safirehedayaat | Unsorted

Telegram-канал safirehedayaat - بنای بندگی

1782

بیانات و سخنان مکتوب حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی انتقادات و پیشنهادات : @islamic_culture

Subscribe to a channel

بنای بندگی

بیست و پنجم محرم سالروز شهادت امام علی ابن الحسین علیه السلام را بر عموم شیعیان تسلیت عرض می نماییم.

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

✅ایمان افتخارآفرین یحیی بن امّ طویل
نقل كرده‌اند كه یحیی بن امّ طویل از یاران وفادار امام سجّاد (علیه السلام) بود.

در زمان حكومت بنی مروان كه زندگی برای شیعیان بسیار دشوار بود آنگونه كه اگر از كسی اندك محبّتی نسبت به امام امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) احساس می ‌كردند دودمانش را به آتش می ‌كشیدند.

در خطبه‌های نماز جمعه سَبّ و لَعن امام امیرالمؤمنین(علیه السلام)(العیاذبالله) علنی و رسمی شده بود و حجّاج بن یوسف ثقفی آن مرد سفّاك و خونخوار معروف تاریخ در كشتن شیعیان بیداد می‌كرد.

✅ در چنین زمانی یحیی بن امّ طویل این مرد قویّ‌الایمان آمد در سر چهارراه روی یك بلندی ایستاد و فریاد كشید: ✅لعنت خدا بر كسی كه به مولای ما امام امیرالمؤمنین(علیه السلام) اهانت كند.

✅ ما از خاندان مروان و وابستگان به این خاندان متنفّریم.

✅ لعنت خدا بر مروان و مروانیان.

تا این صدا از حلقوم یحیی پخش شد، مأموران هجوم آوردند و او را دستگیر كرده پیش حجّاج بردند او باتندی و خشونت تمام گفت: اگر از علی(علیه السلام) تبرّی و بیزاری نجویی كشته خواهی شد.

✅ او هم با شهامت تمام گفت: جانم فدای مولایم علی(علیه السلام).

حجّاج دستور داد دست‌های یحیی را بریدند، او ناله می‌كرد و سخن از حبّ علی می‌گفت. پاهایش را بریدند، او همچنان دم از حبّ علی می‌زد. دستور داد سرش را هم بریدند.
سفینه البحار،جلد1، صفحه‌ی368.


در واقع او چندین بار كشته شده است زیرا دست و پا بریدن كمتر از سر بریدن نیست.

آری:_موحّد چه زر ریزی اندر بَرَش_         
 _و یا تیغ هندی نهی بر سرش_

_امید و هراسش نباشد ز كس_          

 _بر این است آیین توحید و بس_


@safirehedayaat

برگرفته از فرماشات حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی

Читать полностью…

بنای بندگی

سخنرانی شماره نهم

حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (رضوان الله علیه)

موضوع سخنرانی : حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام.

/channel/safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

سخنرانی شماره هفتم

  حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (رضوان الله علیه)

موضوع سخنرانی : حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام.

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

💠عاقبت کار به آنجا رسید که روز عاشورا دیگر تنها ماند ؛ یعنی ، هرکه را داشت از او گرفتند.اصحاب و اخوان و اولادش را کشتند ، تنها ماند ! به خیمه گاه می آمد سری به خواهران و دخترانش می زد و دوباره به میدان بر می گشت .

گاه برای مردم صحبت می کرد و گاه شمشیر می زد تا عاقبت دید خسته شده ، دیگر توانایی جنگیدن ندارد. برای آخرین بار به خیمه گاه آمد ، به خیمه ی فرزند بیمارش ، زین العابدین رفت و کنار بسترش نشست.

🌑واقعه عاشورا از زبان امام سجّاد (علیه السلام)

از خود امام سجاد (علیه السلام) نقل کرده اند که من روز عاشورا تب شدید داشتم و در حال اغما بودم ؛ در همان حال احساس کردم دستی بر پیشانیم نهاده شد. چشم باز کردم پدرم را دیدم کنار بسترم نشسته ، سرش را بسته و خون بر چهره اش جاری شده و از حلقه های زرهش خون می جوشد.

تکان خوردم که بنشینم نتوانستم . به عمّه ام زینب (علیها السلام) گفتم : عمّه ؛ کمکم کن تا مقابل پدرم نخوابم ولی نتوانستم. امام (علیه السلام) تمام اهل حرم را در خیمه ی فررزند بیمارش جمع کرد و وصیّت کرد و فرمود :

اِسْتَعِدُّوا لِلْبَلاءِ وَاصبِرُوا

آماده بلا شوید و صبر کنید.

وَاعْلَمُوا اَنَّاللّه َحافِظُكُمْ وحاميكُمْ

بدانید که خداوند حافظ و حامی شماست.

لا تَشْكُوا وَلا تَقُولُوا بِألْسِنَتِكُمْ ما يَنْقُصُ مِنْ قَدْرِكُمْ

شکایت نکنید و هرگز به زبان چیزی نگویید که از قدر و منزلتتان بکاهد.

به امام سجاد (علیه السلام)فرمود : وصّیتها دارم ، به عمّه ات سپرده ام تحویل تو خواهد داد. آنگاه برای آخرین بار خم شد و لبهای خشکش را روی پیشانی فرزندش گذاشت و او را بوسید و از جا برخواست ؛ دیگر او را ندیدند تا وقتی که صدای اسب بی صاحبش را شنیدند. از خیمه ها دنبال هم به سمت قتلگاه بیرون دویدند :

(واحُسَیناه ؛ وامُحَمَّداه ؛ واعَلِیّاه )

یک زن بی پناه دست رو سر نهاده بود و می گفت :

(أما فِیکُم مُسلِمٌ)

آیا یک مسلمان در میان شما نیست.

برادرم را می کشند و شما تماشا می کنید.

صَلَّی اللهُ عَلَیْکَ یا مَولانا یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحُسَینِ صَلَّی اللهُ عَلَیْکَ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ

📚صفیر هدایت شماره ۰۹ - سلسله مباحث معارفی حضرت ایت الله سید محمد ضیاءآبادی (ره)

 /channel/safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

سخنرانی شماره پنجم

حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (رضوان الله علیه)

موضوع سخنرانی : حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام.

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

سخنرانی شماره چهارم

حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (رضوان الله علیه)

موضوع سخنرانی : حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام.

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

سخنرانی شماره دوم ؛

حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (رضوان الله علیه)

موضوع سخنرانی : حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام.

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

وقتی پرچم حسین علیه السلام از در خانه ای بالا می رود ؛ از همه جا و همه کس به زیر آن پرچم کشیده می شوند و زیر آن پرچم با خدا و دین خدا آشنا می شوند. این عنایت خاصی است که خدا به امام حسین علیه السلام دارد و این سر به آستان امام حسین علیه السلام نهادن نیز سرمایه ی بسیار عظیمی است که خدا به ما عنایت فرموده است.


خدایا ! به حرمت امام حسین علیه السلام ما را از امام حسین علیه السلام جدا نفرما .

در دنیا و آخرت ما را در زمره ی سر به آستان نهادگانش قرار بده

عاقبت همه ی ما را ختم به خیر بگردان.

💠 حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

💠بیست و چهارم ذی الحجه روز نزول آیه ولایت

در شأن نزول اين آيه آمده است كه جمعي از علماي يهود نزد پيامبراكرم (صلی الله علیه و آله) آمدند و سؤالاتي كرده، جواب‌هايي شنيدند و مطمئن شدند كه ايشان پيغمبر است و در ادّعاي رسالت صادق.

لذا مسلمان شدند و سپس گفتند:

يا رسول الله حضرت موسي (علیه السلام) جناب يوشع بن نون را به عنوان وصيّ و خليفه ‌ي بعد از خود تعيين كرده بود، آيا وصيّ و خليفه‌ي شما و وليّ ما بعد از شما چه كسي خواهد بود؟

در همين موقع اين آيه نازل شد:

(إنَّما وَلِيُّكُمُ اللهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكاةَ وَ هُمْ راكِعُونَ)؛سوره‌ي مائده،آيه‌ي۵۵

همانا وليّ و سرپرست شما تنها خدا و رسول او و كساني است كه ايمان آورده ‌اند و نماز را برپا مي ‌دارند و در حال ركوع زكات مي ‌دهند.

يعني وليّ و سرپرست و صاحب اختيار شما ابتدا، ذات اقدس «الله» است و بعد «رسول» اوست و بعد آن كسي است كه در حال ركوع نماز انفاق كرده و زكات داده است.

آنگاه براي مشخّص ساختن سوّمين وليّ كه در آيه آمده است فرمود: برخيزيد و همراه من بياييد.
آمدند تا به درب خروجي مسجد رسيدند و ديدند سائلي فقير از مسجد بيرون مي‌آيد.

رسول اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) از او پرسيد: آيا در داخل مسجد كسي به تو كمكي كرد؟ گفت: آري اين انگشتر را به من دادند. فرمود: چه كسي اين انگشتر را به تو داد؟ او اشاره كرد آن آقايي كه در حال نماز است، در حال ركوع اين انگشتر را به من داد.

همه نگاه كردند و ديدند او علي(علیه السلام) است.
رسول اكرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: الله‌ اكبر.اينجا بود كه آن كساني كه تازه مسلمان شده بودند گفتند : «نَشهَدُ اَنْ لا اِله الّا الله و اَنَّك رَسول الله و اَنّ عَليًّ وَليّ الله»،

يعني: ما شهادت مي ‌دهيم كه خداوند معبود يگانه است و تو هم رسول خدا هستي و علي هم وليّ خدا بر ماست و اين جريان در تمام منابع شيعه و سنّي نقل شده است و همگي متّفق هستند كه آن كسي كه در حال ركوع نماز، ايتاء زكات كرده علي (علیه السلام) بوده است.  

    @safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

سلسله مباحث معارفی آیت الله سید محمد ضیاء آبادی

سه آیه در شأن مولا علیّ امیر (علیه السلام) ؛ مباهله ، ولایت ، تطهیر

 @safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

💠نیازم مُبرم بشر به امام معصوم از جانب خداوند متعال

پختن يك آبگوشت چقدر دقّت مي ‌خواهد اگر نمكش اندكي كم و زياد شود قابل خوردن نمي‌باشد آيا پختن يك انسان چقدر دقّت مي‌خواهد كه اگر اندكي درجه‌ي شهوت و غضبش پايين و بالا شود چه مفاسد هولناكي در جامعه‌ي بشري به ‌وجود خواهد آمد.

اين وضع دنياي روز را مي‌ بينيم كه بر اثر طغيان شهوت و غضب در وجود آدميان چگونه از جامعه سلب آسايش و امنيّت شده و از هر طرف آتش جنگ و كشتار و به هم پريدن است كه شعله مي‌كشد و همه چيز و همه كس را مي‌خواهد در كام خود فرو ببرد.

 اين جريان نشانگر اين است كه عائله‌ي بشر نياز مبرم به امام يعني مدير مدبّري معصوم از خطا و منصوب از جانب خدايش دارد تا با علم و قدرت خاصّ به خودش درجه‌ي شهوت و غضب بشر را در حدّ تعادل نگه دارد و به اين طغيانگري‌هاي ضدّ انساني خاتمه بخشد.


🔸آري اين نابساماني‌هاي دنياي روز براي اين است كه جامعه‌ي بشر از امام خود دور افتاده و از تدبير آسماني او محروم گشته است و اين محروميّت نيز از تبعات و پيامدهاي سقيفه‌ي بني‌ساعده است! آن گروه منافق دنيادوست رياست طلب كه هنوز جنازه‌ي پيامبراكرم (صلی الله علیه و آله) روي زمين بود در محلّ سقيفه تشكيل جلسه داده به خليفه‌تراشي پرداختند و ابوبكر را به عنوان خليفه عَلَم كردند و بعد عمر و عثمان و بعد بني‌اميّه و بني‌عبّاس و همچنان تا امروز كه مشاهده مي‌كنيم اين همه نابساماني‌ها و بدبختي‌ها كه دامنگير جامعه‌ي بشري شده است همه از تبعات و پيامدهاي سقيفه‌ي بني‌ساعده است كه با دسيسه‌هاي شيطاني دست به دست هم داده و امام معصوم منصوب از جانب خدا و معرّفي شده‌ي از جانب رسول خدا (صلی الله علیه وآله) يعني امام اميرالمؤمنين علي (علیه السلام) را كنار گذاشته و افراد ديگر از قماش خودشان را روي كار آوردند و بنيانگذار اين انحرافات و طغيانگري‌هاي بشرسوز گشتند.

 (اللَّهُمَّ الْعَنْ أَوَّلَ ظَالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تَابِعٍ لَهُ عَلَى ذَلِك‏ )


📚صفیرهدایت شماره  ۰۶۸ ؛ سلسله مباحث معارفی حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی 

@ahadithshia

Читать полностью…

بنای بندگی

اهمیّت روز عید سعید غدیر خم


💠از بیانات حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (ره)

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

💠اشاره‌اي به ماجراي غديرخم

رسول‌اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) روز هجدهم ذيحجّه هنگام مراجعت از حجّة‌الوداع در ميان بيابان و كنار غديرخم دستور توقّف به حجّاج داد.

منادي به امر آن حضرت ندا درداد: آنان كه جلو رفته‌اند برگردند و آنان كه عقب مانده‌اند ملحق شوند تا چندين هزار جمعيّت كه از اطراف و اكناف كشور اسلامي آن روز براي حجّ آمده بودند در يك جا جمع بشوند و پيام خدا را از زبان پيامبر خدا بشنوند و به اوطان خود كه برگشتند آن پيام را به ديگر مسلمانان برسانند.

چون آن روز تنها رسانه‌ي عمومي خودِ افراد مردم بودند كه ميان بيابان زير آفتاب سوزان روي ريگ‌ هاي داغ اجتماع كردند در حالتي كه هر يك عباي خود را زير پاي خود مي ‌انداخت تا روي آن بنشيند و از داغي زمين نسوزد و با روي هم گذاشتن چند پالان شتر شبيه منبري درست كردند و پيغمبراكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) روي آن ايستاد و به سخنراني پرداخت و پس از حمد و ثناي خدا، ضمن خطابه‌ي مفصّلي فرمود:

اين مطلبي كه مي ‌خواهم امروز براي شما بگويم مطلبي است كه قبلاً از جانب خدا مأمور به ابلاغ آن بودم ولي به خاطر بودنِ منافقين زياد در ميان شما آن را به تأخير انداختم اكنون با نزول آيه‌ي تهديد‌آميز كه :

(يا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَه‏)؛

مؤكّداً مأمور به تبليغ آن شده‌ام در اين حال، دست علي (علیه السلام) را كه يك پلّه پايين ‌تر از خودش او را سر پا نگه داشته بود گرفت و بلند كرد و گفت:

«مَنْ كُنْتُ مَوْلاهُ فَعَليٌّ مَوْلاه‏»؛[۱]

(هر كس كه من را از جانب خدا به مُولَوِيّت خود پذيرفته است بداند كه پس از من اين علي مولاي او است و اطاعتش واجب است.)

 پس از اينكه امام اميرالمؤمنين علي (علیه السلام) به اين كيفيّت از جانب خدا به دست رسول خدا به ولايت و امامت امّت تعيين و معرّفي شد اين آيه نازل شد.

(اَلْيَوْمَ يَئِسَ الَّذينَ كَفَرُوا مِنْ دينِكُمْ فَلا تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْن‏)؛

امروز كه علي (علیه السلام) به ولايت و امامت امّت و خلافت رسول خدا معرّفي شد ديگر كافران و دشمنان دين از اين كه بتوانند در دين شما مسلمانان رخنه كنند و خللي ايجاد نمايند مأيوس و نااميد گشتند و فهميدند وقتي علي (علیه السلام) كه در تمام صفات و كمالات در واقع خودِ پيغمبر است جاي پيغمبر نشست بديهي است كه تمام نقشه‌هاي شيطاني آنها نقش بر آب خواهد شد و لذا خداوند متعال فرمود:

(فَلا تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْن‏)

بنابراين شما اي امّت اسلامي! ديگر از كفّار راجع به دينتان نترسيد بلكه از من بترسيد كه اگر شما در انجام وظيفه و تبعيّت از مقام ولايت علي (علیه السلام) كوتاهي كنيد من به كيفر اين ترك وظيفه شما را از بركات دين و ولايت محرومتان مي‌سازم.

بعد در ادامه‌ي آيه فرمود:

(اَلْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دينَكُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتي‏ وَ رَضيتُ لَكُمُ الإسْلامَ ديناً)؛

امروز كه علي را به ولايت و امامت امّت منصوب نمودم و جاي پيغمبر نشاندم دين شما را كامل كردم و نعمتم را بر شما تمام نمودم و اسلام را به عنوان يك دين به معناي واقعي‌اش براي شما پسنديدم.
.........
۱_الاحتجاج، جلد۱، صفحه‌ي ۱۳۶

📚برکات غدیر و وظایف ما در قبال حضرت علیّ امیر (علیه السلام) ؛ سلسله مباحث معارفی حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (ره)

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

سخنان مرحوم آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (ره)
💠ضرورت ابلاغ پیام واقعه غدیر خم

/channel/safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

طاووس یمانی و نقل مناجات حضرت امام سجاد (علیه السلام) با خداوند متعال
@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

سخنرانی شماره دهم

حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (رضوان الله علیه)

موضوع سخنرانی : حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام.

/channel/safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

سخنرانی شماره هشتم

  حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (رضوان الله علیه)

موضوع سخنرانی : حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام.

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

سخنرانی شماره ششم

  حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (رضوان الله علیه)

موضوع سخنرانی : حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام.

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

⚠️کشتن حجّت خدا و آثار وضعی آن

روز عاشورا هر سنگ و کلوخی که از زمین بر می داشتند زیر آن 🔴خون🔴 تازه می دیدند یعنی از همان روز به آدمیان اعلام خطر شد که از این پس زندگی خون آلودی خواهید داشت.

و از گوشه و کنار زندگیتان خون خواهد جوشید.

آخر مگر ساده است حجّت خدا را کشتن و اوراق قرآن را پاره پاره کردن و آنگاه زندگی خوش دیدن ؟ محال است ! به تعداد زخم هایی که بر پیکر آن عزیز خدا وارد شده است باید زخم ها بر پیکر این بشر وارد شود.

کشتنش یک اثر دارد و سر بریدنش یک اثر !

شکستن پیشانیش یک اثر دارد و شکافتن قلبش یک اثر !

سوز جگرش یک اثر دارد و خشکی لبهایش یک اثر ! بشری که آب به روی حسین خدا بسته است باید الی الابد آب رحمت خدا به روی او بسته شود.

بشری که یک پیراهن کهنه را هم به او روا ندید ؛ برای همیشه باید از جامه ی عزّت و شوکت محروم بماند.

شما توقّع دارید این بشر در پنجه ی زمین و آسمان له نشود و حال آن که عصر روز عاشورا صدا زدند اسبها را نعل تازه بزنید !

( وَاَنَا السِّبْطُ الَّذی مِنْ غَیْرِ جُــرْمٍ قَتِلُونی وَ بِجَرد الخَیْـلِ بَعْد القَتْلِ عَمْداً سَحِقُونی )

میهمان آمدم و تشنه لبان کشته شدم

از شرار سُم اسبان تن عریانم سوخت

آفتاب و عطش و داغ دل و شعله ی جنگ

شور غم آتش حسرت رگ شریانم سوخت


🔷قوّت قلب امام حسین (علیه السلام) به شهادت یکی از قاتلان آن حضرت

از یکی از قاتلانش نقل شده که گفته است :

و اللَّهِ مَا رَأَيْتُ مَكْثُوراً قَطُّ قَدْ قُتِلَ وُلْدُهُ وَ أَهْلُ بَيْتِهِ وَ أَصْحَابُهُ أَرْبَطَ جَأْشاً مِنَ الحُسَین

به خدا قسم من هرگز مصیبت زده ای را قویّ القلب تر از حسین ندیده ام که یاران و فرزندان و برادرانش کشته شده باشند و او همچنان مقاوم در مقابل دشمن ایستاده باشد !

جدّاً عجیب و وجودی خارق العاده است.

از یک سو طفل شیرخوارش روی دستش تیر می خورد دست و پا می زند و جان می دهد. او خون گلوی طفل را می گیرد و به آسمان می پاشد !

از دیگر سو فرزند جوان هجده ساله اش را قطعه قطعه شده  روی زمین می بیند ! از طرفی صدای قاسم برادر زاده ی عزیزیش بگوشش می رسد : یا (عَمّاه اَدرِکنی) ؛ عمو جانم مرا دریاب.

از دیگر طرف ندای برادر رشید با جان برابرش عّباس را می شنود (یا اَخاه اَدرِک اَخاکَ) ؛ برادرم برادرت را دریاب.

در تمام این مدّت صدای العطش بچّه ها از خیمه ها که از سوز تشنگی می نالند دلش را می سوزاند. دشمن از دیدن این جریانات تعجّت می کرد و به هم می گفتند :

اُنظُروُا اِلَی الحُسَینِ لا یُبالی بِالمَوتِ. بحارالانوار ج۴۴ص۲۹۷

(حسین را بنگرید باکی از مرگ ندارد و گویی دم به دم محکم تر و استوارتر می گردد)

لحظاتی رسید که دیگر تنها مانده بود. هم باید لشکر را عقب بزند که هجوم نیاورند و دستگیرش کنند و هم باید مراقب خیمه گاه باشد که اهل حرم آسیب نبینند. حمله به لشگر می برد و آنها را از خود دور می کرد و برمی گشت. در نقطه ای که می توانست خیمه ها را ببیند می ایستاد و نگاه به خیمه گاه می کرد و با صدای بلند می گفت :

لا حول و لا قوة الا بالله

که اهل حرم صدایش را بشنوند و بدانند هنوز زنده است.

📚صفیر هدایت شماره۰۱۸  - سلسله مباحث معارفی حضرت ایت الله سید محمد ضیاءآبادی (ره)

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

🌑حضرت ابوالفضل علیه السلام حلال مشکلات عالمیان

مقتضی است چند جمله ای عرض احترام و ادب به آستان مقدس حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام داشته باشیم. 

✔️آن حضرت در روز عاشورا وقتی هر دو دست از بدنش جدا شد به جای اینکه به خودش تسلیت بگوید تبریک و تهنیت گفت و فرمود :

یانفس لا تخشی من الکفار
و ابشری برحمته الجبار

ای ابوالفضل ! مبادا از این نگران باشی که دشمن دست از تنت بریده است بلکه بشارت و مبارکت باد که حضرت خداوند جبار که جباریتش در عالم کار می کند و شکسته ها را جبران و دانه ی در دل خاک را تبدیل به غنچه ی گل میکند و از دل سنگ های سخت (برلیان) بیرون می آورد. آن خداوند جبار ؛ رحمت واسعه اش شامل حال تو گشته و این دو دست بریده ات را به بال و پر ملکوتی تبدیل میکند و تو را در بهشت و رضوان خودش به پرواز در می آورد.


امام سجاد علیه السلام فرموده است : عموی من (عباس) در بهشت دارای دو بال یاقوتی است زیرا دو دستی که در راه خدا غرق خون شد در آخرت باید به دو بال یاقوتی تبدیل بشود.

آن کسی که برای رضای خدا در کنار نهر آب روان ، تشنه جان داده است نهرهای علم و حکمت از جانش می جوشد و سقای عالم انسان میشود و جان های تشنه را از آب علم و حکمت و معرفت سیراب می سازد.


آن دو دستی که در راه دین خدا از بدن قطع شده است (باب الحوائج و حلال مشکلات مردم ) می شود.

و آن دو دست حضرت ابوالفضل علیه السلام خصوصیت ممتازی دارد که دیگران ندارند و آن این که روز ولادتش ، پدرش امام امیرالمومنین علیه السلام آن دست ها را که متصل به تنش بوده با چشم های اشکبار بوسیده است .

و روز شهادتش هم که از تنش جدا شده و روی زمین افتاده بود برادرش امام حسین علیه السلام آنها را از روی زمین برداشته و با دو دیده گریان بوسیده است.

✅آری آن دو دستی که دو امام معصوم علیه السلام آنها را بوسیده است بایستی باب الحوائج و حلال مشکلات عالمیان گردد.


اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و وفقنا لما تحب و ترضی واجعل خاتمه امرنا خیرا  ؛

والسلام علیکم و رحمت الله برکاته. 

برگرفته از سخنان حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی

Читать полностью…

بنای بندگی

سخنرانی شماره سوم؛

حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (رضوان الله علیه)

موضوع سخنرانی : حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام.

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

سخنرانی شماره یک ؛

حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (رضوان الله علیه)

موضوع سخنرانی : حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام.

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

💠بیست و پنجم ذی الحجه روز نزول سوره هل اتی (انسان) در شأن اهلبیت (علیهم السلام)


💠در سوره‌ي دهر كه خدا خاندان عصمت (علیهم السلام) را مورد مدح و ستايش قرار داده است مي ‌فرمايد:
{وَ يُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلي حُبِّهِ مِسْكِيناً وَ يَتِيماً وَ أسِيراً}؛( سوره انسان آیه ۸)

آنها طعامي را كه محبوبشان بود به مسكين و يتيم و اسير مي ‌دادند.

در شأن نزول آيه آمده است كه حسن و حسين (علیهما السلام) در كودكي مريض شدند و رسول اكرم(صلی الله علیه و آله و سلم) به عيادت تشريف فرما شد و به علي (علیه السلام) فرمود:

چه خوب است كه شما براي شفاي حسنين نذري كنيد.

علي و فاطمه (علیهما السلام) و فضّه‌ي خادمه نذر كردند كه اگر آن دو نور ديده شفا يابند، آنها سه روز روزه بگيرند.

چندي نگذشت كه هر دو شفا يافتند و والدين (علیهما السلام) و فضّه به نيّت وفاي به نذر روزه‌ دار شدند و علي (علیه السلام) سه من جو براي تهيّه‌ي غذاي افطار قرض كرد و فاطمه (علیها السلام) قسمتي از آن را آرد كرد و چند قرص نان جوين براي افطار آماده شد.

نزديك افطار در كوبيده شد و صداي سائلي به گوش رسيد كه مي‌ گفت:

من مسكيني از مساكين مدينه‌ام و به غذا نيازمندم.

علي (علیه السلام) گفت: من سهم خودم را دادم. فاطمه و حسن و حسين (علیهم السلام) و فضّه خادمه هم گفتند: ما هم سهم خود را داديم و آن شب به آب تنها افطار كردند.

فردا باز فاطمه (علیها السلام) با آرد كردن قسمت ديگر از جو چند قرص نان آماده ساخت.

نزديك افطار در كوبيده شد و صداي سائلي به گوش رسيد كه مي ‌گفت: من يتيمي هستم بي پناه و به غذا نيازمندم. باز تمام افراد خانواده غذاي منحصر خود را به يتيم دادند و آن شب هم به آب خالي افطار كردند.

روز سوّم روزه ‌دار شدند و هنگام افطار سائلي رسيد و گفت درمانده‌ام و به غذا محتاجم؛ باز آن مقرّبان درگاه الهي ايثار كردند و غذاي منحصر خود را به سائل دادند و نتيجتاً سه شبانه ‌روز گرسنه ماندند و لذا خداوند منّان در مقام تقدير از آن خاندان فرموده است:

{يُوفُونَ بِالنَّذْرِ....وَ يُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلي حُبِّهِ مِسْكِيناً وَ يَتِيماً وَ أسِيراً}؛آنها وفا به نذر مي‌ كنند و غذا را كه مورد علاقه [و نياز]شان مي‌ باشد به مسكين و يتيم و اسير مي ‌دهند و گفتار به زبان حالشان اين است كه :{إنَّما نُطْعِمُكُمْ لِوَجْهِ اللهِ لا نُرِيدُ مِنْكُمْ جَزاءً وَ لا شُكُوراً}؛(سوره انسان آیه ۹)[انگيزه‌ي ما در] اطعام شما تنها براي جلب رضاي خداست و از شما نه پاداشي مي ‌خواهيم و نه انتظار تشكّر داريم.

به اصطلاح اهل ادب، مرجع ضمير در«حبّه» طعام است و نشان مي ‌دهد كه آن طعام پس از سه شبانه‌ روز گرسنگي بر حسب طبع بشري محبوبشان بوده است و با انفاق محبوب در راه خدا مورد تقدير و تشكّر از جانب خدا قرار گرفته‌اند و آيات شريفه از سوره‌ي انسان(دهر) در مدحشان نازل شده است. 

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

بیست و چهارم ذی الحجه روز مباهله، روز نزول آیه ولایت ، نزول آیه تطهیر

Читать полностью…

بنای بندگی

❗️سبب بی مهری برخی از اصحاب پیامبر با علی (علیه السلام)

💠خلیل بن احمد از ادبای معروف ، جمله ی بسیار رسا و زیبایی گفته است ؛ از یونس بن حبیب نحوی ( که مردی عثمانی مذهب بوده ) چنین نقل شده که گفته است :

نزد خلیل بن احمد که شیعی مذهب بود رفتم و گفتم :

مسئله ای فکرم را مشغول کرده ، آمده ام حلّ آن را از تو بخواهم.

اگرچه زمان ، زمانی است که این گونه گفتگوها خطرناک است.
گفت : بگو مشکلت چیست ؟

گفتم :
( مَا بَالُ أَصْحَابِ رَسُولِ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله ) كَانُوا كَأَنَّهُمْ كُلَّهُمْ بَنُو أُمٍّ وَاحِدَةٍ وَعَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ (علیه السلام)‏ مِنْ بَيْنِهِمْ كَأَنَّهُ ابْنُ عَلَّة )

(( چگونه است تمام اصحاب پیامبر چنان به هم خوشبین و با هم مهربانند که گویی همه برادران از یک پدر و مادرند امّا نسبت به علیّ بن ابیطالب چنان نامهربانند که گویی تنها او برادر ناتنی و فرزند هووی مادر است چرا چنین است ؟ ))

خلیل از شنیدن این حرف از من سر به زمین افکند و مدّتی به فکر فرو رفت .

بعد آهسته گفت : حالا چرا این مطلب به فکرت رسیده و چرا مرا برای جواب این سوال انتخاب کردی ؟

چه نقشه ای برای من طرح کرده ای و به چه مصیبتی می خواهی مبتلایم کنی ؟

گفتم : من نقشه ای ندارم. مشکل فکری داشتم و خواستم از تو بپرسم.

گفت : می گویم ولی به شرط اینکه تا زنده ام از من پیش کسی نقل نکنی .
گفتم : مطمئن باش. آنگاه گفت :

(إِنَّ عَلِيّاً  تَقَدَّمَهُمْ إِسْلَاماً وَ فَاقَهُمْ عِلْماً  وَ رَجَحَهُمْ زُهْداً وَ طالَ عَلَیهم جِهَاداً فَحَسَدُوهُ وَ اِنَّ النَّاسَ إِلَى أَشْكَالِهِمْ وَ أَشْبَاهِهِمْ أَمْيَلُ مِنْهُمْ إِلَى مَن بانَ مِنْهُم‏ ) سفینة البحار جلد ۱ صفحه ۴۹ (انس)

خلاصه ی مضمون حرفش اینکه این یک قاعده ی کلّی است که مردم به هم سنخ و هم قماش خودشان بیشتر متمایل می شوند تا کسی که هم سنخ با آن ها نیست ، نه علی هم سنخ با آن ها ، بود و نه آن ها هم سنخ با علی. علی وقتی قدم به دایره ی اسلام و ایمان نهاد و دست بیعت به دست پیامبر خاتم داد که آن ها در منجلاب شرک و کفر دست و پا می زدند.

علی (علیه السلام) آن چنان در آسمان علم اوج گرفته بود که می فرمود :

(( أَيُّهَا النَّاسُ سَلُونِي قَبْلَ أَنْ تَفْقِدُونِي فَلَأَنَا بِطُرُقِ السَّمَاءِ أَعْلَمُ مِنِّي بِطُرُقِ الْأَرْض‏)) نهج البلاغه ی فیض ، خطبه ی ۲۳۱

مردم ! تا مرا از دست نداده اید ؛ هرچه می خواهید از من بپرسید که من به راه های آسمان آشناتر از راه های زمینم.

و حال آن که دیگری می گفت :

َ كُلُّ النَّاسِ أَفْقَهُ مِنْ عُمَرَ حَتَّى الْمُخَدَّرَاتُ فِي الْبُيُوتِ. الغدیر جلد ۶ صفحه ۹۸

همه مردم از عمر دانا ترند ، حتّی زنان پرده نشین.

این سخن را وقتی گفت که در جمع مسلمانان راجع به مِهر زنان مبلغ معیّنی را اسم برد و آنگاه گفت :

هرکه بیش از این قرار بدهد ، آن را می گیرم و تحویل بیت المال می دهم. زنی از میان زنان به سخن درآمد و گفت :

امیر ! حرف شما را قبول کنیم یا حرف خدا را ؟ آیه ای از قرآن راجع به این مطلب خواند.

عمر دید اشتباه کرده است. عجب ! همه ی شما حتی زنان پرده نشین از عمر داناترید.

زهد علی چنان بود که می فرمود :

(( وَ اللَّهِ لَوْ أُعْطِيتُ الْأَقَالِيمَ السَّبْعَةَ بِمَا تَحْتَ أَفْلَاكِهَا عَلَى أَنْ أَعْصِيَ اللَّهَ فِي نَمْلَةٍ أَسْلُبُهَا جُلْبَ شَعِيرَةٍ مَا فَعَلْتُه. نهج البلاغه فیض خطبه ی ۲۱۵

به خدا قسم ، اگر تمام عالم را به من بدهند و بگویند تنها یک ظلم کوچک بکن پوست جوی را از دهان مورچه ای بگیر ؛ این کار را نمی کنم !

امّا معاویه در میان مردم گفت :
  مَا قَاتَلْتُكُمْ لِتُصَلُّوا وَ لَا تَصُومُوا وَ لَكِن  لِأَتَأَمَّرَ عَلَيْكُم.‏

من با شما نجنگیدم که نماز بخوانید و روزه بگیرید ؛ بلکه جنگیدم برای اینکه بر شما حکومت کنم.

علی (علیه السلام) لنگه کفش کهنه ی خود را که با دست خودش آن را وصله می زد به ابن عباس نشان داد و فرمود :

(( وَ اللَّهِ لَهِيَ أَحَبُّ إِلَيَّ مِنْ إِمْرَتِكُم)). ‏ نهج البلاغه فیض خطبه ی ۳۳

به خدا قسم ، این (لنگه کفش کهنه ی وصله دار) در نظرم محبوب تر از حکومت بر شماست.

❗️ببین تفاوت حرف از کجا تا به کجاست ؟

پیداست که این دو طرز تفکّر هیچگاه با هم نمی سازند و لذا تن زیر بار حکومت علی (علیه السلام) ندادن اکثریت مردم امر تعجّب آوری نیست ! زیرا :

( اِنَّ النَّاسَ إِلَى أَشْكَالِهِمْ وَ أَشْبَاهِهِمْ أَمْيَلُ مِنْهُمْ إِلَى مَن بانَ مِنْهُم‏ )

📚از فرمایشات حضرت ایت الله سید محمد ضیاءآبادی - جزوه صفیر هدایت معارفی شماره ۰۴۳ صفحه ۱۴ الی ۱۷

@safirehedayaat
َ

Читать полностью…

بنای بندگی

هیجدهم ذيحجّه سالروز فرخنده و شكوهمند انتصاب مولاي متّقيان امير مؤمنان حضرت علي عليه السلام  به امامت اهل ايمان از سوي خداوند سبحان به دست مبارك رسول مكرّم اسلام صلي الله عليه و آله  بر حضرت مهدي صاحب الزّمان(عجّل الله تعالي فرجه الشّريف) و همه‌ي حق دوستان و حق باوران در سراسر جهان خجسته باد.

/channel/safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

#جشن_عید_سعید_غدیر_#تهران

Читать полностью…

بنای بندگی

امام هادی (علیه السلام) فرمودند :

دنیا بازاری است و آدمیان در آن اشتغال به کسب و تجارت دارند و لذا گروهی با به دست آوردن سود فراوان اُخروی از این بازار بیرون می روند و در بهشت ابدی برخوردار از منافع کسب و کار دنیوی خود می گردند و گروهی سرمایه ی گرانبهای عمر را در راه اشباع شهوات نفسانی و التذاذ از لذات حیوانی تلف کرده اند و با زیان و خسران غیر قابل جبران بیرون رفته و مبتلا به عذاب های دردناک جاودان گشته اند.

بحارالانوار جلد 75 صفحه 366 ، بنای بندگی ، صفای زندگی(از تالیفات حضرت آیت الله سید محمد ضیاء آبادی) صفحه 320

🌺پانزدهم ذی الحجه سالروز ولادت با سعادت حضرت امام علی النقی الهادی (علیه السلام) را تبریک عرض مینماییم.

@safirehedayaat

Читать полностью…

بنای بندگی

دانلود نسخه pdf کتاب غدیر سند ولایت علی امیر (علیه السلام)

تالیف حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی

@safirehedayaat

Читать полностью…
Subscribe to a channel