"اونیسم به معنی کسی که تنهایی رو دوست داره" 🖤👩🏻 ارتباطبامن : https://t.me/harfmanbot?start=1757688078 مایل به کپی شدن پست ها نیستم
╭────────
┇🫧𝐇𝐀𝐒𝐇𝐓𝐀𝐆 : #ᴡᴀʟʟᴘᴀᴘᴇʀ
┇🌈𝐉𝐎𝐈𝐍 : @onismchnll
╰────────────
یه فکت روانشناسی هست که میگه افرادی که به داستان های غمگین یا پایان های تلخ علاقه دارن معمولا از همدلی بالاتری برخوردارن. این افراد از طریق غم داستان ها به نوعی پالایش روانی (کاتارسیس) دست پیدا میکنن. همچنین پایان های غیر شاد ممکنه براشون واقع گرایانه تر بنظر برسه. برخی مطالعات هم نشون میدن این موضوع بیشتر مرتبط با شخصیت های حساس تر یا درونگرا تر باشه، چرا که از عمق عاطفی به نوعی لذت میبرن.
Читать полностью…╭────────
┇🥀𝐇𝐀𝐒𝐇𝐓𝐀𝐆 : #ᴘᴏʀᴏғ
┇🕸𝐉𝐎𝐈𝐍 : @onismchnll
╰─────────────
مطالعات جدید روانشناسی نشون میدن که بیرون رفتن از خونه حال روانی انسان رو به طرز چشمگیری بهبود میبخشه. هر چقدر بیشتر بیرون از خونه باشیم، حال بهتری خواهیم داشت، کیفیت خواب ما بهتر میشه، و همچنین سلامت روان ما هم تسلی پیدا میکنه. و اضطراب افسردگی و اختلالات روانی به طرز آشکاری کم میشه.
این در حالیه که موندن در خونه این مشکلات رو تشدید میکنه.
یه فکت روانشناسی هست که میگه وقتی ما عمیقاً در یک فیلم یا موسیقی غرق میشیم، مغز مرز بین واقعیت و تخیل رو کمرنگ میکنه. مطالعات نشون میده وقتی شخصی به شدت تحت تاثیر یک فیلم یا آهنگ قرار بگیره مغزش واکنشهای فیزیولوژیکی مشابه تجربه واقعی رو نشون میده. (مثل افزایش ضربان قلب تعریق یا حتی تغییر در هورمونها)
در واقع مغز انسان تفاوت واضحی بین تجربه واقعی و تجربه خیالی قائل نیست و سیستم عصب آینهای باعث میشه احساسات شخصیتها رو مثل خودمون تجربه کنیم.
نفرت از خودت، مثل ماریه که از درون تو رو خرد میکنه، مثل طنابی که هر لحظه دور گردنت تنگ تر میشه. مثل قفس کوچیکی که بهت اجازه نفس کشیدن نمیده.در واقع مثل اینه که خودت دشمن خودت باشی. ذهنت تو رو پس میزنه، اما جسم همچنان میل به بقا داره. نفرت از خودت تو رو به جنون میرسونه و سرگردونت میکنه. مثل دوییدن توی یک بیراههی بیپایان، تو رو از پا میندازه، و تو مجبوری تا آخر عمرت، با حس انزجار از خودت به زندگی ادامه بدی.
Читать полностью…بر اساس نظر روانشناسان کمالگرایی ناسالم معمولاً ریشه در ترس داره. ترس از شکست، ترس از قضاوت، یا ترس از نادیده گرفته شدن. وقتی برای هر قدمی که بر میداریم، درون ما یک داور سختگیر نشسته و دائماً ما رو زیر ذره بین میگیره، دیگه خلاقیت جایی برای نفس کشیدن نداره. همین باعث میشه فرد کمالگرا همه فرصتهاش رو از دست بده، فقط چون میترسه در اون موفق نشه و شکست بخوره.
Читать полностью…And why, do I still care?
About all who might recall me
For everything dies, so does memory
And why, am I still surprised?
About all who pray their sins away
Only to be part of this grand ballet?
#ᴍᴜsɪᴄ
🪗🎈
╭─
╰─➤ ◜ @ONISMCHNLL ◝
گاهی اوقات احساس میکنم حتی دیگه انرژی نفس کشیدن رو هم ندارم.
Читать полностью…او از هم پاشید چون این اتفاقی بود که برای همه میافتاد.
ـ درجستجویآلاسکا
نمیدانی چقدر تنها هستم، این تنهایی مرا اذیت میکند، میخواهم امشب با تو چند کلمه صحبت بکنم.
چون وقتی که بتو کاغذ مینویسم، مثل اینست که با تو حرف میزنم. اگر در این کاغذ "تو" مینویسم مرا ببخش.
اگر میدانستی درد روحی من تا چه اندازه زیاد است!
-صادقهدایت
بر اساس مطالعات روانشناسی یه سندرومی وجود داره به نام سندروم ایمپاستر (imposter) .
این سندروم یه وضعیت روانی که در اون فرد با وجود شواهد واضح از توانایی ها و موفقیت هاش، همچنان اونها رو کوچیک میشمره یا شانسی و تصادفی تلقی میکنه. و همیشه نگرانه دیگران متوجه عدم شایستگی واقعیش بشن.
افراد کمالگرا، اونایی که در محیط های رقابتی موفق اند(مثل دانشجویان و دانش آموزان یا هنرمندان ممتاز)، و همچنین کسانی که تجربه تبعیض داشتن بیشتر به این سندروم دچار میشن.
مولانا: پس زخمهایمان چه؟
شمس: نور از میان این زخمها وارد میشود.
╭────────
┇📻𝐇𝐀𝐒𝐇𝐓𝐀𝐆 : #ᴡᴀʟʟᴘᴀᴘᴇʀ
┇🎼𝐉𝐎𝐈𝐍 : @onismchnll
╰────────────
و درست در زمانی که نیاز داشت تنها نباشد
تنهایی را با تمام وجودش احساس میکرد
╭────────
┇🌱𝐇𝐀𝐒𝐇𝐓𝐀𝐆 : #ᴘᴏʀᴏғ
┇🐾𝐉𝐎𝐈𝐍 : @onismchnll
╰─────────────
در دل من چیزی است مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح
و چنان بی تابم که دلم میخواهد
بدوم تا ته دشت، بروم تا سر کوه
دورها آوایی است که مرا میخواند.
ـ سهراب سپهری
طبق تحقیقات روانشناسی اگر یک دروغ بارها تکرار بشه، مغز اون رو باور میکنه،حتی اگر از ابتدا بدونیم که اشتباهه. پردازش اطلاعات رو برای مغز اسونتر میکنه و در نتیجه اون رو به نوعی "آشنا" و بنابراین "محتمل" تلقی میکنه.
برای همینه که وقتی یک فرد سعی میکنه اتفاقی رو طور دیگه ای تصور کنه،در نتیجه زیاد فکر کردن و بال و پر دادن بهش واقعا به خودش می قبولونه که اون اتفاق همونطوری رخ داده که اون تصور میکنه.
یه فکت روانشناسی هست که میگه همه افراد تمایل دارن تصور کنن که دیگران به ظاهر یا رفتار اونها بیش از حد توجه میکنن . در واقع ذهن ما تمایل داره نقش یک نورافکن رو بازی کنه و تصور کنه تمام توجهها به سمت ما باشه، در حالی که در بیشتر مواقع اطرافیان به اندازه خود ما به جزئیات ظاهر یا عملکرد ما دقت نمیکنن. و حقیقت اینه که مردم معمولاً مشغول افکار و نگرانیهای خودشون هستن و کمتر از اونچه که ما فکر میکنیم ما رو زیر ذره بین میزارن.
Читать полностью…کار سن نیست که اینگونه زمین گیر شدم
من به اندازه غمهای دلم پیر شدم
-ابتهاج