"کانال سینمای موج نو" به تحلیل و بررسی سینمای اروپا خصوصا سینمای فرانسه بدلیل اهمیت فراوان در تاریخ صنعت سینما و تاثیرات آن بر دیگر سینماگران جهان میپردازد🎬 Contact us : @CinemaNewWave
❇️انسانهای بزرگ
در لحظه مهمترین تصمیم ها رومیگیرن
🎯شما چطور؟!
در لحظه منتخب بهترین کانال های تلگرامی
👇👇👇👇
/channel/addlist/UMfr5ZhPCTs1NTY0
🤞اما پیشنهاد ما
1.محصولات ارگانیک و سالم
2.کتاب لحظات پاییزی
3.زیبایی و جذابیت
✔️درباره فیلم
آلن جسوا در آرماگدون (1977)(اقتباس شده از رمان صدای آرماگدون اثر دیوید لیپینکات) دوباره از آلن دلون استفاده کرد، این بار در نقش یک روانشناس پلیس، تروریستی را که با نام مستعار "آرماگدون" عمل می کرد، تعقیب میکند. ژان یان در نقش یک حامل انقلابی تکنفره، نمایشی قدرتمند و خیره کننده ارائه میدهد، کسی که تمایلات ابر انسانی دارد و اشتیاق برای به رسمیت شناختن، او را در مسیری ناامیدکننده سوق میدهد. اگرچه گهگاه، در تحقیقاتِ نه کاملاً قابل قبول اینترپل گرفتار می شود، اما دلون در نقش روانپزشک، تک بعدی به نظر می رسد. آرماگدون یک مطالعه قانع کننده و در نهایت دلسوزانه از بیگانگی در جامعه مدرن است.
آرماگدون اولین درام از چهار درام، با طرحریزی دقیق بود که جسوا در یک دوره ده ساله ساخت و بر اضطرابهای معاصر، در پوشش چیزی که میتوان آن را «قصههای محتاط» توصیف کرد، تکیه داشت.
این فیلم یک درام جنایی سورئال و پژوهشی در نیهیلیسم است.
@Cinema_New_Wave
29 - 2 - آرماگدون
(به ایتالیایی: Quel giorno il mondo tremerà) یک فیلم جنایی-مهیج محصول ۱۹۷۷ به کارگردانی آلن جسوا، که از رمان صدای آرماگدون نوشته دیوید لیپینکات اقتباس شده است. از بازیگران آن میتوان به آلن دلون، ژان یان، میشل دوشوسوآ و رناتو سالواتوری اشاره کرد.
در این فیلم بازی ژان یان مورد ستایش قرار گرفته است. ژان یان (فرانسوی: Jean Yanne؛ ۱۸ ژوئیهٔ ۱۹۳۳ – ۲۳ مهٔ ۲۰۰۳) یک هنرپیشه اهل فرانسه بود. از فیلمها یا برنامههای تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است میتوان به هند و چین، سوارکار روی بام، تعطیلات آخر هفته، مادام بوواری، پیر بومارشه، گرگ پشت در، پیروزی اشاره کرد. وی در سال ۱۹۷۲ برنده جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن شده است. او در سال ۱۹۹۸ در فیلم (فرانسوی: Le Radeau de La Méduse) به کارگردانی ایرج عظیمی نیز ایفای نقش کرده است.
@Cinema_New_Wave
🗂️برای ورود به مجموعهای جامع از هنر و فلسفه، کلیک کنید
📼سینما | 💬 فلسفه
🎵موسیقی | 📖ادبیات
👩🎨نقاشی | 👤روانشناسی
⬇️
📎لینک ورود به پوشه
📌هماهنگ کننده: @Filmsofun
▪️ژان-لوک گدار
ـــ از جان وین بابت عقاید سیاسیاش متنفرم، اما همزمان او را به دلیل لحظهای که در انتهای «جویندگان» ناتالی وود را به هوا بلند میکند، ستایش میکنم.
— The End
The Searchers (John Ford).
@Cinema_New_Wave
مجموعهی بهترین منابع آموزشی زبان فرانسه رو براتون گردآوری کردیم.
امیدواریم براتون مفید باشه. ✨ 🇫🇷
لینک فولدر کامل منابع 🔗
☑️ دوستان عزیزی که در زمینه های مختلف هنری مختلف فعالیت دارند جهت ارائه آثار و گرفتن مدرک معتبر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دوزبانه با مهر برجسته و قابل استعلام میتونید به آیدی تلگرام زیر پیام دهید و مدارک لازم را بفرستید.
@samin_art2
🔸️موضوع آزاد
🔸️تکنیک آزاد
🔸️رشته های مورد پذیرش :
🔻سیاهقلم
🔻نقاشی
🔻عکس
🔻نگارگری
🔻تذهیب
🔻خوشنویسی
🔻معرق
🔻منبت
🔻حجم
🔻مجسمه
🔻کالیگرافی
🔻کاریکاتور
🔻چاپ دستی
🔻ویترای
🔻نقاشی روی پارچه و لباس
🔻آیینه کاری
🔻جواهرسازی
🔻رزین
🔻آبستره
🔻پتینه
🔻تصویرسازی
🔻دیجیتال آرت
🟣 این فراخوان را به دوستان خود هم اطلاع دهید.
/channel/saminsaa کانال تلگرامی ما
https://www.instagram.com/p/C8ALtl0owUx/?igsh=b2tzYmJpcnd3ZXZr
شوک درمانی - Traitement De Choc
کارگردان : آلن جسوا
فیلمنامهنویس : آلن جسوا
فیلمبردار : ژاک روبن
آهنگساز(موسیقی متن) : رنه کورینگ
بازیگران : آلن دلون، آنی ژیراردو، میشل دوشوسوی، روبر هیرش، ژان فرانسوا کالوه و گی سن ژان.
سال تولید : ۱۹۷۳
کشور تولیدکننده : فرانسه و ایتالیا
محصول : ریمون دانمون و ژاک دورفمان
نوع فیلم : رنگی، ۹۱ دقیقه.
✔️خلاصه فیلم
«هلن ماسون» (ژیراردو)، زن بازرگان سیوهشت ساله، وارد کلینیک «دکتر دوویلر» (دلون) در شهری بندری میشود. او خسته از کار زیاد و آشفته از بههم خوردن رابطهاش بهخاطر حضور زنی جوانتر، به توصیه دوستش، «ژروم» (هیرش)، آمده تا درمان مشهور اما پُرهزینه «دکتر دوویلر» را امتحان کند. در غیاب «دکتر دوویلر»، «هلن» با کمک دستیار او، «دکتر برنار» (دوشوسوی) درمان آب نمک را آغاز میکند و با دیگر بیماران آشنا میشود که برخی از چهرههای مشهور هستند و همگی بهطرز شگفتآوری زیبا و جوان بهنظر میرسند...
@Cinema_New_Wave
29 - آلن جسوآ
(16 ژانویه 1932 - 30 نوامبر 2017) کارگردان و فیلمنامه نویس فرانسوی بود. او ده فیلم را بین سالهای 1956 و 1997 کارگردانی کرد و بهعنوان دستیار کارگردان برای ژاک بکر در مجموعه فیلم Casque d'or، با ماکس افولس برای Madame de... و Lola Montès و با مارسل کارنه در Wasteland کار کرد. "لئون لا لون" اولین فیلم کوتاه او برنده جایزه ژان ویگو به عنوان فیلم تاثیرگذار در سال 1957 شد. او اولین فیلم بلندش را در سال 1963 کارگردانی کرد که برنده بهترین فیلم اول جشنواره فیلم ونیز در سال 1964 شد.
فیلم او در سال 1967 به جشنواره فیلم کن 1967 راه یافت و در آنجا جایزه بهترین فیلمنامه را به دست آورد. فیلم سگها در سال 1979 به یازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مسکو راه یافت. در سال 1984 آلن جسوآ فرانکنشتاین 90 را با الهام از کتاب مری شلی با ادی میچل در نقش این موجود کارگردانی کرد.
زمانی که او کوچک بود، برخی از دوستانش پروژکتورهای کوچک فیلم داشتند و آنها فیلم های صامتی مانند متروپلیس (1927) را تماشا می کردند. این اولین ورود جسوا به سینما بود.
@Cinema_New_Wave
🎨 ثبت نام دوره مجازی آموزش نقاشی روی پارچه با تخفیف ویژه تا ۸ آذر ماه تمدید شد 😍
✅️ برگزاری به صورت آفلاین در تلگرام بدون محدودیت زمان و مکان
✨️ همین الان به آیدی زیر پیام بده و ثبت نام کن:
@nastarantaj
آیدی کانال:
@daftarnaghashi_store
سلام خدمت اعضای سینماتک «نوستالژیا»
در این چنل اطلاع رسانی برنامه های زیر انجام می شود:
اکران و نقد فیلمهای کلاسیک و مدرن
برگزاری نشست های تئوری سینما
برگزاری نشست های تاریخ سینما، سبک های سینما، نظریه فیلم
برگزاری نشست های روابط متقابل سینما و ادبیات و تئاتر
و...
ما را به دوستان خود معرفی کنید
/channel/NostalgiaCinematheque
🟠گروه نمایشی هرموز
🟠مهمان شهر تهران
https://www.tiwall.com/p/cheragh3
.
غرمپشا و کشتن چراغ
.
نویسنده: ابراهیم پشت کوهی
کارگردان: محمد سلامتی هرمزی
تهیه کننده: عرفان بیگدلی
مجری طرح: مصطفی خمسه
با حمایت خانه نمایش دا
.
با هنرنمایی گروه موسیقی زاروگه
.
⏳4 تا 15 آذر
⏰ساعت 17
خانه نمایش دا
.
https://wa.me/+989351051369
+989351051369
@picoffshow1
@picoffshow
اینستاگرام:
www.instagram.com/picoffshow
.
www.instagram.com/theaterhormooz
🟣 مهلت ارسال آثار به جشنوارۀ «داستان شیراز» تا ۱۵ آذرماه تمدید شد.
ششمین دورۀ جشنوارۀ ادبی استانی ” داستان شیراز” ویژۀ نوجوانان ۱۱ تا ۱۸ ساله
«داستان – شعر – نمایشنامه – فیلمنامه – قطعۀ ادبی»
اطلاعات بیشتر:
شمارۀ دبیرخانۀ جشنواره: ۰۹۳۸۵۱۶۳۵۴۶
https://heyratacademy.ir/news
DASTANESHIRAZ.COM
HEYRATACADEMY.IR
@HEYRAT_ATHENAEUM
T.me/DASTANE_SHIRAZ
تاریخچه سینمای موج نوی فرانسه
ملحق شدن نسل جدید سینمای فرانسه به قدیمیها
برای نسلی از سینمادوستان مثل آندره بازن، آلن رنه و اریک رومر، که در فرهنگ غنی سینمایی دهههای 1920 و 1930 رشد کرده بودند، حس فقدانی، در نتیجه جنگ احساس میشد و فقط فیلمهای فرانسوی نبودند که از دست میدادند، بلکه دیگر نمیتوانستند فیلمهای ژانر آمریکایی را که دوست داشتند ببینند: فیلمهای وسترن، کمدی و ماجراجویی کارگردانهایی مثل هوارد هاکس، جوزف فون استرنبرگ، لئو مککری و ارنست لوبیچ. این تجربه از دست دادن، آنها را به آزادی بیان و حقیقت بازنمایی، بیش از هر چیز سوق داد. ارزشهایی که در کارهای بعدی آنها نقش محوری داشتند.
برای نسل جوانی که در حدود سال 1930 به دنیا آمدند که بعداً اکثر کارگردانان موج نو را تشکیل میدادند، سینما به مرکز جهان و پناهگاهی از واقعیت خشن دنیای بیرون تبدیل شد. آنها خیلی جوان بودند و نمیتوانستند درباره فیلمهای قبل از جنگ اطلاعات زیادی داشته باشند و هیچ نقدی نداشتند که آنها را راهنمایی کند، اما بطور غریزی به تعداد انگشت شماری از فیلمهای ساخته شده در دوران اشغال مانند Lumiere d'ete (1943) احترام میگذاشتند.
@Cinema_New_Wave
دیونیسوس
🎶 یک پلیلیست محشر موسیقیایی …
🪷 در آمیخته با هنرهای زیبا و گزینشهای ادبی…
دیونیسوس خدای موسیقی و سرخوشی…
آرشیوی برای هنردوستان و سختپسندان
/channel/tosurvivemus
🔲 صحنههایی کوتاه از سینمای ژان پیر ملویل. سینمای مجرمان، دیدهنشدگان و مطرودان در ملبسهای از قهرمانهای گانگسترِ دههی سی و چهل هالیوود.
▪️ ملویل که عضو نیروی مقاومت در جنگ دوم جهانی بود، الههی الهامِ موج نوییها شد و شخصیتهای تهی دستاش را در استحالهای سینماتوگراف و فتیشوار، در هیات مجرمان خوشتیپ و باپرنسیب بازنمایی کرد؛ قهرمانهایی که چیزی برای از دستدادن ندارند و به شکل مرموزی بر غایت کار خویش آگاهاند.
تو گویی که بر زندگی، زمان و هنگامهی مرگ فرمانروایند و روحشان از هر سهی آنها بزرگتر. برای من ملویل ترجمان مریم است در نقاشی معروف داووینچی و سینماگران موج نو، از گدار تا ریوت و رومر، پادشاهان مجوسِ بر بالین.
@Cinema_New_Wave
آرماگدون Armageddon 1977
عنوان ایتالیایی: Quel giorno il mondo tremerà (به زبان انگلیسی «در آن روز دنیا خواهد لرزید»)
(نسخه دوبله فارسی)
کارگردان: آلن جسوآ
دستیاران کارگردان: تونی ابویانتس، امانوئل فونلادوسا
فیلمنامه: آلن جسوآ، بر اساس رمان صدای آرماگدون نوشته دیوید مک کورد لیپینکات
فیلمنامه: کاترین پرورت
تهیه کنندگان: ریموند دانون، آلن دلون، نوربرت سادا
صدا: ژان پیر رو
موسیقی: آستور پیاتزولا
عکاس: ژاک رابین
تدوین: هلن پلمینیکوف
طراحی صحنه: کنستانتین میژینسکی، جاکومو کالو کاردوچی
صدای مونو - 35 میلی متر
ژانر: جنایی و هیجان انگیز
مدت زمان: 96 دقیقه (1:36)
تاریخ انتشار: 16 مارس 1977
شرکت های سازنده: Lira Films، Adel productions، Filmes Cinematografica1
کشور سازنده: فرانسه، ایتالیا، بلژیک
✔️خلاصه فیلم
آرماگدون با نام مستعار لوئیس کریر با سرپیچی از پلیس با تهدیدهای تروریستی به دنبال انتقام از جامعه است. پلیس با یک روانپزشک تماس می گیرد تا به آنها کمک کند تا با این مشکل مقابله کنند...
@Cinema_New_Wave
آلن جسوآ که در سال 1932 در پاریس در یک خانواده یهودی به دنیا آمد، جنگ جهانی دوم را در اختفا گذراند، تجربهای که او را با همدردی مادامالعمر با مصیبتهای بیرونی همراه کرد.او شیفته سینما شد و از جوانی تصمیم گرفت که خودش فیلمساز شود.
پس از جنگ، جسوا و یکی از دوستانش که برادرزاده کارگردان فیلم جولین دوویویر بود، مخفیانه به صحنه فیلمبرداری دوویویر می رفتند و او و گروهش را در حال کار تماشا می کردند. آن زمان بود که جسوا تصمیم گرفت تا فیلمساز شود.
پس از مدرسه، به عنوان دستیار کارگردانان ژاک بکر و مکس اوفولس، شاگردی کرد و از آنها تکنیکهایی را آموخت که بعداً در طول زندگی حرفه ای خود از آنها استفاده کرد. در سال 1956، با پرداخت غرامت به دنبال یک تصادف رانندگی، اولین فیلم خود را کارگردانی کرد: یک مستند کوتاه درباره یک روز و شب در زندگی یک ولگرد به سبک رئالیستی شاعرانه به نام Léon la lune (لئون ماه). این امر فوراً او را به رسمیت شناخت و جایزه معتبر ژان ویگو را در سال 1957 دریافت کرد و ستایش شاعر و فیلمنامه نویس "ژاک پرور" را به خود جلب کرد.
@Cinema_New_Wave
حضورت رو در نمایشگاه گروهی(حضوری) عکاسان حرفه ای📸 ثبت کن
موسسه هنری برمخ واقع در میرداماد
📌مهلت ثبت نام: تا ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳
📌زمان برگزاری نمایشگاه: ۳۰ آذر ماه
☘️نمایشگاه در گالری هنری برمخ با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میگردد.
✔️شرایط شرکت در نمایشگاه :
⭕️ابعاد: ۵۰ در ۷۰ و کوچکتر
⭕️موضوع: آزاد
⭕️مشاوره جهت شرکت در مسابقات بین المللی
⭕️NFT
⭕️تعداد آثار ارسالی برای داوری ۵ اثر
⭕️اعطای گواهینامه دو زبانه به تمامی شرکت کنندگان
⭕️عکاسی حرفه ای از آثار و هنرمندان
⭕️مصاحبه اختصاصی هنری از تمامی شرکت کنندگان
⭕️هنرمندان عزیز خارج از تهران نیز با فرستادن آثارخود میتوانند در نمایشگاه شرکت کنند.
⭕️برگزاری مراسم افتتاحیه وتجلیل از هنرمندان
✔️هزینه برگزاری نمایشگاه:
ورودی هر اثر پس از تایید اثر به هنرمند اعلام میگردد(هزینه ورودی شامل کلیه برنامه های افتتاحیه و همچنین بازتاب خبر در خبرگزاری و سایت هنری برمخ و تبلیغات و پذیرایی می باشد)
۰۹۳۶۲۱۳۲۹۰۰
www.instagram.com/arlenk.photography
@illustrativesmediagroup
@barmakh_gallery
Www.barmakhinstitute.com
❇️انسانهای ژرف نگر
بدنبال بهترین ها هستند برای رشد و پیشرفت
🎯شما چطور؟!
👇👇👇👇
/channel/addlist/Wr_4oTcDf1UzNDhk
🤞اما پیشنهاد ما
1.محصولات ارگانیک و سالم
2.کتاب لحظات پاییزی
3.زیبایی و جذابیت
🎬 برنامه اکران این هفته ی سینماتک نوستالژیا:
🎥 12 Angry Men 1957/ دوازده مرد خشمگین
کارگردان: سیدنی لومیت
📆 دوشنبه 12 آذر، ساعت 5 عصر
🎞🎞🎞🎞🎞🎞🎞🎞🎞
🎥Whiplash 2014 / شلاق
کارگردان: دیمین شزل
📆 پنجشنبه 15 آذر ، ساعت ۵ عصر
به همراه نقد و بررسی
( با هدایت یاشار یوسفی )
🎞🎞🎞🎞🎞🎞🎞🎞🎞🎞
🎥 Breathless 1960 / از نفس افتاده
کارگردان: ژان لوک گدار
📆جمعه 16 آذر ساعت ۳ عصر
📝 بهای هر فیلم: ۷۰
🏢 مکان: تئاتر شهر، بالاتر از تقاطع انقلاب و رازی
📎برای خرید بلیت، دریافت ادرس دقیق و اطلاعات بیشتر:
@Nostalgiaadmin
09021730693
پ.ن: به دلیل ظرفیت محدود، لطفا اگر قصد حضور در اکران را دارید نهایتا تا ۲ روز قبل از تاریخ اکران فیلم مورد نظر ، بلیت خود را رزرو کنید.
آدرس کانال تلگرام ما برای اطلاع از اکران های هفتگی:
/channel/NostalgiaCinematheque
درباره فیلم
"شوک درمانی" که در خط باریکی بین فیلم هیجان انگیز و طنز اجتماعی قرار دارد، تصویری از یک بورژوازی است که آماده است چشم خود را بر استثمار دیگران تا زمانی که با اهداف خودخواهانه آنها مطابقت داشته باشد، ببندد . جسوا عناصر ژانر را با دستی ماهرانه مدیریت می کند.
شوک درمانی کنار سایر آثار جسوا یک شکست به شمار میآید. فیلم، یک قصه خونآشامی توأم با مایههای اجتماعی است که هر کسی میتوانست آن را بسازد. جسوا صحنههای هولناک را با پرداختی سرد و کلاسیک ساخته است که تأثیر ان را دو چندان میکند (حرکت سواری در بزرگراه صحرائی، خانه تاریک قدیمی، مهمانان لمیده در اطراف استخر، دلون در نقش یک دراکولای مؤدب و خوشپوش و رفتار شبحگونه پسرهای پرتغالی)، اما اصرار زیادی دارد که از این قصه برای ارائه تز خود درباره اینکه جامعه با خون فقرا، ثروتمند و قوی میشود، استفاده کند. قصه فیلم اشاره به شرمندگی ملت فرانسه به خاطر استثمار بردههای پرتغالی دارد و فیلم ثروتمندان و فقرا، هر دو را به یک میزان در این سیستم شریک میداند. اِشکال فیلم در اینجاست که پُر از نکتههای مبهمی است که فرصت نمیکند به آنها بپردازد.
@Cinema_New_Wave
29 - 1 - شوک درمانی
شوک درمانی (Traitement du choc) فیلمی محصول سال ۱۹۷۳ کشور فرانسه به کارگردانی آلن جسوآ است.
شوک درمانی با بازی آلن دلون و آن ژیراردو - در آن زمان دو تن از بزرگترین ستاره های فرانسه - در نقش دکتر دیویلرز، در یک کلینیک بهداشتی انحصاری که مشتریان غنی و ثروتمند آن برای درمانهای زیبایی و جوان سازی حضور دارند تا احساس جوانی کنند و جوان تر به نظر برسند.
فیلم "با لحظاتی هوشمندانه و پر از تعلیق در یک فضای نسبتاً خوب شروع می شود. با این حال، تنش به سرعت از بین می رود. برخی از تلاشها برای طعنه زدن به ثروتمندان به ثمر می رسد. دلون مقداری انرژی به فیلم می دهد. در حالی که Time Out نوشت: «آلن جسوا ترکیبی از تعلیق و طنز خود را با اطمینان، مدیریت میکند، بازیهای خوبی را از ژیراردو میگیرد، گیج و در نهایت از سلامت عقل او نامطمئن است و دلون به عنوان دکتر شیطانی و در عین حال نیمه دلسوز ایفای نقش می کند، این فیلم داستان هشداردهندهای در مورد غرور انسانی و افسانه ریاکاری است.
@Cinema_New_Wave
🗂️برای ورود به مجموعهای جامع از هنر، کلیک کنید
📼سینما | 💬 فلسفه
🎵موسیقی | 📖ادبیات
👩🎨نقاشی | 👤روانشناسی
⬇️
📎/channel/addlist/B8FZWbVkEDFjMWM8
📌هماهنگ کننده: @Filmsofun
🔲 در فيلم «مغولها»ی پرويز كيمياوی سكانس معروفی وجود دارد كه در آن چند مغول وسط بيابان پشت يک در ايستادهاند. يكی از آنها زنگ در را به صدا درمیآورد و بعد میگويد، «سينما چيه؟» كيمياوی از اين نما قطع میكند به اينسرتی از زنگ در كه روی آن نوشته شده «ژان لوک گدار». سكانسی كه برخلاف بسيار از فصلهای «مغولها» مفهوم آشكار و روشنی دارد؛ «سينما يعنی گدار».
▪️اين ستايش و ادای دين به گدار را میتوان در ساختار روايی و ساختمان بصری «مغولها» نيز مشاهده كرد. «مغولها» محصول دهه 50 شمسی و 70 ميلادی است، دورانی كه ستايش و ارجاع به گدار مرسوم و متداول بود و حتی تظاهر به دوست داشتن و درک كردن فيلمهايش مد روشنفكری به شمار میرفت. هر چند كيمياوی به شهادت آثارش هم در علاقه به گدار صادق بود و هم درک درستی از سينمايش داشت.
@Cinema_New_Wave
روز یکشنبه گروه نمایشی هرموز، با حضور هنرمندان عرصه سینما، تئاتر و موسیقی کار خود را در خانه نمایش دا آغاز خواهد کرد.
خرید بلیط از تیوال
https://www.tiwall.com/p/cheragh3
.
غرمپشا و کشتن چراغ
.
نویسنده: ابراهیم پشت کوهی
کارگردان: محمد سلامتی هرمزی
تهیه کننده: عرفان بیگدلی
مجری طرح: مصطفی خمسه
با حمایت خانه نمایش دا
.
با هنرنمایی گروه موسیقی زاروگه
.
⏳4 تا 15 آذر
⏰ساعت 17
خانه نمایش دا
چطور گدار سینما را آزاد کرد؟
⬛️ فصل اول
۱ - ژان-لوک گدار
۲ - فرانسوا تروفو
۳ - کلود شابرول
۴ - آلن رنه
۵ - اریک رومر
۶ - ژاک ریوت
۷ - انیس واردا
۸ - ژاک دمی
۹ - کریس مارکر
۱۰ - آنریکولپی
⬛️ فصل دوم
۱۱ - ژان-پیر ملویل
۱۲ - کلود للوش
۱۳- لویی مال
۱۴ - ژرژ فرانژو
۱۵ - ژاک روزیه
۱۶ - ژان اوستاش
۱۷ - ژاک دونیول-والکروز
۱۸ - ژان روش
۱۹ - راجر وادیم
۲۰ - فیلیپ گارل
۲۱ - استراوب-هویله
۲۲ - پیر کاست
۲۳ - لوک موله
۲۴ - ژان دوشه
۲۵ - ویلیام کلاین
۲۶ - آلن کاوالیه
۲۷ - مارسل آنون
۲۸ - گای دوبور
➕ ویژگیهای موج نوی سینمای فرانسه
الف) ویژگی های تولید فیلم
➖ سرمایه های اندک
➖ سادگی مراحل ساخت
ب) ویژگیهای فرمی
➖ جامپ کات (jump cut)
➖ شات های بریده
➖ نقش موسیقی
➖ دیالوگ در موج نو
➖ بداهه در سینمای موج نو
➖ تکنیک فریز فریم
ج) ویژگی های محتوایی
➖ ابراز عقاید سیاسی
➖ شخصیت زن اغواگر (Femme Fatale)
🇫🇷 تاریخچه سینمای موج نوی فرانسه
🔘 1940 - 1944: اشغال
@Cinema_New_Wave
➖برای ورود به مجموعهای جامع از هنر، کلیک کنید
📼سینما | 💬 فلسفه
🎵موسیقی | 📖ادبیات
👩🎨نقاشی | 👤 روانشناسی
⬇️
📎/channel/addlist/RBBgmzOenydiMTg0
📌هماهنگ کننده: @Filmsofun
📌کانال «هُنرواره» با محتوایی خاص برای علاقمندان به «هُنر»، «ادبیات»، «موسیقی»، «عکاسی»، «نقاشی» و «سینما»
لینک ورود 🔻🔻🔻
/channel/Honarrvareh
/channel/Honarrvareh
●