسته بر طاقچه ای در حال چپق کشیدن! کنارش پینه دوزی در حال بریدن پوست دباغی شده برای وصله زدن به پاپوش هفت هزار ساله ای شاید. و نیچه مکثی میکند، سینه ای صاف میکند و با نرمی شستش توتون چپق را جابجا میکند و میگوید:« چه پوست نرمی، تنها به درد مشک میخورد».
مَشک پوست گوسفند یا بز است که پس از دباغی بصورت کیسه ای برای نگهداری ماست به کار می‌رود، به ماست پونه و سبزبهای معطر  هم میزنند و معمولا در یک کاسه بزرگ سفالی (بادیه) میگذارند و همیشه انرا با آب خیس نگه میدارند. ماست مَشکی را تنها اگر یک بار امتحان کنید برای همیشه در خاطره چشایی‌تان ضبط میگردد. نیچه رو به رضاقلی میگوید :« انسان‌ همچون مشکیست پر از ماست(فرهنگ) و مَشک هر انسان در بردارنده ماست همان منطقه است؛ از یکی طعم پونه میدهد، از یکی طعم اورگانو و از یکی طعم بلوبری! و اینجاست که مشکهای یک منطقه یا یک ملت می‌تواند طعم یکسانی داشته باشد (ضمیر ناخودآگاه جمعی یونگ). 
رضاقلی میگوید:« خداوکیلی “خدا مرده است”؟» نیچه میگوید:«فرهنگ خدامحور میمیرد و مشک از این ماست خالی میشود تا با ماستی یا روغنی یا عسلی پر شود. در فاصله این خالی ‌‌و پر شدن ما نیهیلیسم را تجربه می‌کنیم!مشک هست ولی ماست نیست، انسان با مشک خالی سردرگم است و آواره. حالا بایستی خود را بشناسد و خردورزی کند و مشک را با هر چیزی پر نکند.» به نظر نیچه انسان خردمندی که مشک را با بهترین‌ها پر کند ابرمرد است.  پس نیچه به بیان جهان مدرن پرداخت و انرا از دید خود تبیین کرد. ولی خودش سنتی بود، نیچه با اینکه از خالی شدن از اخلاق  سخن میگفت شاید چون در یک خانواده مذهبی (مشکش پر بوده از ماست پرچرب) بزرگ شده بود در همان کتاب “چنین گفت زرتشت” نصایح اخلاقی میکند از جمله اینکه زن‌ها را محدود کنید و شاید به همین جهت سالومه را از دست داد تا نصیب فروید شود.
 منِ ایرانی هم، به زمان برای خالی کردن مشک و پر کردنش با چیزی ناب نیاز دارم. با مطالعه و تحصیل در ینگه دنیا هم نمی‌توان خود را از ان ضمیر ناخودآگاه جمعی و از ان ادراکات رهانید.
عکس:
تا کلاس چهارم هر روز صبح در سر راهمان به مدرسه ، این صحنه را میدیدم؛  رضاقلی تکیه داده به دیوار ، درفش در دست ، مشغول به کار بود. نیچه شاید زیر سابات نشسته و به مشکی فکر میکرد که آهسته آهسته خالی میشود.
س. زواره
ونکوور
۱۵ نوامبر ۲۰۱۸

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

برداشتن نقاب، بیماری شد
مشغولیت همه ریاکاری شد
تابیدن خورشید خرد شد آغاز
ترسید شب و حجاب، اجباری شد


در آب ولی سراب اجباری بود
تبلیغ برای خواب اجباری بود
ای کاش که در ذهن شما جای حجاب
برداشتن نقاب، اجباری بود

🔹 شعر از مازیار کریم


@maziar_karim
@drsargolzaei

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

⭕️ شعر دریافتی از جناب حسن:

⭕️ به افتخار « پرستو احمدی» و کار نمادینش (کاروانسرا)

سر می زند سپیده از این «کاروانسرا»
صبح امید دمیده از این «کاروانسرا»

حالا شب از سیاهی خود شرم می کند
بانگ سحر شنیده از این «کاروانسرا»

درهای بسته بر سرت آوار می شوند
مرگ تو بود، رسیده از این «کاروانسرا»

چاپار آرزوست که در شهر آمده ست
شب تا سحر دویده از این «کاروانسرا»

تا افتخار مرگ تو را پیشکش کند
با قامتی خمیده از این «کاروانسرا»


http://www.youtube.com/watch?v=oYcaDHEnhbU

@drsargolzaei

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔴باشگاه پریفرونتال و کلینیک روان‌پویا برگزار می‌کنند:

کارگاه حضوری
با موضوع:

🔴از خودشناسی تا خودآفرینی
Who am I?
Who else am I?

🔴زمان:
جلسه اول: شنبه ۴ ژانویه ۲۰۲۵، ساعت ۱۲ تا ۱۵
جلسه دوم: شنبه ۱۱ ژانویه ۲۰۲۵، ساعت ۱۲ تا ۱۵

رابرت دیلتز با الهام از گریگوری بیتسون سطوحی را برای تغییر ترسیم کرد که مرکز آن "هویت" یا identity است. هویت پاسخی است به پرسش "من کیستم؟"
در این مدل ترسیمی، "معنویت" پاسخی است به پرسش "من به جز این، دیگر کیستم؟" یا
Who Else am I?
در کارگاه "از خودشناسی تا خودآفرینی" با استفاده از تکنیک‌های سایکودرام ژاکوب مورنو بخش‌های کشف نشده از خودمان را کشف خواهیم کرد.

🔹 محل برگزاری:
مرکز مشاوره‌ روان‌پویا
🔹 آدرس:
1680 Lloyd Ave, North Vancouver

🔴برای ثبت‌نام از طریق شماره زیر در واتساپ پیام متنی ارسال بفرمایید:

+17788585719
https://wa.me/17788585719

#رابرت_دیلتز
#گریگوری_بیتسون
#ژاکوب_مورنو
#logical_model
#Psychodrama
@drsargolzaei
@prefrontalclub
@drsargolzaeivancouver

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

🔴 موضوع فصل دوم باشگاه فیلم پریفرونتال:

🔤 انسان و بازیگوشی خدایان

😵‍💫 بازخوانی اسطوره‌های یونان 😵‍💫

🔴 تحلیل مینی‌سریال «خائوس»
ساختهٔ
Georgi Banks-Davies
Runyararo Mapfumo

🔴 دوره آنلاین است و در فضای زوم برگزار می‌شود.

🔴 شروع دوره 11 ژانویه 2025

۸ جلسه‌ی ۲ ساعته
🔴 تخفیف ویژه برای ثبت‌نام تا پایان نوامبر

جلسه اول: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۵
جلسه دوم: ۱۸ ژانویه
جلسه سوم: ۲۵ ژانویه
جلسه چهارم: ۱ فوریه
جلسه پنجم: ۸ فوریه
جلسه ششم: ۱۵ فوریه
جلسه هفتم: ۲۲ فوریه
جلسه هشتم: اول مارچ

🔹 برای دریافت اطلاعات بیشتر و هزینه‌ی ثبت‌نام به شماره‌ی زیر در واتساپ پیام متنی ارسال بفرمایید:
+17788585719
https://wa.me/17788585719

@drsargolzaeivancouver
@prefrontalclub
@drsargolzaei

Читать полностью…

دکتر محمدرضا سرگلزایی drsargolzaei

⭕️ آیدا زنده است در قلب مردم و آرمان‌های آزادی‌خواهانه

امروز، سالروز قتل دردناک و حکومتی دکتر آیدا رستمی است، پزشکی که جان خود را فدای انسانیت و آزادی کرد. او نه تنها یک پزشک متعهد بود، بلکه نمادی از شجاعت و مقاومت در برابر ظلم و استبداد بود.

ما، به عنوان گروه‌های همبستگی سلامت، این روز را به عنوان یادآور مسئولیت بزرگ خود گرامی می‌داریم. مسئولیتی که ما را متعهد می‌کند به ایستادگی برای عدالت، حقوق بشر و یادآوری بی‌عدالتی‌هایی که بر او و دیگر قربانیان این حکومت روا شده است.

قتل آیدا، یک بار دیگر حقیقت تلخ سیستم استبدادی و سرکوبگر را برای جهانیان آشکار کرد. ما این روز را با عزم راسخ برای ادامه راه او و تلاش برای آزادی و برقراری عدالت در ایران گرامی می‌داریم.

آیدا زنده است؛ در صدای حق‌طلبانه مردمی که برای آزادی می‌جنگند. داغ آیدا مثال خون سیاوش است. ما در ائتلافی که به نام مبارکش آیدا نامیده‌ایم خود را متعهد به ادامه راهش می‌دانیم.

با اتحاد و همبستگی، به امید فردایی بهتر

گروه‌های همبستگی سلامت آیدا


#یادآیدا
#آیدا_رستمی
#قتل_حکومتی
#کادرـدرمان
#دکترـآیدا_رستمی
#زن_زندگی_آزادی
#مهسا_ژینا_امینی

⭕️ به یاد دکتر آیدا رستمی
⭕️ پروژه‌ی آرمیتا علیه شکنجه
به نام آرمیتا گراوند

🔴 انجمن اقدام برای حقوق بشر با همکاری سازمان جهانی علیه شکنجه OMCT و کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل

⭕️ Armita Project against Torture (APAT)

🔴 خط امداد:


🔹 واتساپ:
+12368651285
🔹 تلگرام:
@Armitafoundation

🔹 ایمیل:
hotline@armitaclinic.org

@drsargolzaei

Читать полностью…
Subscribe to a channel