◀️ رئیس کل بیمه مرکزی در گفتوگو با ایرنا؛
۶.۹ همت خسارت فقط به کانتینرهای بندر رجایی وارد شد/آسیبدیدگی ۱۱ هزار و ۸۰۰ کانتینر
پرویز خوشکلام خسروشاهی:
🔴به ۱۱ هزار و ۸۰۰ کانتینر در حادثه بندر شهید رجایی خسارت وارد شده که از این تعداد ۴ هزار و ۸۰۰ کانتینر بطور کامل از بین رفتند که خسارت آنها تاکنون ۶ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده و ممکن است موارد افزایش یابد ولی این خسارت از سوی شرکت های بیمه بصورت تدریجی پرداخت خواهد شد.
🔴یک محور جبران خسارت فوتی های این حادثه بودند که حدود ۵۹ نفر بودند؛ در همان هفته اول ۹۴ میلیارد و ۴۰۰ تومان برآورد دیه این افراد از سوی شرکت های بیمه به حساب دادگستری واریز شد تا بعد از طی مراحل قانونی به ذیففعان درگذشتگان پرداخت شود.
🔴محور بعدی خودروها بودند که ۲ هزار و ۵۴۵ آسیب شناسایی شد که صنعت بیمه همه خسارت های وارده به خودروها را ارزیابی کرده است؛ از این تعداد که مجموع خسارت آنها ۳۵۶ میلیارد تومان شد، حدود ۹۵۸ خودرو بیمه بدنه داشتند که خسارت آنها ۱۵۳ میلیارد تومان بود که شرکت های بیمه آن را پرداخت کردند.
🔴محور چهارم این حادثه آتش سوزی بود که ۴۵۲ میلیارد تومان خسارت در این بخش ارزیابی شده است که عمدتاً شرکت های بیمه آن را پرداخت کردند.
🔴محور پنجم رشته مهندسی است و چون ارزیابی ها پیچیدگی خاص خود را دارد، مشخص شد که ۲۰ میلیارد تومان خسارت در این رشته نیز ایجاد شده که بخش قابل توجه آن پرداخت شده است.
🔴این حادثه کار بسیار بزرگی بود، اظهار داشت: از طرف دیگر پرداخت این خسارت عدد قابل توجهی است و تاکنون اینگونه نبوده که حادثه ای به این ابعاد رخ دهد و این تعداد شرکت بیمه درگیر حادثه ای شوند، یعنی اولین بار است که به این صنعت دچار این حجم گسترده خسارت شده است.
📎 https://irna.ir/xjV5Mm
@payamebimeh
◀️ رئیس کل بیمه مرکزی در گفت و گو با ایرنا:
منتظر تصمیم دولت درباره خسارت ۸۵ درصد خودروهای آسیب دیده در جنگ هستیم
رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه تنها ۱۵ درصد خودروهای آسیب دیده از جنگ دارای بیمه نامه بودند اما این صنعت تمامی خودروهای آسیب دیده را ارزیابی خسارت کرده است، گفت: منتظر تصمیم دولت درباره خسارت وارده به ۸۵ درصد خودروهای آسیب دیده فاقد بیمه نامه (بیمه بدنه خودرو) هستیم.
📎 https://irna.ir/xjV537
@payamebimeh
⭕️ تخفیف ۸۰ درصدی بیمه شخص ثالث برای خودروهای عازم سفر اربعین
شرکتهای بیمه مجازند از تاریخ ۲۵ تیرماه تا ۸ مردادماه ۱۴۰۴، با اعمال تخفیف ۸۰ درصدی در تعرفه حقبیمه شخص ثالث انواع وسایل نقلیه، نسبت به صدور الحاقیه پوششهای لازم برای خروج از کشور به مقصد عراق اقدام کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، در راستای همراهی با زائران اربعین حسینی (ع) و تسهیل عزیمت آنها به کشور عراق، از تاریخ ۲۵ تیرماه تا ۸ مردادماه ۱۴۰۴، تخفیف ۸۰ درصدی برای صدور بیمهنامه شخص ثالث انواع وسایل نقلیه اعمال خواهد شد.
بر اساس مصوبه جدید، دارندگان وسایل نقلیه که قصد خروج از کشور به مقصد عراق در ایام اربعین را دارند، میتوانند با مراجعه به شرکتهای بیمه مجاز، از تخفیف ۸۰ درصدی در تعرفه حقبیمه شخص ثالث انواع وسایل نقلیه برای سال ۱۴۰۴ بهرهمند شوند.
علاوه بر این، تمامی شرکتهای بیمه مکلف شدهاند تا در ایام اربعین به منظور جلوگیری از سرگردانی زائران و ارائه خدمات مطلوب، امکان ارزیابی خسارت بیمههای اتومبیل را در پایانههای مرزی خروجی کشور فراهم سازند.
این امر از طریق استقرار واحدهای ارزیابی خسارت شرکتهای بیمه و یا ارزیابان خسارت طرف قرارداد صورت خواهد گرفت تا در صورت بروز هرگونه حادثه برای خودروها، فرآیند جبران خسارت با سرعت و سهولت بیشتری انجام شود.
همچنین، شرکتهای بیمه موظفند با استقرار واحدهای ارزیابی خسارت در پایانههای مرزی، خدماترسانی مطلوب به زائران را تضمین کنند.
https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5698/Staging
@payamebimeh
⭕️ رئیس کل بیمه مرکزی در استودیوی ایرنا خبر داد:
ارزیابی ۱۷۸۶ خودروی آسیب دیده در جنگ تحمیلی اخیر
https://irna.ir/xjV4Hs
@payamebimeh
⭕️ دکتر مدنی زاده تأکید کرد:
تغییر نگرش بخشی در سیاست گذاری های اقتصادی ضروری است
وزیر اقتصاد با اشاره به مشکلات ناشی از "بخشی نگری" در اقتصاد بعنوان عامل اصلی عدم تعادل در اقتصاد، بر عزم جدی خود برای تغییر نگاه دولت و وزارت اقتصاد به منظور رفع مشکل مذکور تأکید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی به نقل از شادا، دکتر سید علی مدنیزاده طی سخنانی در جریان برگزاری یکصد و سی امین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه دغدغه ها و گلایه های بخش خصوصی عمدتا ناظر بر عدم تعادل در حوزه های مختلف است، این امر را ناشی از حاکمیت نگاه "بخشی" در دولت به اقتصاد خواند و گفت: تا زمانی که نگاه بخشی به اقتصاد داشته باشیم، هرگز به تعادل اقتصادی نخواهیم رسید.
مدنی زاده بیان داشت: امروز، در بخش های مختلف اقتصادی اعم از صنعت دارو، کشاورزی، طیور و دامداری، انرژی، حمل و نقل و ... شاهد یک پدیده و مشکل تکرار شونده و کاملا مشترک هستیم که ناشی از عدم تعادل بین مصارف و منابع و "بخشی نگری" است.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: تا زمانی که تعادل و توازن در سیاستگذاری اقتصادی و پرهیز از نگرش "بخشی" به حوزه های مختلف اقتصاد، به باور عمومی سیاستگذاران تبدیل نشود، مشکلات فعلی به قوت خود باقی خواهد ماند.
وی عنوان داشت: اینجا است که نقش نهاد شورای گفتگوی و بخش خصوصی، بسیار با اهمیت جلوه می کند و اصولا اصلاح این سیاست، باید تبدیل به مطالبه جدی بخش خصوصی از بدنه سیاستگذاری کشور شود.
وی گفت: به دلیل عدم پذیرش همین اصل اولیه اقتصاد از سوی سیاستگذاران است که به ترتیب، شاهد شکل گیری "صف" برای استفاده از منابع و تسهیلات دولتی و در نتیجه آن "سهمیه بندی" و متعاقب آن تشدید بروکراسی و فساد هستیم که در نهایت به خروج سرمایه از تولید و عدم مولد سازی منجر می شود.
مدنی زاده تأکید کرد: من به عنوان وزیر اقتصاد همه تلاش خود را بکار خواهم بست تا این رویه سیاستگذاری برخاسته از نگاه "بخشی" به اقتصاد را، به منظور ایجاد تعادل بین منابع و مصارف، اصلاح کنم.
این گزارش حاکی است، وزیر اقتصاد همچین طی سخنانی در خاتمه جلسه در جمع خبرنگاران، با ابراز خرسندی بابت نخستین حضور خود در جمع فعالان بخش خصوصی و اعضای اتاق بازرگانی در یکصد و سی امین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: در این جلسه، شنونده دغدغه های فعالان بخش خصوصی در حوزه مربوط به کالا های اساسی، انرژی، نهاده های دامی و ... بودم که عمده به بحث، به طولانی بودن فرایند تخصیص بر می گشت.
وی افزود: مواردی در این ارتباط مطرح و راه حل هایی پیشنهاد شد که قرار شد وزیر جهاد کشاورزی پیگیری کند.
مدنی زاده در خصوص برآیند جمع بندی مباحث یکصد و سی امین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: یکی از جمع بندی های جلسه امشب این بود که بنده و وزیر جهاد کشاورزی، یکسری از موانع اداری و بروکراسی که در مسیر تخصیص و فرایند تخلیه گمرکات وجود دارد را مرتفع کنیم.
وی افزود: نکته دیگر در مباحث امشب به این موضوع بر می گشت که چه مشکلاتی در حوزه سیاست های کلان بودجه ای، بانکی و ارزی در کشور وجود داشته است که منجر به شرایط حاضر شده است و اینکه رویه ها را به چه شکلی باید اصلاح کنیم که سال آینده شاهد تکرار مشکلات فعلی نباشیم.
مدنیزاده در پاسخ به سؤالی در خصوص برنامه های وزارت اقتصاد در خصوص حمایت از بخش های آسیب دیده از جنگ در راستای تحقق رشد پیش بینی شده در قانون بودجه سالجاری و سرمایه گذاری در تولید، با اشاره به پیش بینی بسته های حمایتی توسط دولت برای صنایع و برخی اصناف، اظهارداشت: با مجموعه برنامه های حمایتی در نظر گرفته شده برای بازار سرمایه و پول، امیدواریم در مرحله اول، آرامش به این بازار ها برگردد.
وی افزود: در ادامه نیز باید بتوانیم آنها را بر روی مسیر اصلی، به منظور افزایش سرمایه گذاری حرکت داده و پس انداز های مردم را برای تولید و تقویت زیرساخت ها هدایت کنیم.
وی بهره گیری از ظرفیت مولد سازی دارایی ها دولت را یکی دیگر از برنامه های دولت به منظور سرعت بخشیدن به اجرای طرح های عمرانی در راستای تحقق رشد اقتصادی پیش بینی شده در قانون بودجه کل کشور عنوان کرد.
https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5694/Staging
@payamebimeh
🔴 اینفوگرافیک - فایل اصلی باکیفیت
✅ روایت همدلی؛ صنعت بیمه همراه مردم در روزهای سخت
/channel/payamebimeh/8846
@payamebimeh
⭕️ رئیس کل بیمه مرکزی در نشست هماندیشی با تنی چند از مدیران عامل شرکتهای بیمه:
کنترل نرخشکنی با تقویت نظارت بر توانگری و نظامبخشی به پرداخت خسارت عملی است
رفع نقاط کور دو آئیننامه سرمایهگذاری و ذخایر و فرآیندهای پرداخت خسارت راه حل اصولی پایان نرخشکنیها است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، پرویز خوشکلام خسروشاهی با قدردانی از رویکرد منطقی و مطابق با موازین نهادهای حاکمیتی بخصوص وزیر محترم اقتصاد در خصوص تکالیف صنعت بیمه در حوادث اخیر، عملکرد شرکتهای بیمه را در این مورد مثبت ارزیابی کرد.
رئیس کل بیمه مرکزی، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات بیمه مرکزی در خصوص مدیریت تبعات احتمالی حوادث اخیر بر صنعت بیمه و کمکهای شرکتهای بیمه جهت آرامشبخشی به جامعه و تداوم ارائه خدمات، نسبت به اهمیت مستندسازی فرایند صدور تا پرداخت خسارات در بحرانهای بزرگ نظیر جنگ تحمیلی اخیر تأکید کرد.
وی در خصوص بحث نرخشکنی که به یکی از مباحث داغ جلسه تبدیل شد تصریح کرد: راه حل اصولی درمانِ ارائه نرخهای غیرفنی موسوم به نرخشکنی، در میانمدت و بلندمدت رفع باگهای دو آئیننامه سرمایهگذاری و ذخایر از یکسو و باگهای فرآیندهای پرداخت خسارت و نظامبخشی به آن از سوی دیگر است.
رئیس شورای عالی بیمه ضمن تأیید نظرات مطرح شده از سوی مدیران عامل حاضر در جلسه در خصوص نقشآفرینی پررنگ سندیکای بیمهگران ایران، استفاده از روشهای کنسرسیومی و سطحبندی شرکتهای بیمه در خصوص کنترل نرخشکنیها؛ خاطرنشان کرد: تدوین نرخنامه پایه برای رشتههای مختلف بیمه که توسط انجمن حرفهای صنعت بیمه در دست تهیه است از راهکارهای موقت و کوتاهمدت مقابله با ارائه نرخهای غیرفنی است که تا استقرار یک نظام نظارت مالی کامل و بهروز میتواند بعنوان مکمل راهگشا باشد. البته این موضوع به معنای تعیین نرخ برای شرکتهای بیمهای نیست و اختیار تعیین نرخ همچنان برعهده شرکتها خواهد بود.
گفتنی است در این دیدار که مدیران عامل شرکتهای بیمه ایران، آسیا، دانا، البرز، ما، پارسیان، کوثر، کارآفرین، سامان، دی، نوین و پاسارگاد حضور داشتند، موضوعاتی نظیر: چالشهای رقابت در صنعت بیمه، عملکرد کارگزاران برخط، برخی نگرانیها در خصوص محصولات بیمه زندگی متصل به دارائی، امنیت دادههای بیمهای، نگرانی در خصوص خطر بروز ناترازی در صورت فروش خارج از قاعده پوشش جنگ در بیمهنامهها، عملکرد کمیته ارزیابی کارکنان کلیدی، چالشهای بیمه درمان، اصلاحات اساسنامه شرکتها و اصلاح در اساسنامه سندیکا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5691/Staging
@payamebimeh
⭕️ آمار شكایات بیمهای در سه ماهه نخست 1404 منتشر شد
آمار شکایات صنعت بیمه در راستای مأموریتهای نهاد ناظر و با هدف شفافیت عملکردی، افزایش رقابت، آگاهی بیمهگذاران و سایر ذینفعان، تشویق شرکتهای بیمه به بهبود فرآیندهای ارائه خدمات و رسیدگی به شکایت بیمهگذاران به صورت ماهانه از سوی بیمه مرکزی منتشر میشود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، در سه ماهه نخست 1404، مجموعاً 4750 شکایت در رشتههای مختلف بیمه ثبت شده که از این تعداد، 3381 شکایت مختومه شده و 1369 شکایت همچنان در حال رسیدگی است.
این آمار نشاندهنده عملکرد رسیدگی به شکایات بیمهای در سه ماه اول سال جاری است که در برخی رشتهها، شکایات بیشتری ثبت شده و در پارهای موارد وضعیت رسیدگی به شکایات بهطور نسبی بهتر بوده است.
شکایات در رشتههای مختلف بیمه
رشته بیمه شخص ثالث با ثبت2119 شکایت، بیشترین تعداد شکایات را به خود اختصاص داده است. از این تعداد، 1518 شکایت رسیدگی شده که 828 شکایت وارد و 690 شکایت ناوارد بوده است. همچنین601 شکایت در حال رسیدگی است.
رشته بیمه درمان نیز با 1228 شکایت ثبتشده در جایگاه دوم قرار دارد. از این تعداد، 863 شکایت رسیدگی شده که 365 شکایت در این رشته همچنان در حال رسیدگی است.
در رشته بیمه بدنه اتومبیل،577 شکایت ثبت شده که از این تعداد، 442 شکایت رسیدگی شده است. این در شرایطی است که135 شکایت در حال رسیدگی است.
رشتههای با کمترین تعداد شکایات
در رشته بیمه اعتبار درسه ماه نخست 1404 تنها یک شکایت ثبت شده که ناوارد بوده و به آن رسیدگی شده است.
وضعیت کلی رسیدگی به شکایات
از مجموع 4750 شکایت ثبتشده در سه ماهه نخست 1404، 3381 شکایت به مرحله رسیدگی و مختومه رسیدند و 1369 شکایت در حال بررسی است.
این آمار نشاندهنده روند رسیدگی به شکایات بیمهای و توجه به شکایات وارد و ناوارد در تمامی رشتههای بیمهای است.
گزارشها نشان میدهد که رشتههای شخص ثالث، بیمه درمان و بدنه اتومبیل بیشترین تعداد شکایات را داشتهاند و نیاز به بررسی و رسیدگی سریعتر در این حوزهها احساس میشود.
شایان ذکر است آمار شکایات میتواند برای ارزیابی رویه ها و فرآیندهای ارائه خدمات و سنجش رضایت بیمهگذاران شرکت های بیمه مورد استفاده قرار گیرد. معذلک توصیه میشود این آمار با سایر شاخصها چون نسبت سهم از شکایات به سهم از بازار شرکتها در هر رشته و درصد شکایات وارد هر شرکت نسبت به متوسط شکایات وارد بازار در هر رشته مورد استفاده قرار گیرد تا استنتاجها قابل قبول و صحیحتر باشد.
🔗 جداول آماری را ⬅️ اینجا ➡️ ببینید
@payamebimeh
◀️ علی جباری رئیس شورای عمومی سندیکای بیمهگران ایران در برنامه تهران ۲۰ (شبکه تهران چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴) تشریح کرد:
📌 خدمات بیمهای به مردم آسیبدیده در جریان تهاجم رژیم صهیونیستی به کشورمان
@payamebimeh
◀️ گفتوگوی اقتصادی شبکه خبر با رئیسکل بیمه مرکزی؛
📌 ارتباط کارگزاران برخط با شرکتهای بیمه باید طبق قوانین و مقررات موجود باشد؛ در غیر اینصورت بیمه مرکزی براساس وظیفه نظارتی خود با شرکتهای متخلف برخورد میکند.
@payamebimeh
◀️ گفتوگوی اقتصادی شبکه خبر با رئیسکل بیمه مرکزی؛
📌 نقش صنعت بیمه در جبران خسارتهای ناشی از تجاوز دشمن صهیونی به کشورمان
@payamebimeh
🏴 سالروز شهادت حضرت امام سجاد علیهالسلام را تسلیت میگوییم
@payamebimeh
⭕️ با پیشنهاد صندوق تأمین خسارتهای بدنی، تأیید رئیس کل بیمه مرکزی و موافقت وزیر امور اقتصادی و دارایی؛
فرصت یکماهه بخشودگی جرایم بیمهنامه شخص ثالث ابلاغ شد
وزیر امور اقتصادی و دارایی از موافقت خود با مهلت یکماهه برای دارندگان خودرو که بخصوص در شرایط ویژه هفتههای اخیر موفق به تهیه بیمهنامه اجباری شخص ثالث نشدهاند، خبر داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، دکتر سید علی مدنیزاده در این نامه با اشاره به نامه درخواست مجوز اعطای بخشودگی جریمه نداشتن بیمهنامه شخص ثالث به رئیس کل نهاد ناظر صنعت بیمه اعلام کرده که صددرصد جرائم بیمهنامههای یادشده از روز دوشنبه شانزدهم تیرماه به مدت یکماه بخشوده میشود با این شرط که دارندگان خودروهای مشمول جریمه، در این بازه زمانی نسبت به خرید بیمهنامه اقدام کنند.
بر اساس این گزارش، مؤلفههایی نظیر: ایجاد امنیت اقتصادی، بسط آرامش روانی جامعه، ارتقای سطح فرهنگ بیمه و افزایش ضریب نفوذ بیمه از جمله دلایل موافقت وزیر امور اقتصادی و دارایی با این پیشنهاد، اعلام شده است.
شایان ذکر است که این بخشودگی در راستای اجرای بند (۸_۱) ماده ۸ دستورالعمل اصلاحی تعیین میزان نحوه وصول، تخفیف، تقسیط و بخشودگی مبلغ موضوع بند (ب) ماده ۲۴ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه موتوری، صورت گرفته است.
@payamebimeh
🏴 فرارسیدن ایام پرماتم تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت میگوییم.
@payamebimeh
⭕️ در پانصد و ششمین نشست شورای عالی بیمه تصویب شد؛
موافقت مشروط با رفع تعلیق صدور بیمه نامه توسط شركتهای بیمه پردیس و زندگی هامرز
با توجه به برنامه ارائهشده توسط شرکتهای بیمه زندگی هامرز و پردیس در جهت گسترش فعالیتهای بیمهگری، تعلیق صدور بیمهنامه در رشتههای بیمه زندگی اندوختهدار و خودرو از سوی شرکتهای یادشده رفع شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، در نشست امروز شورای عالی بیمه علاوه بر تصویب موضوع تسری آییننامههای اخیر این شورا به مؤسسات بیمه مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، در مورد ادامه فعالیت سه شرکت بیمه تعلیقشده در اسفند سال گذشته، بحث و با ادامه فعالیت شرکتهای بیمه پردیس و زندگی هامرز در رشتههای تعلیقشده به صورت مشروط، موافقت شد.
بر اساس این گزارش، فعالیت شرکتهای یادشده در ششماه آتی با دقت مورد رصد و پایش مستمر قرار میگیرد و در صورت مغایرت عملکرد با برنامههای ارائهشده، موضوع مجدد در شورای عالی بیمه مطرح خواهد شد.
گفتنی است در این نشست که به ریاست پرویز خوشکلام خسروشاهی برگزار شد اعضای شورا بر تسهیل و پایداری ارائه خدمات بیمهای و کسب رضایت حداکثری مردم در شرایط خطیر کنونی، تأکید کردند.
https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5685/Staging
@payamebimeh
⭕️اعلام نرخ و بستههای بیمههای تخصصی برای مواكب حسینی در اربعین ۱۴۰۴
شرکت بیمه معلم با ارائه چند بسته پیشنهادی، شرایط بیمهای لازم برای موکبها را در صورت وقوع حوادث احتمالی فراهم کرده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، بیمه معلم به عنوان شرکت ارائهدهنده بیمههای ویژه اربعین ۱۴۰۴، با ارائه بستههای متنوع بیمهای در کنار موکبداران و زائرین حسینی قرار گرفته است.
این اقدام در راستای افزایش آسایش خاطر موکبداران و ارتقای کیفیت خدماترسانی به زائران، در آستانه اربعین ۱۴۰۴ اجرایی شده است.
براساس این گزارش، بستههای بیمهای ارائهشده شامل بیمههای آتشسوزی، ثالث و بدنه اتومبیل، باربری و مسئولیت موکبداران است که با هدف جبران هزینههای غرامت، فوت، نقص عضو و هزینههای پزشکی ناشی از حوادث احتمالی برای خادمان و مراجعهکنندگان به مواکب طراحی شدهاند.
گفتنی است این خدمات بیمهای با همکاری ستاد مرکزی اربعین و نهادهای ذیربط در اختیار موکبداران قرار میگیرد.
علاقهمندان میتوانند با مراجعه به نمایندگیهای بیمه معلم در سراسر کشور، نسبت به دریافت این پوششها اقدام نمایند.
https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5701/Staging
@payamebimeh
👩🔬👩🔬 اعلام آمار شکایات؛ شفافیت یا تهدیدی برای اعتبار صنعت بیمه؟
بیمه مرکزی از سال گذشته انتشار گزارشهای ماهانه و تجمیعی آمار شکایات از شرکتهای بیمه را آغاز کرده است.
این اقدام، از سوی علاقهمندان به شفافیت و بیمهگذاران گامی مثبت در راستای پاسخگویی و نظارت عمومی تلقی میشود، اما در سوی دیگر مخالفانی نیز دارد، از جمله شرکتهای بیمه؛ چرا که معتقدند انتشار خام و بدون تحلیل این آمار میتواند به اعتبار آنها لطمه وارد کند.
⬇️ فایل پیوست، پژوهشی است که توسط پژوهشکده بیمه انجام شده و به بررسی ابعاد این موضوع میپردازد.
مطالعه فایل پیشرو برای فعالان، ناظران و تصمیمگیران صنعت بیمه توصیه میشود.
@payamebimeh
🖥 #رادیو_پیام 📌اخبار 7:30
🕒 07:31 1404/04/26
رئیس کل بیمه مرکزی از ارزیابی 1786 خودروی آسیب دیده در جنگ تحمیلی 12 روزه خبر داد
⭕️ رئیس کل بیمه مرکزی در جریان بازدید از خبرگزاری ایرنا مطرح کرد:
همراهی فعالانه صنعت بیمه با مردم در حوادث اخیر
پوشش بیمه جنگی در بیمهنامههای کشور وجود ندارد اما در جنگ دوازده روزه اخیر تمامی شرکتهای بیمه با انگیزه همدلی و همراهی با زیاندیدگان، استثنای جنگ را از پوشش بیمه درمان برداشتند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، پرویز خوشکلام خسروشاهی در حاشیه بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) در گفتوگو با خبرنگار این رسانه، اظهار داشت: بخشودگی جرایم به مدت یکماه نیز با همین هدف برای دارندگان وسایل نقلیه فاقد بیمهنامه درنظر گرفته شده است.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به ایفای تعهدات حرفهای و مسئولیتهای اجتماعی صنعت بیمه از ارزیابی ۱۷۸۶ خودروی آسیب دیده در جنگ تحمیلی اخیر با خسارت ۱۵۸ میلیارد تومان از سوی صنعت بیمه خبر داد و افزود: گزارش ارزیابی خسارات خودروهای آسیب دیده پس از نهایی شدن برای اخذ تصمیم نهایی در اختیار مقامات ذیربط قرار می گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اراده بیمه مرکزی برای راهاندازی بیمههای سایبری در کشور گفت: برای پوشش بیمهنامه حوادث سایبری به دادههای گسترده و کامل جهت ارزیابی ریسک نیاز داریم و در صورت تأمین این مؤلفه میتوانیم به طراحی و ارائه محصول متناسب اقدام کنیم. هر چند امر دشواری است اما پیگیری جهت تحقق این امر در حال انجام است.
وی افزود: حتی اخیراً در شورای عالی بیمه تأسیس یک شرکت بیمه و فعالیت در رشتههای بیمه پرمشتری را منوط به فعالیت عملی آن در خصوص بیمه سایبری کردیم.
خسروشاهی در خصوص احتمال ادغام برخی شرکتهای بیمه، تصریح کرد: شرکت مشکلدار و ناتراز داریم اما تاکنون هیچ یک از شرکتهای بیمه به مرحلهای که ضرورتاً نیازمند ادغام در شرکتهای دیگر باشد نرسیده است.
وی در همین راستا افزود: ثبات بازار بیمه برای ما از اهمیت ویژهای برخوردار است و با پایش مستمر توانگری مالی و ریسکپذیری شرکتها و کنترل بقیه مولفه ها، سعی می کنیم صنعت بیمه بدون ناپایداری به فعالیت خود ادامه دهد.
پرویز خوشکلام خسروشاهی با بیان این مطلب که نظارت قدرتمند بر فعالیت شرکتهای بیمه از آسیب به سایر شرکتهای بیمه پیشگیری میکند، خاطرنشان کرد: پیش از ورود بیمهگران جدید، صلاحیت مدیران، کیفیت و کمیت پذیرش تعهدات و رویکردهای شرکت بررسی میشود تا احتمال بحران به حداقل برسد.
وی با تشریح عملکرد صنعت بیمه در حادثه هرمزگان به اهمیت دریافت پوشش مناسب برای ریسکهای کشور تأکید کرد و گفت: صنعت بیمه بدون دریافت کمک از دولت در چارچوب مقررات و اصول حرفهای فعالیت میکند و برای کاهش دغدغههای دولت در چارچوبهای حرفهای و اقتصادی نیز از آمادگی کافی برخوردار است.
رئیس کل بیمه مرکزی از گسترش ابزارهای الکترونیکی در زمینه فروش بیمهنامه به عنوان یک ضرورت انکارناپذیر یاد کرد و گفت: نهاد ناظر صنعت بیمه با هرگونه ابزار فناوری جدید برای تسهیل امر بیمهگری موافق است اما همچنان در دوران گذار، حمایت از خانواده دویست و پنجاه هزارنفری شبکه فروش را در دستور کار خود خواهد داشت.
رئیس کل بیمه مرکزی با تأکید بر ضرورت صادرات و واردات اتکایی با کشورهای دوست و همسایه اظهار داشت: در حال حاضر به دلیل تحریمها، برای شرکتهای بیمه ایرانی امکان اخذ رتبهبندیهای بینالمللی وجود ندارد که در سفر اخیر به روسیه، راهکارهایی را در این حوزه ارائه دادهایم.
رئیس شورای عالی بیمه، ارائه نرخ نامتناسب با ریسک را از مشکلات جدی صنعت بیمه عنوان کرد و افزود: کنترل توانگری و کفایت سرمایه و ذخایر بیمهای و همچنین نظارت دقیق بر فرایند پرداخت خسارت میتواند برای مهار این مشکل روش مؤثری باشد.
وی از تهیه نرخنامه پایه در آینده نزدیک خبر داد و خاطرنشان کرد: این راهکارهای کوتاهمدت برای ثبات صنعت بیمه مفید است اما باید این حقیقت در جامعه بیمهگران نهادینه شود که کیفیت صدور بیمهنامه از پرتفومحوری، اهمیت بیشتری دارد.
شایان ذکر است که رئیس کل بیمه مرکزی و هیأت همراه پس از دیدار با حسین جابری انصاری _ مدیرعامل ایرنا_ و حضور در بخشهای مختلف این رسانه با خبرنگار ویژه اقتصادی نیز گفتوگو کرد.
https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5695/Staging
@payamebimeh
⭕️ عملکرد بازار بیمه در سهماهه ابتدایی ۱۴۰۴:
سهم بیمههای درمان به طور چشمگیری افرایش یافته است
عملکرد سهماهه نخست بازار بیمه در سال ۱۴۰۴ از رشد قابل توجه سهم بیمههای درمان و تغییر در ترکیب رشتههای بیمهای حکایت دارد و در عین حال، نسبت خسارت بیش از شش واحد افزایش داشته است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، آمار منتشرشده درباره عملکرد بازار بیمه کشور در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴، نشاندهنده رشد قابل توجه در برخی شاخصهای کلیدی از جمله حق بیمه تولیدی، تعداد بیمهنامههای صادره و خسارتهای پرداختی است.
بر اساس این آمار، میزان حق بیمه تولیدی شرکتهای بیمه به ۱۶۵.۹ هزار میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد ۴۴.۲ درصدی را تجربه کرده و همچنین ۱۸.۱ میلیون فقره بیمهنامه صادر شده که نشاندهنده رشد ۲.۸ درصدی نسبت به سال گذشته است.
🔴رشد بیمه درمان همچنان در اوج
در بخش مربوط به بیمه درمان، رشد قابل توجه سهم این رشته به واسطه اجرای آییننامههای شماره ۹۴.۱ و ۹۴.۲ و بررسی شرایط قراردادهای درمان گروهی بزرگ و دریافت حق بیمه بابت قراردادهای بزرگ درمان گروهی در شرکتهای بیمه دانا و ملت به ترتیب با صندوق بازنشستگی کشوری و گروه ایران خودرو در فروردین سال ۱۴۰۴ و قرارداد شرکت بیمه دی با سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در اردیبهشت سال جاری است.
در محاسبه نسبت خسارت حاصل تقسیم خسارت پرداختی به حق بیمه تولیدی برحسب درصد، مبالغ خسارت های معوق، ذخایر حق بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه های اداری- عمومی در نظرگرفته نمی شود.
شایان ذکر است، بررسی آمار عملکرد بازار بیمه از حیث "نسبت خسارت" در این مدت نمی تواند ارزیابی مطلوبی از آن در دسترس قرار داده و فعالیت واقعی را نشان بدهد، چرا که باگذشت تنها سه ماه از سال، دریافت کامل حق بیمه مربوط به برخی از بیمهنامههای صادره در این مدت انجام نگرفته و تا پایان سال وصول خواهند شد.
آمارها نشان میدهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴، شرکت بیمه دی با ۲۰.۶ درصد سهم از حق بیمه تولیدی بازار بیمه، بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.
🔴شرکتهای بیمه در بخش پرداخت خسارات چه عملکردی داشتند
نسبت خسارت بازار بیمه در سهماهه اول سال ۱۴۰۴ با ۶.۱ واحد افزایش در مقایسه با سال گذشته به ۴۳.۶ درصد رسیده است.
بر اساس این گزارش تعداد خسارت پرداختشده در صنعت بیمه طی دوره مورد بررسی با ۲۴.۴ درصد رشد به بیش از ۲۳.۷ میلیون مورد رسیده که تفاوت چشمگیری را به رخ می کشد.
به عبارتی دیگر شرکتهای بیمه در سه ماه نخست سال جاری ۷۲.۲ هزار میلیارد تومان خسارت پرداخت کرده اند که به نسبت سال گذشته در این بازه زمانی ۶۷.۷ درصد رشد را نشان می دهد.
با وجود این رشد، نسبت خسارت (نسبت خسارت پرداختی به حق بیمه تولیدی) با افزایش ۶.۱ واحدی به ۴۳.۶ درصد رسیده که البته باید توجه داشت که این نسبت در ابتدای سال بهدلیل عدم وصول کامل حق بیمه برخی قراردادها، نمیتواند معیار دقیقی برای تحلیل نهایی عملکرد باشد.
گفتنی است وفق مصوبات جلسه شورای عالی بیمه به استناد ماده ۴۱ قانون تأسیس بیمه مرکزی ایران و بیمهگری و سایر قوانین و مقررات مربوط و نظر به مغایرت عملکرد مؤسسه بیمه زندگی هامرز با اساسنامه و برنامه جامع عملیاتی کسب و کار مصوب و مقررات مربوط از جمله ضوابط تأسیس و فعالیت مؤسسات بیمه غیردولتی و آییننامه سرمایهگذاری و عدم فعالیت بیمهگری معنیدار مقرر کرد که شرکتهای بیمه زندگی هامرز، پردیس و هوشمند فردا به ترتیب در رشته بیمه زندگی غیراندوختهدار، اتومبیل و کلیه رشتههای بیمه به مدت ۳ ماه تعلیق شوند که البته در آخرین نشست این شورا برخی تعلیقها لغو شده که اطلاعات مربوط به آن در پورتال رسمی بیمه مرکزی قابل دسترسی است.
@payamebimeh
🇮🇷 صنعت بیمه همراه مردم در روزهای سخت
🔴در جریان جنگ دوازدهروزه و روزهای پس از آن، صنعت بیمه با تمام ظرفیت در کنار مردم ایستاد؛ از ارزیابی و جبران خسارات تا ارائه خدمات حمایتی و تسهیلگرانه.
این همراهی نه به عنوان یک وظیفه بلکه تعهدی بود برای بازگرداندن آرامش به زندگی مردم.
⭕️ با توجه به صدور اطلاعیهها توسط شرکتهای بیمه، این محورها و دامنه همراهی صنعت بیمه درحال افزایش است.
@payamebimeh
🎙گفتوگوی رادیویی بهروز بستگانی رئیس مرکز مدیریت ریسک و تدوین مقررات بیمه مرکزی درباره اقدامات بیمهای در موضوع خودروهای خسارتدیده در تهاجم دشمن به کشور
@payamebimeh
⭕️ دیدار وزیر اقتصاد با وزرای امور اقتصادی و دارایی پیشین
🔴وزیر امور اقتصادی و دارایی، در نشستی با وزرای امور اقتصادی و دارایی پیشین کشور، باهدف بررسی چالشهای اقتصادی و تدوین راهکارهای علمی برای بهبود معیشت مردم و ایجاد ثبات اقتصادی، بر ضرورت بهرهگیری از تجربیات گذشته و تقویت بخش خصوصی تأکید کرد.
https://dolat.ir/detail/465895
@payamebimeh
◀️ گفتوگوی اقتصادی شبکه خبر با رئیسکل بیمه مرکزی؛
📌 آخرین وضعیت بیمهای حادثه بندر شهید رجایی
@payamebimeh
◀️ به جا مانده از نمایشگاه بورس، بانک و بیمه
پرسه در تاریخ یعنی گشت و گذار در هزارتوی هویت سرزمینهایی که فرصت تماشایش یا نیست یا کم است.
سفری هیجانانگیز با نامها و نشانههایی که دستت را میگیرند و پا به پا میبرند تا مرز حقیقتهایی که پشت دیوارهای بلند ناآگاهی و تردید پنهان شدهاند.
ما تاریخ را ورق میزنیم نه به این خاطر که خود را در گذشتهها محبوس کنیم. تاریخ میخوانیم که مسیرهای نادرست را دوباره قدم نزنیم و راههای رفته را باز نپیماییم.
صنعتی که قدمت و تاریخ ندارد محکوم به خاموشی و فراموشی است و تکرار چندباره اشتباهاتی که نفسش را بند میآورند و راه را بر حرکت آسانش میبندند.
با ما تاریخ صنعت بیمه را قدم بزنید که اینهمه قدمت و هویت به راستی که تماشا دارد.
ما با نگاهی عمیق به گذشته، آینده را میسازیم
ما خانواده اصیل صنعت بیمهایم
@payamebimeh
🖥 #شبکه_خبر 📌میز اقتصاد
🕒 14:59 1404/04/16
پیگیری روند بازسازی منازل آسیب دیده از جنگ
#بهروز_بستگانی
⭕️ اعلام سازوکار ارزیابی خسارت خودروها توسط بیمه مرکزی
ارزیابی خسارت خودروهای آسیبدیده ناشی از جنگ توسط شرکت بیمه ایران در حال انجام است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، پیرو اطلاعیه قبلی مبنی بر ارائه سازوکار اعلام و ارزیابی خسارتهای خودروهای آسیبدیده ناشی از تهاجم رژیم صهیونی به کشور، به اطلاع مردم شریف ایران میرساند با هماهنگی سازمانهای ذیربط و همکاری شرکت بیمه ایران، واحدهای ارزیابی خسارت سیار این شرکت از اواخر هفته قبل به محلهای استقرار خودروهای آسیبدیده مراجعه و در حال انجام اقدامات فنی و تخصصی لازم و ارزیابی میزان خسارتهای وارده هستند.
@payamebimeh
⭕️ معاون امور بانکی و بیمهای وزارت اقتصاد در نشست شورای عالی بیمه؛
عملكرد صنعت بیمه در حوادث اخیر درخشان و مثالزدنی است
صنعت بیمه در شرایط خاص اخیر همراهی حداکثری خود را با بیمهگذاران و سایر آحاد جامعه به نمایش گذاشته است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، عباس مرادپور که در نشست شورای عالی بیمه سخن میگفت با قدردانی ویژه از نهاد ناظر و شرکتهای بیمه در حوادث اخیر، اظهار داشت: ارائه پوشش خطر جنگ در شرایطی که جامعه بیش از همیشه به فضای امنیت روانی و اطمینان مالی نیاز دارد، یک رویکرد قابل تحسین است.
معاون وزیر اقتصاد با اشاره بر ضرورت تقویت بیمههای اتکایی به اهمیت مستندسازی تجارب روزهای اخیر تأکید کرد.
عضو شورای عالی بیمه با ابراز رضایت از عدم توقف فعالیتهای بیمهای در بحران اخیر در خصوص ضرورت طراحی محصولات متناسب با ریسکهای تازه و عرضه بیمهنامههای اطمینانآور و آرامشبخش، تأکید کرد.
گفتنی است صبح امروز پانصد و ششمین نشست شورای عالی بیمه با حضور اعضای شورا برگزار شد.
https://centinsur.ir/fa-IR/Portal/1/news/view/15628/5687/Staging
@payamebimeh
◀️ گفتوگوی بهروز بستگانی رئیس مرکز مدیریت ریسک و تدوین مقررات بیمه مرکزی با شبکه خبر صدا و سیما در خصوص نحوه پرداخت خسارتهای جنگی
@payamebimeh