ارتباط با ادمین: تلفن تماس: 09122072012 @behnamtaghipoor
جدیدترین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات (شماره ۱۸۲، تیر ۱۴۰۴) منتشر شد! با مطالب تحلیلی عمیق دربارهی نبردهای روایتساز معاصر و پیشرفتهای حیرتانگیز در زیرساختهای نوین ارتباطی جهان همراه باشید.
سفارش با یک کلیک 👇🏻
اینجا
#یونس_شکرخواه #رخنما #خبر
#فیکنیوز🔸محاصره ذهن مخاطب
فیکنیوز با هدف محاصره ذهن مخاطب و هدایت آن به سمت مد نظر تولید کننده، ساخته میشود. فیک نیوز تولید میشود تا ایدهای را کوچک کند یا با برجسته کردن ناواقعیت، کاری کند واقعیت دیده نشود... +
📘 انتشار سند راهبردی «جایگاه روابط عمومی در مدیریت بحران ناترازیها و توسعه صنعتی»
دبیرخانه دائمی کنفرانس روابط عمومی و صنعت، سند راهبردی «جایگاه روابط عمومی در مدیریت بحران ناترازیها و توسعه صنعتی» را منتشر کرد. این سند که مستخرج از دستاوردهای دهمین کنفرانس روابط عمومی و صنعت است، به بررسی نقش روابط عمومی در مدیریت ارتباطات ریسک در شرایط بحران ناترازیها میپردازد. این اثر با همت اعضایی همچون شهناز هاشمی، محمدرضا رسولی، احمد یحیایی ایلهای، حسین امامی و مریم سلیمی تهیه شده است.
ضرورت و اهمیت سند
این سند راهبردی با تأکید بر لزوم شفافیت، آگاهیبخشی، اطلاعرسانی، اعتمادآفرینی و جلب مشارکت عمومی، روابط عمومی را به عنوان «پل ارتباطی» میان دولت، صنعت و جامعه معرفی میکند.
سند حاضر با استناد به نتایج کنفرانس و بهرهگیری از تجارب داخلی و جهانی در مدیریت ناترازیها ، راهکارهای عملیاتی را در سه بازه زمانی کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت ارائه میدهد. همچنین بر استفاده از فناوریهای نوین و روشهای نوآورانه در پیشبینی و مدیریت بحران تأکید شده است.
👈 سفارش از: اینجا
🌐کانال کنفرانس روابط عمومی
⚜️ @prconference
📣 فروش ویژه به مناسبت راهاندازی سایت فروش انتشارات سیمای شرق
🎉 از حالا میتوانید تمام کتابهای انتشارات سیمای شرق را، از کتابهای کودک و نوجوان تا آثار تخصصی در حوزههای رسانه و ارتباطات، با ۴۰ تا ۴۵ درصد تخفیف تهیه کنید!
📚 این فرصت استثنایی برای کتابدوستان و خانوادههاییست که به آموزش، سرگرمی و توسعه مهارتهای فرزندانشان اهمیت میدهند.
🛒 همین حالا به سایت ما سر بزنید:
🔗 www.simayeshargh.ir
📦 ارسال سریع و آسان به سراسر کشور
📖 کتاب بخوانیم، آگاهتر و شادتر زندگی کنیم
🎉 افتتاح سایت انتشارات سیمای شرق
ناشر تخصصی کتابهای روابطعمومی، رسانه، جامعه اطلاعاتی، بازاریابی و تبلیغات
📚 بیش از ۴۰٪ تخفیف ویژه راهاندازی!
🛒 همین حالا سر بزن:
https://www.simayeshargh.ir
هنوز ایستادهایم؛ با شوق ۱۸۱ شماره
✍🏻 امیرعباس تقیپور/ مدیرمسئول ماهنامۀ مدیریت ارتباطات
آن روز که از شوق خود برای انتشار ماهنامهای به نام مدیریت ارتباطات حرف زدم، راستش نمیدانستم قرار است ۱۸۱ ماه بگذرد و ما هنوز اینجا باشیم.
در 15 سال گذشته، هر شماره برای ما نهفقط یک «انتشار»، که یک تجربهی جدید بقا، رشد، ریسک، تنهایی و گاهی حتی مقاومت بود. گمان نمیکردم چنین مسیری را با چنین پیوستگی و پایداری طی کنیم.
ما همانهایی هستیم که روزی گفتیم: حتی اگر مجبور شویم خانهمان را بفروشیم، ۱۲ شماره را منتشر میکنیم. حالا از آن عدد، 169 شماره عبور کردهایم و همچنان هر ماه، با همان ذوق آغازین و حتی مسئولیتی بیشتر، پروندهای جدید گشودهایم.
واقعیت این است که مسیر دشوار بود. برخی خسته شدند، برخی فقط تماشا کردند. اما برخی دیگر ـ که کم هم نبودند ـ ماندند، نوشتند، خواندند، نقد کردند و ما را تنها نگذاشتند. این مسیر بدون آنها ممکن نبود.
مدیریت ارتباطات فقط یک نشریه نیست. عصارهای است از تلاش یک تیم، باور به حرفهایگری و تعهد به دانشی که نهفقط باید منتقل شود، بلکه باید از آن مراقبت کرد.
انتشار شماره ۱۸۱ برای ما فقط یک عدد نیست؛ یادآوری دوبارهای است از اینکه هنوز میتوان در این سرزمین از عمق نوشت، از تخصص دفاع کرد و برای گفتوگوهای جدی، مخاطب داشت.
اگر هنوز ایستادهایم، به لطف شوقی است که خاموش نشد و همراهانی که هرگز تنهایمان نگذاشتند.
سپاسگزار همۀ شما هستیم.
#پانزدهمین_سال_انتشار_ماهنامه_مدیریت_ارتباطات
▫️▫️▫️
@cm_magazine
شکاف جنسیتی دیجیتال
یکصد و هشتاد و یکمین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات با مدیرمسئولی امیرعباس تقیپور و سردبیری علی ورامینی منتشر شد. شماره تازه مدیریت ارتباطات همزمان شده با یازدهمین سالگرد انتشار مستمر این نشریه تحلیلی، آموزشی و اطلاعرسانی که حاوی مطالبی خواندنی اعماز خاطرهبازیها، یادکردها، و گرامیداشت تلاشهای دستاندرکاران آن و جایگاهی که در دنیای ارتباطات و رسانه و روابط عمومی کسب کرده است. اما پرونده اصلی
❇️ جهان دیجیتال ناقص
پرونده اصلی شماره ۱۸۱ ماهنامه مدیریت ارتباطات درباره شکاف دیجیتال جنسیتی است. شکاف دیجیتال به اختلاف دسترسی به ابزارهای دیجیتال، مانند اینترنت، گوشیهای هوشمند و رایانهها، بین گروههای مختلف جامعه گفته میشود. گزارش سالانه شاخص شکاف دیجیتال جنسیتی در شماره اخیر ماهنامه مدیریت ارتباطات بررسی شده است. مطابق گزارش اگرچه بهبودهایی در کاهش نابرابری در دسترسی دیجیتال وجود دارد، اما چالشهای قابل توجهی باقی مانده است. در همین پرونده گزارش سازمان یونیسف درباره شکاف جنیسیتی برای دختران نیز مورد بررسی قرار گرفته است. این گزارش میگوید شکاف جنسیتی دیجیتال نه تنها دسترسی دختران به فرصتهای آموزشی و شغلی را محدود میکند، بلکه آنها را در معرض آسیبهای آنلاین نیز قرار میدهد. سروناز احمدی مترجم و پژوهشگر حوزه زنان در تحلیلی، شکاف دیجیتال را به آینهای تشبیه کرده که نابرابریهای عمیق اجتماعی را بازتاب میدهد. ترجمه گفتوگویی نیز با سونیا خورخه، مدیر اجرایی سازمان مشارکت جهانی برای شمول دیجیتال درباره شکاف جنسیتی دیجیتال نیز در این پرونده جای گرفته است.
❇️ جسور بود و آیندهنگر
پانزده سال پیش، زمانی که ارتباطات هنوز نه این چنین در تار و پود زیست فردي و اجتماعی ما تنیده بود و وارد عصر «هوش مصنوعی» و «بیگ دیتا» نشده بودیم و شبکههاي اجتماعی تا این اندازه بر فضاي مفهومی و عملی حوزههاي عمومی سایه افکنده بودند، ماهنامهاي متولد شد که نگاهی تخصصی و نو داشت و رویکردش نیز جسورانه و آیندهنگرانه بود و میخواست نظارهگر دوردستها باشد: ماهنامه مدیریت ارتباطات. نشریهای که در یک و نیم دهه گذشته جایگاه خود را در عرصه ارتباطات و روابط عمومی کشور ثبت و تقویت کرد و به ادغان اغلب فعالان این حوزه سهمی قابل توجه در طرح مباحث علمی و تخصصی حوزه ارتباطات، رسانه و روابط عمومی داشته است. در شماره تازه ماهنامه مدیریت ارتباطات چند چهره دانشگاهی، ارتباطاتی و روابط عمومی و روزنامهنگاری درباره این نشریه قلم زدهاند.
❇️ زبان ساده، صدای بلند
در شماره ۱۸۱ ماهنامه مدیریت ارتباطات، مطالب متنوع و خواندنی دیگری هم تدارک دیده شده است. حسین گنجی در یادداشتی با تیر «اثر زنده الگوریتم» این موضوع را دستمایه بررسی قرار داده که اقتصاد توجه و الگوریتمهای مشهود آن سلبریتیهای جنجالی را تولید و بازتولید میکند. او نوشته که جهان امروز به تئاتری بدل شده که در آن نه حقیقت، بلکه تصویر حقیقت به روی صحنه میآید. هشتمین درسگفتار سید عبدالجبار موسوی، درباره نوشتن نیز در این شماره برای خواندن در دسترس است. همچنین عمادالدین پاینده، پژوهشگر آزمایشگاه داده و حکمرانی، مسیر ایران برای توسعه اکوسیستم هوش مصنوعی را بررسی کرده است. مطلبی دیگر که خواندن آن توصیه میشود، گفتوگو با امیر ابراهیمی، مدیر برند میلی و مسیری است که این پلتفرم از نقطه صفر تا مخاطبان میلیونی و مشارکت با بازیگران اصلی حوزه فناوری و سرگرمی پیموده است.
◾️ ماهنامه «مدیریت ارتباطات» به شما کمک میکند که از جهان جدید، جهان ارتباطات سردربیاورید.
🗞 نسخه چاپی «مدیریت ارتباطات» را از فروشگاه اینترنتی سیمای شرق و یا دیجیکالا و نسخه دیجیتال آن را از مگیران و طاقچه تهیه کنید. همچنین برای اشتراک با ۸۸۳۵۶۰۷۶ تماس بگیرید.
▫️▫️▫️
@cm_magazine
در روزهایی که کودکان بیش از همیشه به آرامش، تخیل و لبخند نیاز دارند، ماهنامهی قلک تصمیم گرفته است نسخههای PDF این مجله را از شمارهی اول و به مرور، بهصورت رایگان در اختیار خانوادهها قرار دهد.
دانلود شمارهی سوم ماهنامهی قلک 👇
/channel/qollakmag
این مجله با محتوایی متنوع از جمله قصه، شعر، بازی، کاردستی و آموزشهای غیرمستقیم، مناسب کودکان ۳ تا ۱۰ سال است و تاریخ مصرف ندارد؛ همیشه تازه و خواندنیست.
🔸 از روابطعمومیهای محترم در بخشهای دولتی و خصوصی دعوت میکنیم این فایلها را در گروهها و کانالهای داخلی منتشر کنند تا خانوادههای همکاران از آن بهرهمند شوند.
✅ نسخههای بعدی نیز به مرور منتشر خواهد شد.
🎈 ماهنامهی قلک – همراه همیشگی کودکان ایران
از اینجا دانلود کنید:
👇
/channel/qollakmag
اگر میخواهید به یک کودک درباره جنگ توضیح بدهید، میتوانید از این جملات استفاده کنید:
"دو گروه با هم درگیر شدهاند. بعضی از مردم ممکن است آسیب ببینند. اما ما از شما محافظت میکنیم. اگر ترسیدی، به من بگو. ما با هم این موقعیت رو پشت سر میگذاریم."
با استفاده از این روشها، میتوانید به کودک کمک کنید تا جنگ را بهتر درک کند و از آن ترس و اضطراب کمتری داشته باشد.
🌹 تازهترین خبرها و قصهها هم تو کانال قلک منتظر شماست:
👇
/channel/qollakmag
«داستانی دلنشین درباره پذیرش اوتیسم در دنیای کودکانه»:
«اوتیسم، نه ترس دارد و نه چسب؛ فقط نیاز به درک دارد»
سفارش از: اینجا
🌹 تازهترین خبرها و قصهها هم تو کانال قلک منتظر شماست:
👇
/channel/qollakmag
🎉 گزارش سالانه دیتاک با عنوان «رفتار کاربران ایرانی در شبکههای اجتماعی» منتشر شد. 🎉
@dataakcom
دریافت فایل کامل گزارش 👇
انتشار نخستین کتاب در حوزه "مهندسی پرامپت در روابطعمومی"
● کتاب "مهندسی پرامپت در روابط عمومی" نوشته امیرعلی خلج توسط انتشارات سیمای شرق منتشر شد.
این کتاب، با بررسی مفاهیم بنیادی تا تکنیکهای پیشرفته طراحی پرامپت، به مدیران، متخصصان روابط عمومی و علاقهمندان کمک میکند تا درک عمیقی از مهندسی پرامپت به دست آورده و بتوانند این ابزار قدرتمند را برای بهبود ارتباطات، تولید محتوا، مدیریت بحران و استراتژیهای رسانهای به کار بگیرند.
● "مهندسی پرامپت در روابط عمومی" در شش فصل به مباحث زیر میپردازد:
فصل اول: آشنایی با مهندسی پرامپت، مفهوم پرامپت و کاربردهای آن در هوش مصنوعی.
فصل دوم: اصول پرامپتنویسی، همراه با ماتریسهای نوآورانه برای تشریح کاملتر این اصول.
فصل سوم: تکنیکهای پیشرفته در پرامپتنویسی.
فصل چهارم: ابعاد مدیریتی، عصبشناختی و روانشناختی مهندسی پرامپت.
فصل پنجم: کاربردهای عملی و کلی مهندسی پرامپت در روابط عمومی.
فصل ششم: آینده مهندسی پرامپت و هوش مصنوعی در روابط عمومی.
● شما میتوانید این کتاب را از فروشگاه سیمای شرق(اینجا) تهیه و یا با شمارهتلفن ۸۸۳۵۶۰۷۶ تماس بگیرید.
/channel/cm_magazine
امیر لعلی، مدیر روابط عمومی سازمان بورس
باجنیوز بر مبنای عرضه و تقاضا شکل میگیرد
▫️پدیدهای همچون «باجنیوز» بر اساس رابطهای دوسویه میان عرضه و تقاضا شکل میگیرد. اگر از سوی روابط عمومیها مطالبهای مطرح نشود، اصلاً زمینهای برای ایجاد چنین عرضهای فراهم نمیشود. از منظر اقتصادی، تا زمانی که تقاضا وجود نداشته باشد، عرضهای نیز شکل نخواهد گرفت.
▫️شاید بخشی از مسئله ناشی از ضعف عملکردی روابط عمومیها باشد، اما بسیاری مواقع روابط عمومیها مایل نیستند که با چنین رسانههایی کار کنند. نگرانیهای مدیران ارشد یا نهادهای ناظر و فعالیتهای آن سازمانها منجر شده و میشود که این روابط شکل بگیرد.
▫️در مواردی که خبری منفی از یک سازمان در رسانهای منتشر میشود، مدیران آن سازمان گاهی به دلیل نگرانی از برداشتهای احتمالی به روابط عمومی فشار وارد میکنند تا به هر طریق ممکن برای حذف آن خبر اقدام کند.
▫️روابط عمومیها به خاطر همان موضوعات سازمانی ناچار میشوند محتوا را خریداری کنند. پس این یک رابطۀ دوطرفه است.
◽️◽️◽️
@cm_magazine
#باجنیوز
حدیث خسروی، مدیر روابط عمومی نوبیتکس:
در برابر باجخواهی نباید کوتاه آمد
▫️ نوبیتکس با موجی گسترده از تخریب برند مواجه شد. در گفتوگویی با همکاران روابط عمومی، همگی متفقالقول بودیم که این حجم از
حملات، یک مورد مطالعاتی بیسابقه است.
▫️ در کمتر از یک ماه، چند هزار محتوای تخریبی منتشر شد؛ جریانی سازمانیافته با فراز و نشیبهای شدید که گاه به رسانههای رسمی نیز کشیده میشد. مقابله با کانالهای تلگرامی یا حسابهای ناشناس یک چیز است، اما مواجهه با این سطح از تخریب، کاملاً متفاوت بود.
▫️ برخلاف نارضایتیهای معمول مشتریان که معمولاً مبتنی بر تجربه یا اطلاعات مشخص است، این جریان حتی اتهام روشنی نداشت که بتوان به آن پاسخ داد. این تجربه برای ما بسیار دشوار بود، اما درس بزرگی به همراه داشت: هرگز نباید در برابر باجخواهی رسانهای کوتاه آمد.
#باجنیوز
/channel/cm_magazine
حسن عمیدی، فعال روابط عمومی:
مدیران باید سواد رسانهای بیاموزند
◻️ ممکن است یک مدیر روابط عمومی در بازۀ زمانی سهساله، میان پنج تا شش سازمان مختلف جابهجا شود. علت این امر ترجیحات مدیران است. هر مدیری ترجیح میدهد امینترین فرد نزدیک به خودش را در جایگاه روابط عمومی بگمارد. هیچکس جنبۀ فنی یا اجرایی کار روابط عمومیها را نمیبینید. بلکه بیشتر به جنبۀ رسانهای و سیاسیشان توجه دارند.
◻️ مشکل بزرگ این است که همیشه سواد رسانهای را مختص مردم میدانیم، درحالی که مدیران هم به سواد رسانهای نیاز دارند. ما در کشورمان فاقد سیستمی هستیم که مدیران قبل از ورود به سازمان و قبول مسئولیت دورههای سواد رسانهای را بیاموزد یا اطلاعاتی برای مواجهه با رسانهها کسب کند.
برخی مدیران، بهصورت تجربی ارتباط با رسانهها را یاد میگیرند. مثلاً 10 سال مدیر بخش تولیدی یا مدیر بخش صنعتی بوده باشند، خودشان با رسانهها ارتباط برقرار میکنند.
مواجهه تجربی با رسانهها آفت است. ما به سواد رسانهای برای مدیران نیازمندیم. گاهی مدیران ما نمیتوانند پیامشان را انتقال دهند و خبرشان را اعلام کنند.
#باجنیوز
@cm_magazine
فقط تا یکشنبه ۵ مرداد: ۴۵% تخفیف ویژه در سیمای شرق!
www.simayeshargh.ir
📚 مطالب قلک، همیشه تازه و خواندنی!
فرصتی ویژه برای خانوادههایی که به رشد فکری و سرگرمی خلاقانه کودکان اهمیت میدهند!
🔸 فقط تعداد محدودی از شمارههای گذشتهی ماهنامه کودک قلک باقی مانده
🔸 اکنون میتوانید این شمارهها را با ۴۰ درصد تخفیف ویژه از سایت انتشارات سیمای شرق خریداری کنید.
با توجه به اینکه محتوای قلک تاریخمصرف ندارد و همیشه برای کودکان آموزنده و جذاب است، این فرصت را از دست ندهید!
سفارش از: اینجا
🌹 به ما بپیوندید:
👇
/channel/qollakmag
همۀ شکوفههای سیب را باد پریشان نمیکند
فریدون صدیقی/ استاد روزنامهنگاری
تردید ندارم این اظهار ژنرال برادلی، نویسندۀ داستان «یک سرباز» را که گفته است؛ «...ما راز اتم را به چنگ آوردیم و موعظه را به کوه افکندهایم. ما فن کشتن را میشناسیم، نه فن زیستن را.» با ماهنامۀ وزین مدیریت ارتباطات که در نبردی بیپایان برای روشمند کردن ارتباطات نوین است، هیچگونه نسبتی ندارد.
۱- راست این است در روزگاری که برخی روابط عمومیها دژبان همهجانبه و غیرمنعطف مدیران ناکارآمد و سهلانگار خود هستند و به مثابه بنگاههای مولد مستقیم و غیرمستقیم تولید انبوه باجنیوزها برای عدم پخش هرگونه پیام منفی یا احتمالاً منفی یا تکثیر پیامهای کاذب مثبت عمل میکنند، نشر مستقل، آسیبشناسانه، چارهجو و کارآمد در حوزۀ روابط عمومی عمیقاً دشوار و تا اندکی غیرمحتمل به نظر میرسد! و راست این است همۀ شکوفههای سیب را باد پریشان نمیکند. سیبهای پیش از بلوغ سبز را باد به غارت نمیبرد یا گسوترش نیست
نتیجۀ نرم: ۱۵ سالگی مجلۀ ناشران همراه و همدل مدیریت ارتباطات همین سیب نرم قرمزرنگ است که در این بهار هم شکوفه و سیبش را دیدهام.
۲- روابط عمومی به صرف بودنش همان چیزی است که من و شما را ما میکند. یعنی در حکم کلی، تماس برای تعامل است نه تقابل؛ پس گفتوشنود برای ورزش زبان و نگاه و نظر نیست. استعداد، خلاقیت، دانش و تجربه برای رسیدن به تفاهم است.
نتیجۀ نرم دوم: روابط عمومی، همان عملکردن است. دستوری برای عشق به زندگی، به دیگر و دیگران، دلبندی برای عشقی ابدی است. در حقیقت روابط عمومی برای تحملکردن نیست، برای دوستداشتن نظاممند یکدیگر و مناسبات اجتماعی است.
۳- باور دارم در ۱۵ سال عمر ماهنامۀ مدیریت ارتباطات با نقطۀ کانونی روابط عمومی، پایبندی به تعالی روابط عمومی و ارتباطات در ساختاری علمی مبنی بر زیستۀ نظام اجتماعی، نظام سازمانی پیشین و جاری در بخشهای خصوصی و دولتی بوده است. سعی وافر علمی و اخلاقی در پاکنهاد کردن گونههای متنوع تضادهای معیوب و بازدارنده و تقابلهای فرسوده و سرگردان داشته و دارد. پس همت و پایمردی مغتنم آن را برای باز کردن گرههای کور ارتباطی، کژفهمیها و ندانمکاریها قدر نهیم. مروری اجمالی در دورههای مختلف ماهنامه؛ گفتوگوها، گزارشها، مقالهها و یادداشتها گواه این ادعاست.
۴ـ چشمان رنگی، درخشان و جستوجوگر امیرعباس تقیپور گرامی من حداقلی از روایت رنجدیده از تکاپو در بریدهراههای پرسنگلاخ ارتباطات برای رسیدن به دامنههایی است که قله را ابر تیره دربر گرفته است. به عبارت دیگر تقیپور و دوستان و یاران دیرین و اکنون ایشان مثل گذشتههای دور و نزدیک همواره بحرانزیست بودهاند، پس تکاپوها و خلاقیتها تماماً در جهت رسیدن به اهدافی بوده و هست که بهعنوان مجموعهای واحد، خلاق و دانشجو به نهادی جریانساز از آن یاد میشود. طبیعتی با چشماندازی روشن و چندسونگر که امید به فردای بهتر دارد.
۵ـ ۱۵ سالگی را به دوستان دور و نزدیک، به همکاران محترم و موجه چون علی ورامینی خلاق و دانا که مجله را چون بارانی که چتر را خوشحال، زمین را سبزدرسبز و سیب را گرامی میدارد، تبریک میگویم. مستدام باشید خانم و آقایان آهسته چون گل سرخ.
۶- سیب درخت را دوست دارد. رهگذر را به وقت سرخی آبدار دوست دارد. گاز گرفتن زیر درخت را دوست دارد، چون نامش سیب است!
۷- توفان اگر سراغ تو را گرفت
چون کوه باش
نسیم اگر به دیدار تو آمد
باغ
به سینۀ بلوطی
چنین نوشته بودند
* شعر از شیرکوه بیکس
🗞این یادداشت در ماهنامه مدیریت ارتباطات شماره ۱۸۱ منتشر شده است.
▫️▫️▫️
@cm_magazine
همۀ شکوفههای سیب را باد پریشان نمیکند
فریدون صدیقی/ استاد روزنامهنگاری
تردید ندارم این اظهار ژنرال برادلی، نویسندۀ داستان «یک سرباز» را که گفته است؛ «...ما راز اتم را به چنگ آوردیم و موعظه را به کوه افکندهایم. ما فن کشتن را میشناسیم، نه فن زیستن را.» با ماهنامۀ وزین مدیریت ارتباطات که در نبردی بیپایان برای روشمند کردن ارتباطات نوین است، هیچگونه نسبتی ندارد.
۱- راست این است در روزگاری که برخی روابط عمومیها دژبان همهجانبه و غیرمنعطف مدیران ناکارآمد و سهلانگار خود هستند و به مثابه بنگاههای مولد مستقیم و غیرمستقیم تولید انبوه باجنیوزها برای عدم پخش هرگونه پیام منفی یا احتمالاً منفی یا تکثیر پیامهای کاذب مثبت عمل میکنند، نشر مستقل، آسیبشناسانه، چارهجو و کارآمد در حوزۀ روابط عمومی عمیقاً دشوار و تا اندکی غیرمحتمل به نظر میرسد! و راست این است همۀ شکوفههای سیب را باد پریشان نمیکند. سیبهای پیش از بلوغ سبز را باد به غارت نمیبرد یا گسوترش نیست
نتیجۀ نرم: ۱۵ سالگی مجلۀ ناشران همراه و همدل مدیریت ارتباطات همین سیب نرم قرمزرنگ است که در این بهار هم شکوفه و سیبش را دیدهام.
۲- روابط عمومی به صرف بودنش همان چیزی است که من و شما را ما میکند. یعنی در حکم کلی، تماس برای تعامل است نه تقابل؛ پس گفتوشنود برای ورزش زبان و نگاه و نظر نیست. استعداد، خلاقیت، دانش و تجربه برای رسیدن به تفاهم است.
نتیجۀ نرم دوم: روابط عمومی، همان عملکردن است. دستوری برای عشق به زندگی، به دیگر و دیگران، دلبندی برای عشقی ابدی است. در حقیقت روابط عمومی برای تحملکردن نیست، برای دوستداشتن نظاممند یکدیگر و مناسبات اجتماعی است.
۳- باور دارم در ۱۵ سال عمر ماهنامۀ مدیریت ارتباطات با نقطۀ کانونی روابط عمومی، پایبندی به تعالی روابط عمومی و ارتباطات در ساختاری علمی مبنی بر زیستۀ نظام اجتماعی، نظام سازمانی پیشین و جاری در بخشهای خصوصی و دولتی بوده است. سعی وافر علمی و اخلاقی در پاکنهاد کردن گونههای متنوع تضادهای معیوب و بازدارنده و تقابلهای فرسوده و سرگردان داشته و دارد. پس همت و پایمردی مغتنم آن را برای باز کردن گرههای کور ارتباطی، کژفهمیها و ندانمکاریها قدر نهیم. مروری اجمالی در دورههای مختلف ماهنامه؛ گفتوگوها، گزارشها، مقالهها و یادداشتها گواه این ادعاست.
۴ـ چشمان رنگی، درخشان و جستوجوگر امیرعباس تقیپور گرامی من حداقلی از روایت رنجدیده از تکاپو در بریدهراههای پرسنگلاخ ارتباطات برای رسیدن به دامنههایی است که قله را ابر تیره دربر گرفته است. به عبارت دیگر تقیپور و دوستان و یاران دیرین و اکنون ایشان مثل گذشتههای دور و نزدیک همواره بحرانزیست بودهاند، پس تکاپوها و خلاقیتها تماماً در جهت رسیدن به اهدافی بوده و هست که بهعنوان مجموعهای واحد، خلاق و دانشجو به نهادی جریانساز از آن یاد میشود. طبیعتی با چشماندازی روشن و چندسونگر که امید به فردای بهتر دارد.
۵ـ ۱۵ سالگی را به دوستان دور و نزدیک، به همکاران محترم و موجه چون علی ورامینی خلاق و دانا که مجله را چون بارانی که چتر را خوشحال، زمین را سبزدرسبز و سیب را گرامی میدارد، تبریک میگویم. مستدام باشید خانم و آقایان آهسته چون گل سرخ.
۶- سیب درخت را دوست دارد. رهگذر را به وقت سرخی آبدار دوست دارد. گاز گرفتن زیر درخت را دوست دارد، چون نامش سیب است!
۷- توفان اگر سراغ تو را گرفت
چون کوه باش
نسیم اگر به دیدار تو آمد
باغ
به سینۀ بلوطی
چنین نوشته بودند
* شعر از شیرکوه بیکس
🗞این یادداشت در ماهنامه مدیریت ارتباطات شماره ۱۸۱ منتشر شده است.
▫️▫️▫️
@cm_magazine
🎉 سایت مداد آبی راهاندازی شد!
خوشحالیم آغاز بهکار سایت «مداد آبی» را به اطلاع شما برسانیم؛
مرجعی مطمئن و تخصصی برای خانوادههایی که به دنیای کتاب و بازی کودک و نوجوان اهمیت میدهند.
در «مداد آبی» بیش از ۳ هزار نسخه کتاب و بازیهای فکری از ۶۰ ناشر و تولیدکننده معتبر عرضه شده است.
محصولاتی متنوع، جذاب و آموزنده برای گروه سنی کودکان و نوجوانان تا ۱۵ سال.
📦 ارسال سریع
📚 تنوع بالا
👪 مناسب برای خانه، مدرسه، کتابخانه و مراکز فرهنگی
🌐 بازدید از سایت:
https://medadaabi.ir
🌹 به ما بپیوندید
👇
/channel/qollakmag
📘 انتشار کتاب «مدیریت ناب» از سوی انتشارات سیمای شرق
کتاب «مدیریت ناب» نوشتهی هادی زمانی با ویراستاری یلدا شایستهفر، توسط انتشارات سیمای شرق منتشر شد.
این کتاب نگاهی نو و بومیشده به مبحث «Lean Management» یا همان مدیریت ناب دارد و تلاش میکند ضمن بررسی ریشههای فلسفی و تاریخی این سبک مدیریتی، از جمله ارجاعاتی به تفکر مدیریتی کوروش کبیر، اصول و شاخصههای آن را با زبان و نیازهای امروز سازمانهای ایرانی تطبیق دهد.
در بخشی از کتاب آمده است:
«مدیریت ناب نه قلهی کمال، که مسیر تعالی است؛ راهی برای حذف اتلافها، افزایش بهرهوری و خلق ارزش بیشتر برای مشتری.»
نویسنده با رویکردی تلفیقی، از تجربهنگاریهای بومی، مفاهیم مدیریتی جهانی، آموزههای دینی و تاریخی، و حکایتهایی ساده و اثرگذار بهره گرفته تا «مدیریت اثربخش و فراگیر» را بهعنوان راهکاری عملی و ضروری برای توسعه پایدار معرفی کند.
این کتاب برای مدیران اجرایی، علاقهمندان به تحول سازمانی، دانشجویان مدیریت و همهی کسانی که دغدغهی توسعه دارند، خواندنی و الهامبخش خواهد بود.
📍برای تهیه کتاب به فروشگاه اینترنتی سیمای شرق مراجعه کنید.
📞 تماس با انتشارات: 88356076
سفارش از:
🌐 www.simayeshargh.ir
🌐کانال کنفرانس روابط عمومی
⚜️ @prconference
📚 ماهنامهی قلک، همراه همیشگی کودکان ایران
بیش از ۱۰ سال است که قلک در روزهای سخت و شیرین کنار بچههاست؛ از کرونا تا جنگ!
برای دریافت نسخههای رایگان مجله و آشنایی با تازههای کتاب کودک و نوجوان، به کانال تلگرام ما بپیوندید:
📲 /channel/qollakmag
🌱 با هم، خانوادهی قلکی را بزرگتر کنیم.
✨ لطفاً این پیام را برای دوستان و آشنایان دارای کودک بفرستید.
/channel/qollakmag
ماهنامه قلک منتشر کرد:
ویژه نامهی "مراقبت از کودکان در شرایط بحرانی"
با توجه به شرایط فعلی، ماهنامه قلک ویژه نامهی «مراقبت از کودکان در شرایط بحرانی» را منتشر کرد. این ویژهنامه شامل شعرها و داستانهای آرامشبخش، بازیهای شاد و همچنین راهنماییهای عملی برای والدین است تا به فرزندانمان در این دوران کمک کنیم.
قلک به روابط عمومی سازمانها، وزارتخانهها و شرکتهای دولتی و خصوصی پیشنهاد میکند که این ویژهنامه را برای همه کارکنان خود ارسال کنند.
همچنین، اگر خانوادهای را میشناسید که کودک دارد خواهشمندیم این ویژهنامه را برای آنها ارسال کنید.
🌹 تازهترین خبرها و قصهها هم تو کانال قلک منتظر شماست:
👇
/channel/qollakmag
۳۵ درصد تخفیف با کد sima35
خبر خوب برای کتابدوستان! 🎉
فروشگاه اینترنتی انتشارات سیمای شرق (کتابهای زرافه) بالاخره راهاندازی شد! 📚
به مناسبت این اتفاق هیجانانگیز، میتونید تمام کتابها و مجلههای انتشارات رو با ۳۵٪ تخفیف ویژه تهیه کنید! کافیه موقع خرید کد تخفیف sima35 رو وارد کنید.
این فرصت طلایی رو از دست ندید! 👇
اینجا
🌹 تازهترین خبرها و قصهها هم تو کانال قلک منتظر شماست:
👇
/channel/qollakmag
📚 قلک در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه
در هفدهمین نمایشگاه صنعت مالی، قلک با همکاری کارگزاری بانک تجارت حضور دارد.
🎉 در ویژهنامهی این رویداد، بچهها با مفاهیم بورس و سرمایهگذاری آشنا میشن؛ ساده، تصویری و کودکانه!
📍 نمایشگاه بینالمللی تهران | ۱۸ تا ۲۱ خرداد ۱۴۰۴
سفارش کتابهای آموزش مالی: اینجا
🌹 تازهترین خبرها و قصهها هم تو کانال قلک منتظر شماست:
👇
/channel/qollakmag
نگار عرب، معاون ارتباطات سازمانی تپسی:
بسیاری از باجنیوزها اثر قابل توجهی در ذهن عموم ندارند
◽️امروزه ابزارهای زیادی برای اندازهگیری اثرات خبرها در دسترس است و میتوان اثربخشی خبرها را محاسبه کرد.
◽️در گذشته رسانه محدود به چند روزنامه بود و اگر هم خبری منفی منتشر میشد، نمیتوانستیم بهدرستی بفهمیم که آن خبر منفی چقدر دیده شده یا چه حسی در مخاطب ایجاد کرده است.
◽️این امکان را داریم که بفهمیم خبر منفی منتشرشده، خواه باجنیوز باشد یا نباشد، تأثیر قابل توجهی در ذهنیت عمومی ایجاد نکرده است.
◽️در این میان اگر یک خبر منفی یا نادرست هم منتشر شده باشد، در برابر تمام آن دادهها و ارتباطات، به اندازۀ یک قطره در برابر دریا است.
◽️آگاهی از کماثر بودن یا بیاثری یک خبر منفی کمک میکند که بفهمیم نادیدهگرفتن بهتر است. نادیدهگرفتن باعث از بین رفتن اثر میشود، نه اینکه به آن دامن بزند.
✅ متن کامل این گفتوگو را در شماره ۱۸۰ ماهنامه مدیریت ارتباطات بخوانید. این شماره را از اینجا سفارش دهید.
◽️◽️◽️
@cm_magazine
#باجنیوز
داوود محمدی، عضو شورای سردبیری خبرآنلاین:
اتهام در باجنیوزها بیشتر دیده میشود تا تکذیبیهها
▫️اغلب شبکههای خبری موسوم به «باجنیوز» بهصورت سازمانیافته عمل میکنند. گردانندگان این شبکهها معمولاً ۳۰ تا ۴۰ صفحه مجازی با اعضای غیرواقعی ایجاد کرده و با انتشار خبر در یکی از این صفحات، آن را بهسرعت در سایر صفحات تحت کنترل خود بازنشر میدهند.
▫️امروزه چون خوشنامی بسیار مهم است، روابطعمومی سازمانها و مدیران بهشدت هراس دارند از باجنیوزها.
▫️فضای مجازی یکی از علتهای اصلی سیاهنمایی یا سفیدنمایی عملکرد افراد و سازمانها است. تجربه نشان میدهد که حتی با تکذیب اخبار کذب یا ارائه اسناد، تأثیر اولیه اتهامات مطرحشده توسط این شبکهها بهمراتب بیشتر از تکذیبها بوده و معمولاً اثر منفی آن در افکار عمومی باقی میماند.
◽️از آنجا که بسیاری از افراد و سازمانها دانش رسانهای کافی برای تشخیص اعتبار این اخبار ندارند، ترجیح میدهند تسلیم شوند و به خواستههای این شبکهها، هرچند غیرمشروع، تن دهند تا از آسیب بیشتر جلوگیری کنند.
◽️◽️◽️
@cm_magazine
#باجنیوز
سویه سیاه رسانه
تازهترین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات با مدیرمسئولی امیرعباس تقیپور و سردبیری علی ورامینی منتشر شد. شماره ۱۸۰، به طور ویژه به پدیده باج نیوزها که تبدیل به آفتی علیه رسانهها و روابط عمومیها شده، پرداخته است.
❇️ باید قدم سخت را برداشت
باج نیوزها چه کسانی هستند؟ چگونه فکر میکنند؟ چه عملکردی دارند؟ این سه پرسش کلیدی پرونده شماره جدید ماهنامه مدیریت ارتباطات است. پروندهای که قصد دارد سازوکار باج خواهی در رسانهها را کاهش داده و افرادی را که خواهان انتشار خبر در ازای دریافت پول هستند، شناسایی کند. در این پرونده با روزنامهنگاران پیشکسوت و باتجربه و مدیران روابط عمومیهای چند سازمان و شرکت گفتوگو کردهایم و و از آنها پرسیدهایم که کی و کجا و چگونه سروکله «باج نیوزها» پیدا شد؟ برخی سازمان را مقصر دانستند و برخی دیگر تقصیر را به گردن ساختارهای کلانی انداختند که باعث شده رسانهها از مشروعیت بیفتند. برخی باج نیوزها را با «فیک نیوزها» برابر میدانند و عدهای نیز شفافیت را گمشده ماجرا میدانند. از گفتوگوها مشخص شد که باجخواهها هم در رسانههای رسمی حضور دارند و هم در رسانههایی از جنس شبکههای اجتماعی. برخی از مصاحبه شوندگان از تجربههای شخصیشان در مواجهه با باج نیوزها نیز گفتهاند. این پرونده ۱۱ گفتوگو دارد و شامل امیر لعلی، داوود محمدی، محمد رهبری، حدیث خسروی، کیاداوود اسفندیاری، نگار عرب، هستی شهریزفر امیرحسین صدقی، حسین عمیدی، مهرک محمودی و مسعود یوسفنژاد است.
❇️ از روزگار رفته حکایت
مرتبط با پرونده باجنیوزها، تبارشناسی اصطلاح باج نیوز و ردیابی آن در ادبیات جهان و ایران به قلم محسن محمودی، مطلبی خواندنی است. در بخشی از این گزارش آمده است: «ریشههای باج نیوز بسیار قدیمیتر از ظاهر مدرن این اصطلاح است. برای نمونه، در روم باستان، هم فعل باج خواهی و هم انتشار شایعات منفی، اعمالی غیرقانونی محسوب می شدند. با این حال، این محدودیت های قانونی صرفا در مورد نخبگان اعمال میشد. افشای اطلاعات شرم آور درباره یک فرد نخبه، مگر در موارد استثنایی و با داشتن امتیازی خاص، غیرمجاز تلقی می شد. تنها طی چند قرن اخیر بوده که نظام های حقوقی اجازه انتشار شایعات ناخوشایند اما صادقانه درباره نخبگان را صادر کردهاند و به موازات آن، مجازاتهای مربوط به باج خواهی به طور چشمگیری افزایش یافته است.»
❇️ ده به علاوه یک: نگاهی به پلتفرمهای برتر خریدوفروش طلا در جهان
در شماره ۱۸۰ ماهنامه مدیریت ارتباطات، گزارشی تحقیقی و آماری درباره ۱۰ شرکت برتر عمده فروش طلای آنلاین جهان معرفی شده است. شرکتهایی که نقش مهمی در دسترسی افراد به فلزات گران بها مانند طلا، نقره، پلاتین و پالادیوم ایفا میکنند و از دهه 1990 با گسترش اینترنت رشد چشم گیری داشتهاند. پلتفرمهایی کاربرپسند با قیمتگذاری لحظهای، محصولات متنوع و خدمات ذخیرهسازی امن، محبوب کاربران شدهاند. در بخشی از این گزارش با تکیه به آمار و اطلاعات، پلتفرم میلی نیز در زمره بزرگترین شرکتهای فروش آنلاین طلا قرار گرفته است. میلی از آبان ۱۴۰۲ وارد بازار شد و بهسرعت با ترکیب فناوری، شفافیت قیمتی، و سهولت دسترسی، به یکی از پربازدیدترین و معتبرترین پلتفرمهای فروش آنلاین طلای آبشده در کشور بدل شده است. این شرکت بنا به آمارهای گزارش تا پایان اردیبهشت ماه امسال بیش از ۸ و نیم میلیون کاربر داشته و در مقایسه با دیگر اپلیکشنهای حوزه خرید و فروش آنلاین طلا، بیشترین تعداد نصب را داشته است.
❇️ مسئله شدن پدیده باجنیوزها
در تازهترین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات، امیرعباس تقیپور سرمقاله خود را به محوریترین موضوع این شماره یعنی باحجنیوزها اختصاص داده است. مدیرمسئول نشریه در مطلبی با تیتر «تعامل حرفهای روابط عمومیها و حذف باجنیوزها» از این نوشته که مدیران و کارشناسان روابط عمومی باید از وظایف و مسئولیتهای خود در عصر شهروندخبرنگاران شناخت کافی داشته باشند. همچنین سردبیر ماهنامه مدیریت ارتباطات در «سخن ماه» شماره ۱۸۰، پنج دلیل برای مهم بودن مسئله باجنیوزها را صورتبندی کرده است. مشخص نبودن تعریف دقیق و مشترک از باجنیوز، نبود مجازات مشخص برای باجنیوزها و فقدان بازدارندگی قانونی، اقتصاد ناپایدار رسانهها، ضعف روابط عمومیها در آموزش، اقناع مدیران و پذیرش نقد، و افشاگری بهعنوان تنها ابزار مؤثر و در دسترس برای مقابله با این پدیده.
◾️ ماهنامه «مدیریت ارتباطات» به شما کمک میکند که از جهان جدید، جهان ارتباطات سردربیاورید.
🗞 نسخه چاپی «مدیریت ارتباطات» را از دیجیکالا و نسخه دیجیتال آن را از مگیران و طاقچه تهیه کنید. همچنین برای اشتراک با ۸۸۳۵۶۰۷۶ تماس بگیرید.
◽️◽️◽️
@cm_magazine
▫️بیانیه پایانی هفته روابطعمومی ۱۴۰۴
هفتهی روابطعمومی سال ۱۴۰۴، با شعار محوری «در خیابان، صداهایی هست که از جنس باراناند؛ باید شنیدشان» به پایان رسید؛ شعاری که بازتابی از بلوغ تدریجی روابطعمومیها در کشور بود. روابطعمومیها، با درک ضرورت شنیدن صدای مردم و عبور از ارتباطات یکسویه، دیگر تنها ابزار تبلیغ برای مدیران و سازمانها نیستند، بلکه به جایگاه کنشگری آگاه در تعاملات اجتماعی و سازمانی رسیدهاند.
در این مسیر، آنها به وظیفهی ذاتی خود یعنی توجه به چندصدایی ذینفعان و اقناع مدیران برای بهرهگیری از این صداها در فرایند تصمیمسازی و تصمیمگیری، بیش از گذشته واقف شدهاند. در نامگذاری روزهای این هفته نیز تلاش شد تا زوایای گوناگون این صداها مورد توجه قرار گیرد. تأکید بر خلاقیت و نوآوری، بررسی روندهای تعالی در این حوزه و نگاه به آینده، محورهای اصلی برنامهها را تشکیل میدادند.
هفتهی روابطعمومی، فرصتی شد برای بازاندیشی در چالشها و فرصتهای پیش رو. برگزاری نشستهای تخصصی، همایشها و تولید محتواهای متنوع، حاکی از آن بود که ستاد برگزاری این هفته توانسته است تا حد زیادی به هدف اصلی خود یعنی مردمیسازی روابطعمومی و جلبتوجه مسئولان ارشد سازمانها به ظرفیتها و کارکردهای اثرگذار این حوزه دست یابد.
در سال ۱۴۰۴، برای سیزدهمین سال پیاپی، هفتهی روابطعمومی با همت فعالان این حوزه در سراسر کشور، گرامی داشته شد؛ با کمترین امکانات اما با بیشترین تلاش، انگیزه و عشق. شاید این هفته، تنها مناسبتی باشد که بدون دخالت مستقیم دولت و بهصورت مستقل توسط بخش خصوصی برگزار میشود؛ بااینحال، مشورت و مشارکت نهادها و سازمانهای دولتی، یاریگر و راهگشای آن بوده است.
ستاد برگزاری هفتهی روابطعمومی، همانند سالهای گذشته تأکید میکند که پایان این هفته، آغازی است بر عملیاتیکردن شعارها و مسیرهای ترسیمشده. این راه، ما را به سمت تفاهم بیشتر میان ذینفعان و سازمانها، اعتمادسازی و امیدآفرینی، و در نهایت افزایش سرمایهی اجتماعی هدایت خواهد کرد.
این ستاد، ضمن پوزش از کاستیهای احتمالی در تدوین سیاستها و برنامهریزیها، از تمامی عزیزانی که در اقصینقاط کشور، در قالبهای گوناگون برای پربارتر شدن این مناسبت تلاش کردند، صمیمانه قدردانی میکند. امیدواریم با استمرار این همراهی آگاهانه و همدلی جمعی، روابطعمومی ایرانی همچنان در گرهگشایی از امور سازمانها و ذینفعان، کوشا، اثرگذار و الهامبخش باشد.
والسّلام
ستاد برگزاری هفته روابطعمومی ۱۴۰۴
🌐کانال کنفرانس روابط عمومی
⚜️ @prconference
در خیابان صداهایی هست که از جنس باراناند؛ باید شنیدشان!
محمدرضا پارسیان، رییس انجمن روابطعمومی استان تهران
▫️روابطعمومیها صدای مخاطب را به سازمان منعکس کنند
هفتهی روابطعمومی ۱۴۰۴ از ۲۷ اردیبهشت لغایت ۲ خرداد ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.
🌐 شبکه تلویزیونی ارتباطات ایران👇
⚜️ @iranctv